Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem veled van a gáz. Mindenki másképp gondolkodik én mindig a bontottal próbálkozok először és utána az újjal. Most a bontottat 5000é adták de nem vált be és visszaküldtem. Az újra meg még nem kaptam árajánlatot. De gondolom min 10 vagy több.
Egy gomba bontóba 3000ft. Sztem a gyári új jóval több. Én simán bontóba vettem vna.
lehet velem van gáz, de én bontottat nem vennék. nem hiszem, hogy annyival drágább lenne az új, sőt....
így viszont simán szophatsz vele (mint a mellékelt ábra mutatja) és ki tudja meddig fog működni az "új"
Jaja az enyém is is most gombos ameddig nem jön meg a másik. Gurulni azért kell ilyen apróságok nem tartanak vissza.
küldök nektek képet
sziasztok én is tl tulaj vagyok és meg vagyok vele elégedve
Én megcsináltam az enyém kapcsolósra. Ha beérek a faluba, akkor felkapcsolom és faján müxik.
Megaszívás van. Jött a gomba (bontott) de nem műkszik. Kipróbáltam lábasban vizet forralós áramkörrel is és nem. Piszkosul nem az én napom ez....
Ja gomba... elvileg már jön....
gomba...
megnéztem megpucoltam semmi eredmény viszont rövidre zárva megy szóval más ötletem nem volt hirtelen de azért köszi
jaja
nédd meg a csatiját. anno az enyémen az volt a gond.
Kiment a hétvégén a hűtőventi kapcsolóm....
Megint állatul kellett menni a városban hogy legyen menetszél mert forrni akart...
a gyertyakban nincs 3000km sem
csereljem ki?
Én meg hiszem...
uton
Miért hol láttál?
neeeeeeeemhiszemmmm
Petróleum lámpaaaaaa.
engedd el a kutyát, nem eu-s a láncontartás!
Gyertyaaaa...
két eset is lehetséges:
a) vagy ne rángasd a gázt...
b) vagy ha már rángatod, ne engedd vissza...