Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként tényleg jó árak vannak ott, de ugye mindig van jobb a jónál is...
mondtam, hogy anno. ez kb 5 éve lehetett.
de ha az rsv-re kell, megkereslek...
Mert nem nézted mindenhol .....
Anno itt találtam a legjobb áron, egy telefont megér.
Én ezt most hallottam, konkrétan tegnap. Gondoltam hátha van még olyan mint én és nem tudott erről.
ezt osztom én is, valamennyit nyúlik és nem szerencsés ha rögtön az elején tépeted...
Meg keresheted kutyát is a zzr topikban. Ő is tud jókat mondani.
Azt hallottam/pfaritól/, h a láncot is be kell járatni. Kb. 1000km ig ne rángasd a bajszát.
Van ha kell felszereléssel is, de Táborfalváig el tudom juttatni lakik ott ismerős akivel sokszor találkozok és Lajosmizsén is pár, laktam arra egy darabig.
láncszett Érdeklődj itt.
Hi TL1000 R - hez kellene valami jóárasított láncszett.Ha valaki tud ne tartsa magába . Köszi
Mi újság? Nincsenek potenciális TLS vevők?
Eladnám megunt levegőszűrös dobozomat eredeti kínai gyártmány hűtőtakarónak kiváló. esetleges fazon igazítás ingyenes.
mondd a méretet.
nagggyyyyyon jóóóóóóó
Aha, vághatnál kartonpapírt.
Én is menni akartam most egyett ahogy hazaértem de olyan hideg van már ........
mé? tudsz valamit?
nincs vmi dolgod?
Jakabra akartam lemenni de sztornó így maradt a szokott városi kör.
gondolom a gyárban is próbálták a karton lapos módszert, csak égő lett volna a szalagról úgy legördíteni a TL-eeket....
Szia Uram. Ma nem hiszem. Késön érek haza a melóból és akkor már le leszek úgy fáradva hogy nem lesz hozzá hangulatom.
Te motorozol?
gondolkodás módod felettébb gyakorlatias és meggyőző. ma motorozol?
Köszönöm az infókat! Ennyit lehet hogy magam is megcsinálok rajta...
Kissé idegesít h pl lámpánál nem tudom üresbe rakni bár az idén már nem kell sokat csapatni vele...
Hali!
Nem kell hozzá nagyon szétbombázni a motort, a váltótengely deknijét kell levenni, alatta van a cuccos. Természetesen a felette levő sallangokat le kell dobni, mint a váltókart, lánckerékvédőt, stb...