Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem köll leszini atankot én gyorsan csövet dugok a tankcsöre amibol folya benya ozt megvárom amig e lecsurog a folynivalo
pedig a pidzafutárok is sokat használják a féket ők is tudnak sokat a munkahengerekről
vagy qrvagyorsan kell szerelni.
Az fasza. Akkor lehet mindig leszívni előtte a tankot...
folyik. normális.
pedig jobb lenne ha nem folyna...
dikk ez a duma beszarsz...
BerikZ lesz az embered, ő a pályázósisten...
Én már akkora pizzázós sznob köcsög vagyok, hogy a szar TL fékről nem tudok nyilatkozni...
Kérdés!
TLR tankját amikor veszitek le, és lehúzzátok a benzinpumpáról a két csövet nektek is folyik a kisebbikből(ami bilincses) a benzin a tankból? Ez normális? Csak mert nekem a GSXR-en nem folyik 1ikből sem...
Akkor valamit elrontottál.
A haver TL-je 2 évet állt, be voltak állva a fékek. Betéteket kivettem, kinyomtam a közepéig a dugattyúkat, letisztítottam őket, visszanyom, olajcsere, és fog mint a ződfesték!
Van itt aki pályázni is jár a gépével és nem csak pizzériáig villog? XDDD

Első fékkel ti mit csináltok?
Ilyen van a 7R -n is de fémfékcső+5.1+xrac betét+kis lemezek kidobálva már majdnem pöpec, most már csak néha nem járnak szinkronba a dugattyúk tömkelegei.Egy külföldi oldalon azt írták a porvédőket is kihajították a dugattyúk mögül és mégsűrűben tisztítják a féknyerget+betétet.
39/17 a lanckerek arany
ami most megmentett es jol tapadt es venni szeretnek ha lesz gempa
bridgestone 190/50z r17 m/c(37w)
autóhitel-lakáshitel-motorhitel-felnihitel.....köszö
njük emese.
gumira hitelt?
amf hitelt vedd fel en nem kaptam meg elmultam 35 pedig gumira kellene
utcabeli gsxr es srac mar mankoval jar pedig nem volt biztos sikerul neki,ismeri valaki e cerna csaba neki csapodott az beton villanyoszlopnak
má gyűjtöm rá a pízt, 20 euróm má van is...
ures az adattablad,mivan lejart a muszakid?
Ja jó bocs ezt nem ide akartam
Látásból vágom ki az én Dunavarsányi vagyok.
igen te valodi motoros vagy,meloba is evvel jársz,én csak hobbi célra vettem ,szabin,hétvégén koptatom,kava zzr1100 es ismerös is reggel tescoba sietett hentes,előzött tökölön,és buzi skodás ráelözött,tk minden zoli 1év rehab soha többet nem ül motorra