pontosan nem tudom, mert ugye ez a második blokk a motorban, kmóra is már a második van rajta, és már nem emléxem melyiket mikor cseréltem... kb. 40-50ezer km között valahol. olajat ötezrenként cseréltem mindig szűrővel együtt, úgyhogy némileg meglepett, hogy így kibaszott velem a technika. mondjuk nem volt ellustítva az egyszer biztos...
elméletileg már van vevő a komplett blokkra, de ha mégis valami miatt nálam marad, akkor sem bontom meg, legfeljebb szobadísz lesz belőle.
magyarul kifejezetten egyben vihető csak el...
a ledes index teljesítménye annyira kicsi (21W hoz képest), hogy figyelembe se kell venni.
A teljesítménye attól függ hogy mekkora feszültség esik rajta és mennyi áram folyik át.
P=UxI
vagyis ha kétszer nagyobb az ellenállás, akkor fele akkora áram folyik, így fele akkora teljesítményű kell!
de a legegyszerűbb a 21W os izzó párhuzamosan.
6,7 Ω os kell kb 1-2 Ω mal eltérhetsz tőle, nem tom mennyi a szabvány
lényegében egy 21W os izzót kell kiváltani hasonló teljesítményű ellenállásal
Szép estét mindenkinek!
Kedves Csaplarzs!
Sajnos én is láttam a piros tl 1000st a rakparton....
ha valaki tud valamit a srácról, akkor engem is érdekelne, nagyon sajnáltam, elég szar állapotban nézett ki a motor
A szekér újra üzemképes. :P
amúgy nekem nincs...
Van valakinek Tl1000S vezérlőegysége?
Az enyém megadta magát.
TL 1000R-hez keresek üléspúpot! Ha valaki tud elfekvőt (nem elfektetett), légyszíves jelezze! Köszi előre is!
magyarul kifejezetten egyben vihető csak el...
itt is lehet pár W eltérés
itt is lehet eltérés pár W eltérés
de oldalanként kell 1-1
A teljesítménye attól függ hogy mekkora feszültség esik rajta és mennyi áram folyik át.
P=UxI
vagyis ha kétszer nagyobb az ellenállás, akkor fele akkora áram folyik, így fele akkora teljesítményű kell!
de a legegyszerűbb a 21W os izzó párhuzamosan.
6,7 Ω os kell kb 1-2 Ω mal eltérhetsz tőle, nem tom mennyi a szabvány
lényegében egy 21W os izzót kell kiváltani hasonló teljesítményű ellenállásal
Kedves Csaplarzs!
Sajnos én is láttam a piros tl 1000st a rakparton....
ha valaki tud valamit a srácról, akkor engem is érdekelne, nagyon sajnáltam, elég szar állapotban nézett ki a motor
természetesen nekem van elfekvőben.
az előszűrőt meg csak ki kell takarítani, oszt jóvan...