Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vasad hogy áll? Mikor fogsz vele kerekezni?
Basszus akkor oké kipróbálom megint Csak az előzőhöz tudom viszonyítani azt 90 után már ment .... holnap próba megint. Köszi.
Lehet hogy semmi baja a gombának, ugyanis gyárilag 105 foknál kapcsolja be a ventilátort, és 100 foknál kapcsolja ki. Próbáld ki még egyszer, és engedd jobban felmelegedni! Mivel nyomás alatt van a rendszer, csak valahol 120fok fölött kezd forrni a hűtőfolyadék...
Bocs, azért nem mindenki akarja eladni!
Amúgy a ciripelő szelephang az természetes, és a dekompresszor szelep csinálja. Nem lesz tőle semmi baja a motornak. Nem összetévesztendő a csörgő csattogó szelephanggal, ami általában a túl nagy szelephézag miatt van. Szerintem a szelepcsésze törésekhez is nagyban hozzájárul.
Hallok hangokat de hát megy
Én már nem is árulom. Mert 540nel akarták kiszúrni a szemem érte

Más hőgomba 2.0

Jött ma másik bontott gomba betekertem és 95 fokig nem kapcsol széthúzom a csatit drót bedug és forog a venti
Most akkor csak újat kell venni?
Hejj, micsoda pesszimista topic ez! Mindenki szabadulni akar a TL-től?

A múltkori kérdésemmel kapcsolatban: Böngésztem a neten külföldi fórumokban, azt olvastam több helyen is, hogy Ez a "szelepzaj" tök természetes. A csésze adja a hangot. Ti is halljátok ezt a gépeitekből?
ha félsz valamitől,az meg fog történni.ne gondolj rá mert igy nem tud kiszellőzni a fejed,akkor meg miért ülsz rá.Tiszta fejjel motorozz,NE STRESSZELJ!
én már veszek egy 954rr-t ha eladom a tl-t ha nem.tavaszig csak elviszi valaki.az első 600 fölötti motorom honda volt,"de jó is volt"és lehet hogy ezért,de megint HONDÁS leszek
ott van a régi lakásom
Én is ettől féltem mindig amikor az enyémmel mentem.
Most ha minden oké akkor megszabadulok a télen tőle és veszek helyette egy Z750-et.
Ady Endre utca:D
Hol lakik a barátnőd
látom szabolcsi vagy azon belül merre én is ide valósi vok egy olyasmi tl-t mint a tied szoktam a barátnőmék utcájába látni
nem egy tesztet elolvastam itt a sportmotor.hun ami fenn van meg máshol is de annyira tértek ki rá csak inkább a magas emberekre...
Köszi a tippeket! A dekompresszorra én is gondoltam, de mintha mindkét henger felől hallanám a zajt. Így kizárom a deko-t. A "csészéket" nem nézegettem, majd bepótolom. De azért annak sincs túl nagy esélye, hogy elől-hátul is ez a gond legyen. Egyébként 18000 van a gépben, remélem, hogy ennyinél még nincs ilyen komoly probléma.
miért nem olvasol el egy tesztet ha tetszik.amugy nem számit hogy mien magas,ha igazán akarsz föl tudsz rá majd mászni
na most látszik a bűnös
Helló
érdeklődnék hogy a suzuki tl1000r-nek milyen az ülésmagassága mert nagyon tetszik és gondolkozok rajta hogy ilyet vegyek de csak 170cm vagyok és hogy leér a lábam róla...
Itt a bűnös
nézd meg a lapkatartó csészéket,hogy nincs e megrepedve,v.eltörve.Nekem is azzal van a gond,állítólag TL betegség hogy eltörik.Ha időben kicseréled nincs motorsérülés.
jó eséllyel a dekompresszor rugója gyengült meg.
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Van egy TLS blokkos Cagiva Raptorom. Szelephangot hallok belőle, de a hézagokat ellenőriztem, ott nincs gond. Mi lehet még, ami ilyen kis finom kereplő hangot ad? A "csattogás" a fordulatszámmal arányosan változik.
Köszi!
üdv
Hát igen én is mikor árultam mindenki ledöbbent mikor mondtam hogy 61ezer km van benne. (Egyeseknek nem létezik motor 30ezer felett)
Nem én raktam föl.87000-van benne,el szeretném adni,de csak ha jó lessz.Amugy nem a szelep szakadt,le csak azt hittem mert már jártam igy.Egy lapkatartó csésze tört össze.
Hát sajnálom hogy kibabrált veled. Őt árulod vagy az egy másik amiben 41ezez km van?