Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan nem tudom, mert ugye ez a második blokk a motorban, kmóra is már a második van rajta, és már nem emléxem melyiket mikor cseréltem... kb. 40-50ezer km között valahol. olajat ötezrenként cseréltem mindig szűrővel együtt, úgyhogy némileg meglepett, hogy így kibaszott velem a technika. mondjuk nem volt ellustítva az egyszer biztos...
km?
90K
menyi a blokk ft ben
Köszi, de megoldódott a probléma.
A szekér újra üzemképes. :P
mer mindig mész mint az állat!
amúgy nekem nincs...
Hellá!
Van valakinek Tl1000S vezérlőegysége?
Az enyém megadta magát.
kezdő licitnek tökéletes
Helló!
TL 1000R-hez keresek üléspúpot! Ha valaki tud elfekvőt (nem elfektetett), légyszíves jelezze! Köszi előre is!
nettó 1.200.000.Ft, a gazdája gondossága végett...
akkor kerek toled 1 kezdo licitet,a blokkkkkra
elméletileg már van vevő a komplett blokkra, de ha mégis valami miatt nálam marad, akkor sem bontom meg, legfeljebb szobadísz lesz belőle.
magyarul kifejezetten egyben vihető csak el...
veztengelyt eladod?erdekelne vagy megneznem milyen?tudod az enyem csattog,a dekomp..miat
simán...
siman hegesztenem,awi val vagy kevert gazas co val
is lehet eltérés pár W eltérés=
itt is lehet pár W eltérés
ja igen
itt is lehet eltérés pár W eltérés
de oldalanként kell 1-1
Szeva! Elvagyok...a benzinszűrőkkel bajolok. Remélem egyszer majd jó lesz..ha nem eladom és gixxer 1000 valahogy.
Nice!
akkor nagyjából 20wos kell iga? így mondod?
a ledes index teljesítménye annyira kicsi (21W hoz képest), hogy figyelembe se kell venni.
A teljesítménye attól függ hogy mekkora feszültség esik rajta és mennyi áram folyik át.
P=UxI
vagyis ha kétszer nagyobb az ellenállás, akkor fele akkora áram folyik, így fele akkora teljesítményű kell!
de a legegyszerűbb a 21W os izzó párhuzamosan.
6,7 Ω os kell kb 1-2 Ω mal eltérhetsz tőle, nem tom mennyi a szabvány
lényegében egy 21W os izzót kell kiváltani hasonló teljesítményű ellenállásal
Szép estét mindenkinek!
Kedves Csaplarzs!
Sajnos én is láttam a piros tl 1000st a rakparton....
ha valaki tud valamit a srácról, akkor engem is érdekelne, nagyon sajnáltam, elég szar állapotban nézett ki a motor
amúgy megvolt a mai műtét, mindössze 2 óra alatt...
na ugyan hol lehetne venni?
természetesen nekem van elfekvőben.
az előszűrőt meg csak ki kell takarítani, oszt jóvan...