Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előfordul.
Jé vannak még akik írnak ide....
Na..most láncot kell cserélni...
4 nappal a változtatást követően kijelenthetem,hogy egy nagyon egyszerű módszerrel sikerűlt megoldani a túlhűtöttséget.
letiltották
rsvdino@gmail.com
Belenéztem a service manualba de nem látom sehol hol is van ez pontosan hogy miket kell lebontani hozzá (bocs hogy ilyen tudatlan vagyok), mert téli unaloműzésben lehet hogy nekiállnék szétszedni, ha már nem kell senkinek
te,figyi! Nem működik a cippernóris emiled...
Úgy néz ki, hogy jó lesz így a hűtés.
Kitakartam a hűtő felét. Így az esti hidegben autópályán 75-82fokig üzemel a motor nagy sebbeségnél is. Városban 90-92fok az üzemi hő.
Hétvégén 62fok volt nappal az autópályán. Városban 69-70.
Még tesztelgetem, de első körben jól vizsgázott a változtatás.
igen van cnc haverom van minta legyartja rackeve:poligon kft!
A gyári kb 8000 ft körül mozoghat...
Szia.
Azon gondolkodtam hogy a hűtés problémán lehet hogy lehet segíteni egy egyszerű megoldással is (bár lehet hogy hülyének néztek).
Anno emlékszem hogy a régi varjukon meg trabikon letakarták a hűtő egy részét és így könnyebben felmelegedett ill. nem hűlt vissza.
Ma kipróbálom egy karton lappal és ha működik akkor lesz egy ilyen apró kokány megoldás a gépen de legalább jó lesz a hűtése.
Vélemények?
csaparzs kifaragja fából, aztán leedzi neki lacházán a kolbászsütőbel józsibá egy sörért. úgy olcsóbb
40ropogósért tényleg nem... Nincs valami alap változat? Holnap belebújok a manualba hogy hol is mint is....
Nem egy bonyolult dolog, 1-2 óra alatt meg lehet csinálni...
Viszont nem olcsó...
EvoShiftStar
Imrufo!

Visszatérve a váltócsillag dologra. Mekkora meló azt kicserélni?
Köszi.
mindenem elazott de ami a lenyeg nem dobtam el a vasat es utasom.
kulccsont törés az mindennapos lehet, de jobb mint a kéz mínusz
krisz barátom is eltörte 1 hónapja a lime party-n
szerintem a gyerek nem az övé a srác 23 éves
És ahogy néztem egy gyerkőc is ült az eladó motoron.
Na igen. Bár a DDT-nek most tört el a kulccsontja...
kemény 23 évesen
tegnap voltam a hringen találkoztam egy mentős ismerősömmel, azt mondta hogy a legdurvább az az volt hogy a csávó fejre esett és behányt, meg agyrázkódása lett, de még nagyobb baj nem történt szerencsére. jobb ott motorozni
Úhhh. Szegény! Sajnálom nagyon.
nem sikerült visszavarrni a kezét:(
Én mindig kivonattam a motorjaimata forgalomból télre, de most el akarom adni és nincs kedvem vacakolni a papirokkal ha jön egy vevő.
Hát nem.
Mostanában elég sok a baleset. Lehet ki kéne vonatkozni magunkat a forgalomból?
Pedig már így sem sokat kért érte