Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az en sztenderem messze van a leereshez,de nem is vagnam le mert kromozott,az 1-etlen kromos cucc az egesz mocin,allo helyzetben kiprobaltam eldonteni a mocit a sztenderig nem is tudtam ramdolt inkabb,hihetetlen ti hogy is csinaljatok talan ha nem ez lenne a kicsibabam feltve orzott kincsem bedontenem,,,,mit szoltok a kepek kozott a kb 4,oldalon a sufni festett gsxr hez igenyes profi munka lett jobb mint az eredeti szentem mert az enyim gyari es az oldals spileren a kek csak matrica
jó a motorod Csaba!valahonnan olyan,de olyan ismerős!
Vmit majd kitalálok.
Milyen időt mentél az S-el a Hringen?
Üdv.

Nekem is leért a sztender kihajtó, én vágtam le belőle h kisebb legyen. A motort nem emelte ki csak zavaró hangja volt. Nekem bevált visszavágva.
1. kép gyárin
2. kép visszavágva kicsire
ez fix aras leutod es atutalod a manit es csak varnod kell,de medig?
Lehet ez lesz a megoldás..megnézem majd mennyit megy feljebb...
szerintem csak simán hajlítsd feljebb, és nem lesz gond... nekem is fel van hajlítva annyira, hogy beleépül a motorba, szinte nem lóg ki semmit, alig bírom kinyitni... mondjuk az a veszély nem fenyegetett sose hogy leér, csak felhajlítva jobban tetszett...
Ahoj!

Nincs vkinek esetleg sztendere jóárasítva? Le akarom vágni róla azt a nagy "fület", mert pályán leér és fosok,h kiemelem vele a motort egyszer.

A képen is látszik,h nincs messze...
inkább kihagynám...
nekem csak a 2 kipufogo veztengely kollll,imrifo megvenne az ontvenyt valtoval
Hát ez már képről se szimpatikus
317 a pounds folyam
pedig árban annyira nem is lenne rossz... nekem 30 fölött volt az arany színű Nissin... viszont ez a frankó a bálnához...
Hát ja...
még szerencse hogy nem csaptam rá tegnap gumit kellett vennem:(
sziasztok,köszi mindenkinek a segitséget alkatrész ügyben,ami még kéne tlr-hez:hátsó ülés-farok idom.06302093728-visszahivlak!
szia lancvedot es hatso pupot keresek tlr-em hez ha van ?
hát, ahogy most áll a motor, azt a képet inkább nem tenném fel...
szóval idén szünetet tartok motorozásból, én is csak kocsikázok...
csütörtök esténként Pesten vagyok a Lurdy-nál, ott talizhatunk...
Bár ahogy olvasom amit Imi írt,lehet passzolom a dolgot...
köszi,h szóltál,akkor megkeresem.
hátőőő kissé kopott
Ezt a képet még Mikell Ándzselló is megirigyelné.....