Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pár betűt helyettesíts be, képzeld oda...stb.
ja. végre megy.

Városban 50, lakott teületen kívül (ahol tábla nem tilzja) 90, autóúton 110, autópályán 130 km/h-val.
Csúcs!
Piszkosul ki lehettél pihenve!
Sziasztok! Lenne egy eladó Power Commander USBIII-asom TLR-hez! Vadonat új, dobozában! Iár: 30 eFt
baszki...
ezt az agymenést...

menyit megy végre az a szép appprillliaa?
Ezt magadtól hoztad össze?
nagyon állat vagy!
menj el urológushoz:)
Dejavu................
Te szoktál murván menni? A ruhádat te festetted pirosra, Hány mmes marhabörbő van,a szurkeruhad is piros volt?azt festetted át te? T
még a szobában is motorosruhában vagy? Igazadvan főa biztonság.
Mi az a 11? És mér hátul? Csak tudnám miért vigyorogsz…
Mi az a „hring”? Német a sógorod? Nekem nincs külföldi rokonom.
Te: a donovaly biztos, hogy ellipszilonos jé?
Visefrádon senki nem szólt rád,hogy rátámakszodsz a motrokra,vagy simán lehet?
A demo-n mit mutattál be,csak azt,hogy fehér a hajad?
A néni a nagymamád?Olyan mintha vasbú lenne…biztos öreg már.
Ismerted Szent Endrét? Ő ment a motoroddal? De tökjó…!
Mátraházán mindig hideg van?Az a térképtartó fa miből volt?Rézből?
Az SK csenélet azér esská mer tecsináltad sajátkezűleg?Az origi + a sufni kokpitt közt mi a különmnbség?én nem veszem fedezem fel észre.
Az én motoromnak Api a neve,látom te Xenonnak hívod szép név.
Az ilyen lett képen a járdalapra gondolsz igaz, nekem is az van a kinti garázsban.És előtte murva volt? Ja nem…már látom: aszfalt (ilyen volt). Nekünk az az uccán van,te biztos gazdag vagy.
Teccik a Mezőt kövesd kép, követted? Nem csúszott a füvön,nekem szokott de én nem követem.
Jó csíkos az út a motorod alatt,nem veszélyes? Van bátyád? Azér gondolom mert azt írod a mi motorunk,biztos közös.
Szép a sukuzi idom nélkül de a kárót nem látom,mongyuk nem i sbaj ezegy motoros oldal.
Te biztos ács lehecc, sok szög van a kezedbe meg a lábadba. A kezedet még értem (átszögelted) de a lábadat biztos valami pancser munkatársad csavarozta meg. Én tuti kirugattam vóllna. Nem fájt? Jó kemíny gyerekvagy.
Várom mielőbbi válaszod.
a felét még talán nekem is megérte volna...
560 pounds-ert elvitte a himlos
ez tuti fasza motor imrufo ugorj ra csak nem tudni meddig kuszik a licit 11ezer*1.6KM van benne allitolag
Én eplényi vagyok (Veszprémtől 10 km) és mindjárt Zircen (5 km)van is egy fekete TLS. Karaj a srác, csak felvonuláson elfelejtettünk számot cserélni...
menyi tl es mocis lehet?szentem nem sokan vagyunk szemelyesen 1 sracot tudok tokolon s-es nem haverkodo tipus,2x hivtam gurulni voltam is nala azt nem reagalt le van szarva
lánc
mit is irsz?
ZVM2
amit most vettem nem proszaltam majd 1 par het mulva kiderul,
autósbótba.
Gambesz olyan alu rácsot honnan szereztél a légbeömlőhöz?
Ezt meg is fogja...
ha megnézed a képeimet, akkor rájössz. Igen, nagyobb lesz a vége...azért cserélem...többek közt.