Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nevetés mindent megér.
Elnézést! Power Commander TLR-hez 30.eFt 20/444-1760
Viszont drágább is!
176355-113588= 62767

szerintem ez viccesebb....
TL 1000 R -hez undertail eladó !
10000 FT
15000-10000=5000ft
Jól kitöltötted az adatlapod...vmi elérhetőség?
üdv. eladó tl 1000- re való 4 darab gyári index, valamint egy új hátsó fékbetét. ár egyben 15000 ft. 0620/598-2538
Na jó, ez már tényleg kabaré... Ennyire nehéz felfogású senki nem lehet, ez biztos valami vicc
pupot keresek olcson tlr re
Vagy esetleg a befizetett csekkeidet.....

Akarsz róla beszélni? Orvos látott már? Gondjaid vannak? Kínoznak a láthatatlan barátaid? Vagy én ?
Bakker Taresz a tegnapi hozzászólásod is árulkodik a labilis lelkivilágodról! Szeretlek! Ha szükséged van valakire, akivel meg tudod osztani a problémáidat, tudod hol találsz!
Erről a véleményem a következő:

SZERINTEM a belfasti Queen's University pszichológusai 42 házimacskát vizsgálatak, hogy kiderítsék, melyik a domináns végtagjuk. A cicáknak különböző nehézségű feladatokat kellett elvégezniük a kísérletsorozat során - ismertették a kutatók az Animal Behaviour című folyóiratban-SZERINTEM.
LEHET,HOGY a macskáknak szűk szájú üvegedényből kellett kihalászniuk a vízben úszkáló tonhaldarabkát, olyanból, amelybe nem fért be a fejük. A kísérletet több tucatszor megismételték, és a 21 nőstény mindannyiszor kizárólag jobb elülső mancsával kotorta ki a csemegét. Ami a kandúrokat illeti, a 21-ből húsz a bal mancsát vette igénybe, egy hím viszont kétkezesnek, pontosabban "kétmancsosnak" bizonyult - DE EZ MAGÁNVÉLEMÉNY

DWE ÚGY GONDOLOM,HOGY amikor a macskáknak egyszerűbb feladatot adtak - például amikor egy madzagra függesztett játékegeret kellett pofozgatniuk - nem volt ekkora a nemek közti különbség: a cicák nagyjából egyforma arányban használták mindkét elülső mancsukat.

Valójában a nehéz feladatok elvégzése mutatja meg, melyik kezünk a domináns. Az ember mindkét kezével ki tudja nyitni az ajtót, de olvashatóan írni általában csak az egyikkel képes - MONDTAM A MÚLTKOR.
sZERINTEM a szervezet tesztoszteronszintje határozza meg, hogy a nehéz feladatoknál a macskák melyik végtagjukat használják. Korábbi kutatások ezt igazolták kutyáknál, akiknél a macskákhoz hasonlóan nemek szerint oszlik meg a jobb-, illetve "balmancsosság", kivéve az ivartalanított kutyákat, ahol nem mutatkozott efféle eltérés. A macskákkal és kutyákkal azonos végtag-preferenciát mutattak ki a lovaknál is. DE AKI MÁST GONDOL ÍRJA LE NYUGODTAN.
en csak ir a sajta nevémel nem más. enyimén. na?
Tarka gyanús vagy nekem, más nick néven is írogatsz?
mit tesz ez a kutyu a vasammal?szented?es miert adod el?gari van e ra elmegyek felteszuk es ka jo mar mint lok a vason fizetem na ?