Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jacis!

A gsx-r fórumban mondták hogy ez a te volt motorod?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr_auto_cser
e-4339372

Tudsz valami infót adni róla hogy most kinél van illetve amikor nálad volt volt e valami gondja baja stb stb stb! Illetve az előélete is érdekelne!

Előre is köszönöm szépen!
Eddig kötelezhetett.....
A xenonnal óvatosan....előbb-utóbb rászállhatnak......holnaptól már a járőr is vizsgára kötelezhet bármilyen járművet ha úgy gondolja...
Sziasztok,
TLS-be milyen xenon-t érdemes venni?
Úgy tudom, hogy nem mindegyik fér el benne.
BUÉK mindenkinek!
jó, de te nagyobbat kaszálsz....
Ne rinyájjj, én is nyomom ...szolidaritásból, csak miattad
na az meg igaz.
bakker, még holnap is dolgozhatok...
Az is valami! Több mint amennyit Te voltál!
mer mér is?
ja? megvan...a 13 perces villámlátogatásod....
okéoké, majd majd.
Inkább kapsz frisset! ha jöttök? Ha Ti jöttök! Te vagy a soros!
jóhogy megvan mami, nédd a lejárat dátumát.
ha jösztök majd elfalatozzuk
Emlékszem, hát nem ma volt:) Még megvan? Ne is kínálj, nem kérek!
Nem tudtam belépni, újból kellett regisztrálnom!
Sziasztok mindenki! BUÉK!
emléxel erre?

ideni:
ma sikerult helyet csinalni a futott garageban a tlr emnek eddig kint pihent folia alatt de 24 en mentem vele kemeny 50km ert napsutes neha szemerkelt eso mondhatom nagyon jol ereztem magam most meg itt a ho volna rajta mit csinalni de nem szedem szet hatha hamar elolvad a ho es megint lehet motorozni
Nem, olaj is szivároghat. Attól függ a tömszelence melyik oldalán van a bibi. De lényegtelen is, teljes vjzpumpa felújítás kell és rendben lesz.
a másik probléma hogy nekem itt motorolaj szivárog
pedig max hűtőfolyadéknak szabadna
a ventillátor csak akkor megy ha "túlmelegszik", de akkor 40-50 fokot jelez ki. hidegen töltöttem rá, elvileg tele van.
Állandóan megy a venti vagy csak ha kinyit a termosztát?...légtelenítetted vagy egy kis járatás után újra feltöltötted hidegen?
például?
én arra gondolok hogy nincs jól rádugva és kontakt hiba
Ez mástól is lehet.......
azt tudom azért gondolom hogy a kijelzőn rossz érték jelenik meg ,mert a ventillátorok meg működnek, akkor kb 104 fokos a víz
A ventillátort kapcsoló szenzor nem azonos azzal ami alapján a hőfokot jelzi ki, kettő van.
műanyag a dekli és gyakran elvetemedik, ilyenkor kár pasztával szarakodni, nem marad más csak a csere.