Szia! Nekem a fejidom kellene lámpával, merevítővel, beömlőkkel, tartókonzollal... szóval az egyben + kormánycsutkák, mert naked bike- ként vettem, de visszaalakítanám. Szerintem csak ennyi kell, de majd szerelés közben kiderül, hogy még mi kell. Ez mennyit kóstálna, és merre van?
Valami ilyesmi kellene nekem is...
De azért érdemes elolvasni az "apróbetűs" részt is, ugyanis ez egy S-ből van kiszedve, ráadásul nem is postáz, csak amcsin belül...
Ráadásul komplett blokkot fogok venni, de azt is csak jövőre leghamarabb...
Sziasztok.
ELADÓ! egy komplett TL-S első idomzata és minden más ami a teleszkópszárak után van! A jobb oldala jelenleg fényezetlen, a többi érintetlen gyári piros. (minden máson értem: tükrök, plexi, kormánycsutkák, beümlő, kormánylengéscsillapító, lámpa, műszerfal, és minden más egyéb...) Naked bikera való átalakítás miatt.
Sziasztok.
ELADÓ! egy komplett TL-S első idomzata és minden más ami a teleszkópszárak után van! A jobb oldala jelenleg fényezetlen, a többi érintetlen gyári piros. (minden máson értem: tükrök, plexi, kormánycsutkák, beümlő, kormánylengéscsillapító, lámpa, műszerfal, és minden más egyéb...) Naked bikera való átalakítás miatt.
mióta nem vagyok wiwiwiiw tag nem tudom nyomon követni.
tutibiznisz, kihagyhatatlan!
vegye má meg valaki!
Sunky ez a te TL-ed!Visszaépítenéd gyárivá,ha esetleg igen érdekelne a felsővillahid kiemelőstől!
A komplett elején attól függ mit értesz: beletartozna a kormánylengéscsillapítótól a kiegyenlítőtartályon át az utolsó csavarig?
Csak megláttam és Te jutottál az eszembe hogy valami ilyesmi kell!
R es nek van írva:(
De azért érdemes elolvasni az "apróbetűs" részt is, ugyanis ez egy S-ből van kiszedve, ráadásul nem is postáz, csak amcsin belül...
Ráadásul komplett blokkot fogok venni, de azt is csak jövőre leghamarabb...
Úgyhogy mégse kell...
elég jó áron van szerintem
tl blokk
ilyesmit keresel nem?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...