Te szoktál murván menni? A ruhádat te festetted pirosra, Hány mmes marhabörbő van,a szurkeruhad is piros volt?azt festetted át te? T
még a szobában is motorosruhában vagy? Igazadvan főa biztonság.
Mi az a 11? És mér hátul? Csak tudnám miért vigyorogsz…
Mi az a „hring”? Német a sógorod? Nekem nincs külföldi rokonom.
Te: a donovaly biztos, hogy ellipszilonos jé?
Visefrádon senki nem szólt rád,hogy rátámakszodsz a motrokra,vagy simán lehet?
A demo-n mit mutattál be,csak azt,hogy fehér a hajad?
A néni a nagymamád?Olyan mintha vasbú lenne…biztos öreg már.
Ismerted Szent Endrét? Ő ment a motoroddal? De tökjó…!
Mátraházán mindig hideg van?Az a térképtartó fa miből volt?Rézből?
Az SK csenélet azér esská mer tecsináltad sajátkezűleg?Az origi + a sufni kokpitt közt mi a különmnbség?én nem veszem fedezem fel észre.
Az én motoromnak Api a neve,látom te Xenonnak hívod szép név.
Az ilyen lett képen a járdalapra gondolsz igaz, nekem is az van a kinti garázsban.És előtte murva volt? Ja nem…már látom: aszfalt (ilyen volt). Nekünk az az uccán van,te biztos gazdag vagy.
Teccik a Mezőt kövesd kép, követted? Nem csúszott a füvön,nekem szokott de én nem követem.
Jó csíkos az út a motorod alatt,nem veszélyes? Van bátyád? Azér gondolom mert azt írod a mi motorunk,biztos közös.
Szép a sukuzi idom nélkül de a kárót nem látom,mongyuk nem i sbaj ezegy motoros oldal.
Te biztos ács lehecc, sok szög van a kezedbe meg a lábadba. A kezedet még értem (átszögelted) de a lábadat biztos valami pancser munkatársad csavarozta meg. Én tuti kirugattam vóllna. Nem fájt? Jó kemíny gyerekvagy.
Várom mielőbbi válaszod.
Én eplényi vagyok (Veszprémtől 10 km) és mindjárt Zircen (5 km)van is egy fekete TLS. Karaj a srác, csak felvonuláson elfelejtettünk számot cserélni...
menyi tl es mocis lehet?szentem nem sokan vagyunk szemelyesen 1 sracot tudok tokolon s-es nem haverkodo tipus,2x hivtam gurulni voltam is nala azt nem reagalt le van szarva
Városban 50, lakott teületen kívül (ahol tábla nem tilzja) 90, autóúton 110, autópályán 130 km/h-val.
Piszkosul ki lehettél pihenve!
ezt az agymenést...
nagyon állat vagy!
menj el urológushoz:)
még a szobában is motorosruhában vagy? Igazadvan főa biztonság.
Mi az a 11? És mér hátul? Csak tudnám miért vigyorogsz…
Mi az a „hring”? Német a sógorod? Nekem nincs külföldi rokonom.
Te: a donovaly biztos, hogy ellipszilonos jé?
Visefrádon senki nem szólt rád,hogy rátámakszodsz a motrokra,vagy simán lehet?
A demo-n mit mutattál be,csak azt,hogy fehér a hajad?
A néni a nagymamád?Olyan mintha vasbú lenne…biztos öreg már.
Ismerted Szent Endrét? Ő ment a motoroddal? De tökjó…!
Mátraházán mindig hideg van?Az a térképtartó fa miből volt?Rézből?
Az SK csenélet azér esská mer tecsináltad sajátkezűleg?Az origi + a sufni kokpitt közt mi a különmnbség?én nem veszem fedezem fel észre.
Az én motoromnak Api a neve,látom te Xenonnak hívod szép név.
Az ilyen lett képen a járdalapra gondolsz igaz, nekem is az van a kinti garázsban.És előtte murva volt? Ja nem…már látom: aszfalt (ilyen volt). Nekünk az az uccán van,te biztos gazdag vagy.
Teccik a Mezőt kövesd kép, követted? Nem csúszott a füvön,nekem szokott de én nem követem.
Jó csíkos az út a motorod alatt,nem veszélyes? Van bátyád? Azér gondolom mert azt írod a mi motorunk,biztos közös.
Szép a sukuzi idom nélkül de a kárót nem látom,mongyuk nem i sbaj ezegy motoros oldal.
Te biztos ács lehecc, sok szög van a kezedbe meg a lábadba. A kezedet még értem (átszögelted) de a lábadat biztos valami pancser munkatársad csavarozta meg. Én tuti kirugattam vóllna. Nem fájt? Jó kemíny gyerekvagy.
Várom mielőbbi válaszod.