az en sztenderem messze van a leereshez,de nem is vagnam le mert kromozott,az 1-etlen kromos cucc az egesz mocin,allo helyzetben kiprobaltam eldonteni a mocit a sztenderig nem is tudtam ramdolt inkabb,hihetetlen ti hogy is csinaljatok talan ha nem ez lenne a kicsibabam feltve orzott kincsem bedontenem,,,,mit szoltok a kepek kozott a kb 4,oldalon a sufni festett gsxr hez igenyes profi munka lett jobb mint az eredeti szentem mert az enyim gyari es az oldals spileren a kek csak matrica
Nekem is leért a sztender kihajtó, én vágtam le belőle h kisebb legyen. A motort nem emelte ki csak zavaró hangja volt. Nekem bevált visszavágva.
1. kép gyárin
2. kép visszavágva kicsire
szerintem csak simán hajlítsd feljebb, és nem lesz gond... nekem is fel van hajlítva annyira, hogy beleépül a motorba, szinte nem lóg ki semmit, alig bírom kinyitni... mondjuk az a veszély nem fenyegetett sose hogy leér, csak felhajlítva jobban tetszett...
hát, ahogy most áll a motor, azt a képet inkább nem tenném fel...
szóval idén szünetet tartok motorozásból, én is csak kocsikázok...
csütörtök esténként Pesten vagyok a Lurdy-nál, ott talizhatunk...
Milyen időt mentél az S-el a Hringen?
Nekem is leért a sztender kihajtó, én vágtam le belőle h kisebb legyen. A motort nem emelte ki csak zavaró hangja volt. Nekem bevált visszavágva.
1. kép gyárin
2. kép visszavágva kicsire
Nincs vkinek esetleg sztendere jóárasítva? Le akarom vágni róla azt a nagy "fület", mert pályán leér és fosok,h kiemelem vele a motort egyszer.
A képen is látszik,h nincs messze...
még szerencse hogy nem csaptam rá tegnap gumit kellett vennem:(
szóval idén szünetet tartok motorozásból, én is csak kocsikázok...
csütörtök esténként Pesten vagyok a Lurdy-nál, ott talizhatunk...