Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyöhecc is érte, má csak a kezelési költséget kell előre kifizetned, ami potom egymilliókettő....
Köszönet Tesó!
boldog sütinapot Dilindzsó!
mióta nem vagyok wiwiwiiw tag nem tudom nyomon követni.
erdekel havi reszletre 658ft/ho torlesztesssel,kamat nelkul
blokk nélkül -mer ugye az szarrá ment- odaadom bárkinek kétmilláé...
tutibiznisz, kihagyhatatlan!
vegye má meg valaki!
Szia! Nekem a fejidom kellene lámpával, merevítővel, beömlőkkel, tartókonzollal... szóval az egyben + kormánycsutkák, mert naked bike- ként vettem, de visszaalakítanám. Szerintem csak ennyi kell, de majd szerelés közben kiderül, hogy még mi kell. Ez mennyit kóstálna, és merre van?
Köszike Mutter pajtás!
Dingóóóóó!

Hali!
Sunky ez a te TL-ed!Visszaépítenéd gyárivá,ha esetleg igen érdekelne a felsővillahid kiemelőstől!
Hali.
A komplett elején attól függ mit értesz: beletartozna a kormánylengéscsillapítótól a kiegyenlítőtartályon át az utolsó csavarig?
Szia! Engem érdekelne a TL-ed eleje kompletten (persze korrekt áron) e-mailre is írhatsz: senkar@freemail.hu
imrufot keresd hátha e ladja ocsért hozzájuthatsz
Sziasztok! Csak érdeklődés képpen kérdezem kinek van eladó tlr-je? 2000körüli érdekelne....ha itt nem akk e-mailon: kingston05@freemail.hu
Ja!
Csak megláttam és Te jutottál az eszembe hogy valami ilyesmi kell!
R es nek van írva:(
Valami ilyesmi kellene nekem is...
De azért érdemes elolvasni az "apróbetűs" részt is, ugyanis ez egy S-ből van kiszedve, ráadásul nem is postáz, csak amcsin belül...
Ráadásul komplett blokkot fogok venni, de azt is csak jövőre leghamarabb...
Kéne, de utálom a Triumph utánzatokat.
Úgyhogy mégse kell...
nekem van egy 1000 ccm-es wartburg blokkom. nagyon jó állapotban. a vízpumpát kell csak megcsinálni és hasíthatsz is. igaz csak 55 LE....
Sziasztok.
ELADÓ! egy komplett TL-S első idomzata és minden más ami a teleszkópszárak után van! A jobb oldala jelenleg fényezetlen, a többi érintetlen gyári piros. (minden máson értem: tükrök, plexi, kormánycsutkák, beümlő, kormánylengéscsillapító, lámpa, műszerfal, és minden más egyéb...) Naked bikera való átalakítás miatt.
Sziasztok.
ELADÓ! egy komplett TL-S első idomzata és minden más ami a teleszkópszárak után van! A jobb oldala jelenleg fényezetlen, a többi érintetlen gyári piros. (minden máson értem: tükrök, plexi, kormánycsutkák, beümlő, kormánylengéscsillapító, lámpa, műszerfal, és minden más egyéb...) Naked bikera való átalakítás miatt.
sikerült!
elég jó áron van szerintem
Hát nem akar összejönni a linkelés

tl blokk
javascript:;
Imrufo

ilyesmit keresel nem?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...