Sziasztok! Tegnap ráültem a TL 1000 s gépemre, és full elment a hátsó csillapítás, csak a rugó erölködik.. Ez javítható? Vagy kuka a hátsó lengéscsillapító? Volt már valakinek ilyenhez szerencséje?
prolongot raktal bele es ugye akkor mar olaj nem is kell bele soha tobbet mert az ken mindent orokkre,ejjel a viasaton lehet a reklamt latni es vizalatt is megy a tlr a kezeles utan you
Érdeklődnék ki milyen gumit használ/t Tl/S/-en!?Melyik lenne a legjobb választás?Fel kéne gumiznom a gépállatot,csak nem akarok bevásárolni 1nem hozzáillő fajtából!Ígyhát kikérném az okosab,tapasztaltabb TL-s kollegák véleményét!
Előre is köszöntem!
Nekem most egy jó műanyagosra lenne szükségem. Cseszneken megkezdtem a kanyarok kiegyenesítését. Az egyiket sikerült is véghez vinni, csak a motor nem bírta... Ezzel kapcsolatban megint #tarka-t kell, hogy baszogassam, mert néztem videodon neked is sikerült leépíteni a gépet.
szerintem ezt csak ugy lehet megvizsgálni ha odaadnád 1,,2, napra a motorodat nekem tesztelni,de valoszinü az eredmény az olajcsere elötti állapotot igazolná,sőt még láncot,lénckerekeket,gumikat,fékbetéteket,féktárcs
ákat is cserélni kellene jó esetben,természetesen a tankolás,és a nem kért fotók járulékos költségként még ide tartoznak,most hétvégén nehezen!de tudok időt szakitani neked.
érdekes dolgot tapasztaltam a mocimnál gondoltam megosztom Veletek, hátha tud rá valaki magyarázatot (imrufo pl:) )
olajcsere előtt fogyasztotta az olajat kb 6-7 dl-t evett meg 6000 Km alatt, most lecseréltem és nem eszi! nem mintha baj lenne, de miért nem?! motul 5100-t használok és előtte is az volt benne mikor ette.
As-Salamu Alaykum.
#tarka: Rendszámtáblád a TL-en Undertail-ra van felfogatva, vagy egész egyszerűen levágtad a sallangot és a csomagtartó aljánál van, illetve volt...?
Előre is köszöntem!
gyári plekóm van még 1, meg lehet,h bal oldali idom is....de az már nem biztos
köszi jól esik hogy ilyen segítőkészvagy
lánccsere az amúgy is esedékes:( 40 ért van did lánc + a lánckerekek
ákat is cserélni kellene jó esetben,természetesen a tankolás,és a nem kért fotók járulékos költségként még ide tartoznak,most hétvégén nehezen!de tudok időt szakitani neked.
olajcsere előtt fogyasztotta az olajat kb 6-7 dl-t evett meg 6000 Km alatt, most lecseréltem és nem eszi! nem mintha baj lenne, de miért nem?! motul 5100-t használok és előtte is az volt benne mikor ette.
#tarka: Rendszámtáblád a TL-en Undertail-ra van felfogatva, vagy egész egyszerűen levágtad a sallangot és a csomagtartó aljánál van, illetve volt...?
el tudod adni ha leviszem?
50e?
"Mondottam ember küzdj, és bízva bízzál!"
Még nincs, de ami késik, az lehet, hogy el sem jön!
A keresztelőre meglesz!
csaplarzs
Az hogy Na cső-azt köszönésnek szántam,lehet nem hallottad még
Imrufo,nagyon jó volt Dinónál a buli
Volt baromkodás rendesen