Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden apró legodarab ára 10000-el kezdődik de legalább 5 napon belül minden van hozzá
tipikus tl-s baj...
óriási a szarság gyerekek.tegnap egy nagy csörömpöléssel állt meg a gépem,és kiderült hogy leszakadt egy szeleptányér az egyik hengerben mindent szétbaszott.....................................sztem vagy 200-ba fájni fog
Köpönyeg alatt.....
ennyi idősen már a pin@n kéne hogy járjon az eszed....
Helló
érdeklődnék hogy a suzuki tl1000r-nek milyen az ülésmagassága mert nagyon tetszik és gondolkozok rajta hogy ilyet vegyek de csak 170cm vagyok és hogy leér a lábam róla...
Hát erre én is büszke lennék! Grat!
nincs már meg a váltókar. sajna de állítólag nem is lett volna jó a te vasadra
Felőlem lehetsz szerencsére van egy pár barátom.Egy jobb hétvégi este így fest az udvarom,amire nagyon büszke vagyok.
a vízhőfok jeladó átrából gondolva (gyári 6e ft) simán nem bontóznék...
ok köszi!
nekem R es van
Elbeszéltek egymás mellett
Fojtószelep állás érzékelő szenzort valóban 1200 pluszmínusz 150 RPM fordulaton kell középvonalra kalibrálni, de ezt neked kell megtenni nem a motor magától teszi.
A pillangószelepeket szinkronizálni pedig valóban bármilyen alapjáraton lehetséges, de praktikusan a lehető legalacsonyabb stabil alapjáraton szoktuk.
Uff
Fék upgrade is benne van a terveim között mert tényleg nem valami jóó
fékbetét?
a c13 mal szívtam már én is lett bontott és most jó
Brembo
nekem S-van naggyon szar az első fékem.még minden gyári.szerintetek mivel lehetne hatékonyabbá tenni.Keményen a markolatig kell huzni,mire a hátsó kereket meg tudom emelni. Hallottam már hogy az r féknyerge jó rá.Érdemes megvenni rá?
egyetértek ne vitatkozzunk annyit a fordulatszámmérő is csalhat.
gyári javitási és beállitási leirásom van R és S tipushoz is ha valakit érdekel majd elküldöm.annyi baja van,hogy német nyelvű
Nem vitatkozni akarok, ez az én álláspontom. Az alapjárat úgy tudom, h 1150 +-150 körüli. Ezeknél bárhol lehet a pill.sz. szinkront csinálni.
majd egyszer szembe megy veled egy kis köcsög puja ,aki most kérte el a kocsit aputól,és meg akarja mutatni a mellette ülő alkalmi barátnőjének,hogy ki a fasza gyerek.Az utolsó pillanatban ő majd ki akarna térni,csak az a baj ,hogy még nem érzi az autót.
az en modszerem hogy sokkal gyorsabb tempoval kozlekedek mint a forgalom epp amerre megyek,refivel feklempa allandoan rajta,eddig mindenki felreallt
gyári javitási cd-m van ott az 1200-as alapjáratot veszik alapbeállitásnak.Ha több v. kevesebb a folytószelep sem úgy áll,és a folytószelep senzor tévesen lessz beállitva
lehetek a baratod?

eleresemet megtalalod!