ja ertem vagottan vetted a vasat azt hittem a gumit vetted vagottan,bocsi mert van 1 szodas haverom annya elment neki kezesnek 600-as gsx r t vett 1,milla kb ert es beallitott vele rogton kiszurtam,gyilkolt vasat vett es a gumik vagva voltak, miert festetteted at a mocidat,42 es kerekkel tobb lesz a vege
mit tud a vasad 6,ban vegre?gyari e az atteteled?te is elvagtad e a vezeteket a kompjuternel?es ha igen mit ereztel valtozast?a festesedet hogy csinaltad?lakkos e a feny rajta?en is atfogom festeni feher alap kek langok esetleg de meg valtozgat,most ezt a lancot fogom megetetni a motorral
most ha hazuksagokat irnak es kamu mit is lehet elhinni ma mar?nem tudok mast mondani mert meg nem probaltam,az olajat az biztos hogy a nyelezos vezetesi stilusomhoz nehez jo olajat venni,lacrol ne is beszeljunk azt is eszi a motor,nyulik es kipattognak a gorgok
elhuzodik a motorom osszerakasa mert a penz keves,de lassan alakul,az olajat mar megvettem reg a szatyorban van es nem emlekszem pontosan mit is vettem,de akkor abban az idoben alaposan utanajartam es a legjobbat vettem bele,ezt
Gambesz tudja jól! Egyébként én is a motul nézegettem. Azt mondják finomabban jár tőle a gép castrolal meg csörög-zörög. Köszi ennyi elég volt (M 5100) lesz belőle! Széles utat.
amit a szerviz manual ir az hiszem 10w30 felszintetikus a castrol nak van jo fajta az enyim ette a valeot a castrolt is de nem anyira,ja nekem r-em van
Kedden este fél nyolc körül a XXI. kerületi Duna utca-Vágóhíd utca útvonalon haladva került ki egy lépésben haladó kocsisort egy motoros, amikor az egyik jármű vezetője ráhúzta a motorosra a járműve kormányát, hogy megakadályozza annak elhaladását. A következő piros lámpák egyikénél a motoros az autó mellé hajtott, és megkérdezte a bent ülőket, miért nem engedték őt el a Duna utcában.
Ezt viszont a fiatalok rendkívül zokon vették: azonnal ordítva rontottak neki a motorosnak, sőt egyikük egy baseball-ütőt is kivett a csomagtartóból, majd azzal több esetben fenyegetően, ütést imitálva támadott a sértettre. A másik férfi eközben készpénzt követelt a megfenyegetett motorostól, aki az agresszív fellépés hatására engedett a követelésnek.
A pénz megszerzése után a támadók elhajtottak a helyszínről, de a nagy erőkkel megindított nyomozás eredményeként még az éjszaka rendőrkézre kerültek. A feltételezett elkövetőket - két 19 éves fiatalembert - a XX. kerületi Pázsit sétány egyik lakásában fogták el, majd eljárást indítottak ellenük, rablás megalapozott gyanúja miatt.
Igen voltam, 2005-ben mikor megvetetm a motort ( kb 2 héttel később) meg 2006 tavaszán szóta sajnos kényszer szünet pénzügyi okok miatt
de remélem idén feljutok
Olajcsere elött állok (TLS) milyen márkát ajánlatok illetve jöhetne konkrét péda is, ki mit használ/használt és bevált... Köszönöm!
Akko legyen vagyne legyen party?
Ezt viszont a fiatalok rendkívül zokon vették: azonnal ordítva rontottak neki a motorosnak, sőt egyikük egy baseball-ütőt is kivett a csomagtartóból, majd azzal több esetben fenyegetően, ütést imitálva támadott a sértettre. A másik férfi eközben készpénzt követelt a megfenyegetett motorostól, aki az agresszív fellépés hatására engedett a követelésnek.
A pénz megszerzése után a támadók elhajtottak a helyszínről, de a nagy erőkkel megindított nyomozás eredményeként még az éjszaka rendőrkézre kerültek. A feltételezett elkövetőket - két 19 éves fiatalembert - a XX. kerületi Pázsit sétány egyik lakásában fogták el, majd eljárást indítottak ellenük, rablás megalapozott gyanúja miatt.
Srácok írtam iwiwre!
Megkaptátok?
Válasz?
baszki....minimum kétszer el kell olvasnom a hsz-eidet,hogy a negyedét felfogjam....
de remélem idén feljutok