Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok a varia az esoruha korul,nem is tudom mit vegyek tavaly szeptemberben aztam utoljara meg de mindenem .
inkabb guruljunk egymas melle ,nem szeretek futni,futottam eleget picikoromban amikor a szolobol kergettek minket
Hát most gugliztam egy kicsit, és egy gépen sem láttam ilyen tárcsát mint az enyémen.....
Az RF 600on volt ilyen mintájú tárcsám.
Hát végül is fog mint állat, nem vállas, és nem hullámzik.Ha nem mondod soha nem tünt volna fel
Most hogy mondod, tényleg más a lyukazás rajta mint mondjuk a tieden. Hmmm és bikepics-en is mindnek olyan a lyukazása mint a tiednek.Ez fura. Csak tippelni tudok, hogy lehet hogy mivel ez amerikai import gép, ott ilyennel szerelték. Bár a fene tudja.
Egy észrevétel. Ha 20.000km van benne, miért nem a gyári tárcsa van már rajta? Minek költ el az ember 100-120 ezer Ft-ot, ha nem kell?
Ha jobb idő lesz összefuthatunk
Szegény bent állt szeged mellett egy faluban a melléképületben 6 évig.
A tulaj küldte haza külföldről, csak ő már nem jött utána, és ezért eladta. Szerelmes lettem amikor megláttam
Viszont a te géped is nagyon ütősen néz ki abban a fehér színben. Egyszer megnézném élőben is szívesen.
Megnéztem a képeket a mocidról és tényleg látszik rajta, hogy kihagyott 6 szezont
Nagyon szép.....
Á nem kell,hamarosan akarok venni egy cbr 900-at,stuntra.Nem kell 2 sor4.
Jó nyilván nem lesz olyan mint 1 új, apróbb dolgok vannak, de például az enyém 6 évet állt.
Gyertya, olaj, fékfolyadékcsere, telószimering csere, szinkron és légszűrtakarítás, és máris van egy gépem 20.000 km -el.
1 kicsit teszel hozza es veszel 1 hayat
azet gyari akad
Ez sajnos tényleg így van. Manapság már 2-3 éves motorok is erősen meggyalázott állapotban leledzenek.
10 éves makulátlan motort nem fogsz találni az tuti.
Jah de mondom nem érdekli csak gyengébb motorcsere pl gsxf 600.
Csak vigyázz milyet veszel. Mert az enyém például olyan (Arlen Ness), hogy fél óra után átereszti a vizet.
Viszont nem szellőzik, szóval nagyon gyorsan belerohadsz......
5 fokban száraz időben lecsapódik benne a pára, és szó szerint vízcseppek lesznek benne.
Azt a gépet nagybátyám megnézte, mielőtt én megvettem volna az enyémet. Láttam róla pár képet, és ő is állította, hogy tényleg gyönyörű gyári állapotban van. Bár a legbiztosabb hogy ha te magad megnézed.
Találtam egy szép állapotut de a tulaj csak valami gyengébbre akarja elcserélni,pedig szépnek tűnik azt monta hogy újjonan vette.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Egy TL nem mai darab makulátlant nehezen taláksz!
Szerintem törés mentes nem is létezik!
Üdv,nem érdekel valakit vtr 1000f csere tl 1000r-re
Csak makulátlan állapotú érdekel.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_csere_r1-re
-4295780
esoruha vetelt beiktatom
Környezetvédelmi tiltásra gondolok! :)
Imi te biztos tudod tiédben is van gipro! :)
Melegítőalsó/felső, arra a bőrruha, és erre az esőruha, hogy ne fújjon át a szél rajta. Így simán lehet 1-2 fokban is motorozni, anélkül, hogy halálra fagynál.
a bor ruci ala 3 reteg ruha ,derekvedo ugy nem fazok ,muszaj menni,de ez a ho elvette a kedvem
milyen tiltas van benne?gondolod enyemben is lehet?