Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húha.fogalmam sincs.kinézetre hasonló,meg a felfogatási pont is egyezik,de a hosszuk az nem tudom hogy mennyiben tér el.majd lemérem és megírom.addig is köszöntem szépen.
Más van az R-esben meg az S-esben? Mert nekem van egy amit R-esből szedtem ki.
sziasztok!tl1000 s-hez van vakainek,eladó,hátsó rugós tagja?és ha igen mennyiért?
Ez jó zene?
put the price down please
put the price down please
egyenlőre ennyi
jóvan, nyolc körülérek ki...
szűrőt vigyem?
esetleg még valami?
akkor ott dumálunk..kimegyek majd
ha kifizetted, bontogathatsz ameddig csak jólesik.
ja tényleg irtad nem bontod meg a blokkot ,akkor elmegyek és ne fáradozz én megbontom senki nem vesz észre semmit
bocs, de már írtam, hogy nem bontom meg a blokkot. vagy az bontja meg aki megveszi egészben, vagy ha nem veszi meg senki, akkor megy a vitrinbe.
megyek biza
imrufo én odaadom a 2db veztengelyemet éste a tiedet,csere bere,ugy is eladod a blokkot nemigaz?dekromresszor az enyimen hát igen zakatol.köszi elöre is
csütörtökön jössz?
Na ne bonyolítsuk túl, jó!?
ha veszel nekem házat kerítéssel, akkor veszek neked zsírkrétát.
nekem van kerítésem, viszont zsírkrétám az nincs...
csóró vagyok baszki...nincs kerítésem sem.
annyié rajzolok neked zsírkrétával a kerítésre, oszt örüjjé!
Hát 20at én is adok érte :F
én kérek elnézést...
nem sokan vagyunk tlr esek,vajon mert szerelöi hozzáértés is kell ehez a vashoz,amugy drága lenne fent tartani,pl multkor ugyebér mikor is menjen el a világitásom 70-es uton bacsirol haza,sötétben,szétégett a csoki a bal kormány nál a fekete index spoiler alatt ,szétvagtam és össze sodortam,a drotot azt go haza,más gondolom meglett volna löve vele most mit csináljon
sok a km benne 90 ezer az sok legyen 30 ezer és én joljárok ugyebár te is azt akarod hogy 1 motoros társad örüljöm 1szer,hova menjek érte?