Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorry, de pénzmegvonási tüneteim vannak, szal minden jóféle party-t ki kell hagynom mostanában...
Üdv.
vki meg tudná mondani nekem mitől lehet,hogy hidegen dadog alacsony fordulaton a szekér?!
Érdekes mert csak ha napokig áll akkor csinálja,melegen már nem.Olyan mintha nem menne egy henger, és tök visszaesik a fordulat.
Pedig új a gyertyám, és a légmennyiség mérőm.
Jah! TLR-ről van szó.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Előre is köszi a segítséget!
Imrufó okt 2 favágó party?
Erre én is kiváncsi vagyok. Holnap meg is nézem, hogy nálam mi a pálya.
Akkor a hűtőmbe a hőgomba helye van ledugózva értem.
Az első évjáratos TL-ek gyári konstrukciós hibás hűtőrendszerrel készültek sajnos. Túlhűtöttek voltak és ez sokszor okozta a benzingőz lecsapódását a hengerfalon majd az olaj behígulását és így kenési elégtelenség folyományaként hajtókarcsapágy, főtengelycsapág, hengerfej kakukk elég gyakori.
A későbbi évjáratokban a hűtőrendszerbe került egy bypass vízkör ami megkerüli a termosztátot. Továbbá áthelyezték a vízhőfok jeladót a hűtőből a termosztátházba. A 97es TL-eket érdemes utólag átalakítani a tartós élettartam érdekében.
szerintem a külső hőmérséklet majdnem mindegy, azért van a termosztát hogy ne engedje ki a meleg vizet ha nincs meg az üzemi hőfok! nekem 84 szokott lenni a rningen felmegy 90 re 250 körül meg 87 környéke
nem?
Ha hideg idő van akkor nekem sem megy fel 65 fok fölé. Nyáron viszont 75-80 fok körül van.
Attól függ hány fokban mentél vele. Én ha nyugisan megyek (90-100) 10 fok körül van kint akkor 62nél nekem se megy feljebb
nem termeszetes ha csakugy le all
es a viz hofok alacsony az tuti
80 fok vagy magasabb az a jo
Sziasztok .
Most vettem egy TL 1000 S és nem tudom volt-e már valakinek olyan tapasztalata , hogy alapjáraton jár és gondol egyet és leál , olyan 1200 az alapjárata , ill. menet közben a vízhófok 59 - 60 fok , nem tudom az normális-e ? Köszönöm
nem kell valakinek bontásra tl?
van egy 350 ért nekem a motor kellene belőle tl
Jah, értem. nekem akkor is Domino maradol...
Oksi, vételeztem. Kiírom neked, aztán send.
összekevertek párszor egy hölggyel ( domino néven van jelen pár fórumon ) éshát már nem bírtam az ajánlatözönnel mit kezdeni. Ezért a névváltozás.
Dobok egy címet, köszi.
Szija Domino
Mi ez a névváltoztatás?
Meg hát, dobhatnál egy címet mail-ben, és elküldöm dévédén...
Szia Oszikám
merszes vidijó megvan még?
12160-02F12
az jó!
majd beszélünk róla ha aktuális lesz
50e kredit...kb...
kb mi lesz az ára?
nem sürgős előbb a motort kell megcsinálnom
Hello!

óóókééé!
elolvastam.
nem tudom mit nem értesz.
hy

ha esetleg elmenne a motor, és meglesz a pályaidom akkor jelezd légyszi!
Ellentmondásba keveredtél!
Olvasd el amit leírtál.....
Köszönöm.