Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Nekem sima autós szettem van 4300 kelvinest vegyél ha tudsz vagy 5000est de nagyobbat semmiképp se. Ha az izzóra gondolsz elfér benne sőt még a nagy trafót is el lehet rejteni....
B.U.É.K!
buék
neked is....
B.U.É.K.
Hát igen. Nálam az volt az első kérdése mindenkinek,h "ennek van jogsija?!"
Köszönöm.

Gondolom nálad nem VALAKI volt az ellenfél....
Nálam ugyanez volt a szitu... Boldogabb Új Évet!
A többieknek is!
Az gáz
Én egyenesen akartam átmenni egy kereszteződésen, ő meg szemből mindenki előtt balra nagy ívben akart kanyarodni ...rajtam keresztül.
Mindenki és a tények szerint is egyértelmű a felelősség, mondhatni "hétköznapi" szitu. Csak ugye rám akarják verni, mert az ember.....valaki.
Most néztem a képeidet
Leírod, hogy mi történt?
Ki volt a hibás?
Hát nekem mostanában nem kell tankolnom motorba.... de ennek cseppet sem örülök.
Ha megjön a 410Ft-os benzin még lesz ilyenebb is
Sajnos ez nem arról szól, hogy igazam legyen....
Ide jutottunk
OK igazad van
fiatalabb is van ilyen áron..... vagy 1 M alatt
Ez nem vitás...
Az, hogy ki mit gondol és szerinte mennyit ér.... az szubjektív.
Amennyiért el lehet adni, annyit ér! (annak, aki megveszi)
Szerintem az. Én használtam és tudom, hogy nem ennyit ér(ne).
Egyáltalán nem kevés ezért a motorért.... főleg nem nagyon kevés.
Szia.
Én tavaj májúsban adtam el. Annál a srácnál állítólag széthullótt a blokkja. Ő idén nyáron adta el 1millió feletti áron. Most meg a hirdetés szerint már jóval alatta akarnak tőle megszabadúlni.
Amikor nálam volt egy álom volt ez a motor. Én raktam bele a xenon-t, a rendszámtábla tartót, felnicsíkot stb...
Most nem tudom mi lehet vele, de valami nem ok, mert ez nagyon kevés érte. Anno amikor eladtam egy nagyon f@sza kis gép volt.
Miért érdekel? Meg akarja venni valami ismerős?
Mondom igen, csak nem éltek vele.
Ha egy rendőr úgy ítélte meg, hogy a biztonságos közlekedésre nem alkalmas a jármű .... elküldte az adatait a volt "kpm"-hez és ők behívták.
Tehát nem a rendőr küldte vizsgára.... csak közrejátszott benne
A járőr nem, az NKH-s igen, az nekem is küldte az egyik tgk-at szigorítottra....
Csak olyan indokkal ami nyilvánvaló volt így mivel ezt könnyű volt megtámadni nem éltek vele, de most már nem kell komoly indok sem sőt ha kiderül, hogy az indok nem állt meg akkor sem lesz semmi baja....így csak annyi lesz a kérdés......mennyit ér magának, hogy maradjon a rendszám?...
Vagyis elküldte a közlekedési hatóságnak és ők rendelték be..... lényegében ugyanaz.