Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert szar láncot veszel rá! Én ezért veszek EK láncot, meg a barátom is az SP1-ére, és nem nyúlik, meg nem megy szét...
ja ertem vagottan vetted a vasat azt hittem a gumit vetted vagottan,bocsi mert van 1 szodas haverom annya elment neki kezesnek 600-as gsx r t vett 1,milla kb ert es beallitott vele rogton kiszurtam,gyilkolt vasat vett es a gumik vagva voltak, miert festetteted at a mocidat,42 es kerekkel tobb lesz a vege
jonez ki,el van e vagva a vezetek a computereden?
Kb 50 lehet a vége. Nem gyári, 45 volt fent, de most átteszem 42re. úgy vettem vágottan. festő csinálta a festést airbrushsal. Le van lakkozva...
mit tud a vasad 6,ban vegre?gyari e az atteteled?te is elvagtad e a vezeteket a kompjuternel?es ha igen mit ereztel valtozast?a festesedet hogy csinaltad?lakkos e a feny rajta?en is atfogom festeni feher alap kek langok esetleg de meg valtozgat,most ezt a lancot fogom megetetni a motorral
most ha hazuksagokat irnak es kamu mit is lehet elhinni ma mar?nem tudok mast mondani mert meg nem probaltam,az olajat az biztos hogy a nyelezos vezetesi stilusomhoz nehez jo olajat venni,lacrol ne is beszeljunk azt is eszi a motor,nyulik es kipattognak a gorgok
elhuzodik a motorom osszerakasa mert a penz keves,de lassan alakul,az olajat mar megvettem reg a szatyorban van es nem emlekszem pontosan mit is vettem,de akkor abban az idoben alaposan utanajartam es a legjobbat vettem bele,ezt
Gambesz tudja jól! Egyébként én is a motul nézegettem. Azt mondják finomabban jár tőle a gép castrolal meg csörög-zörög. Köszi ennyi elég volt (M 5100) lesz belőle! Széles utat.
a sev.manual 10W40et ír sztem. Én meg csak motult használok, 5100 10W50et.
mi van tlr-es motorosok?fogyunk?pedig jo ez a tlr
amit a szerviz manual ir az hiszem 10w30 felszintetikus a castrol nak van jo fajta az enyim ette a valeot a castrolt is de nem anyira,ja nekem r-em van
Hali srácok!
Olajcsere elött állok (TLS) milyen márkát ajánlatok illetve jöhetne konkrét péda is, ki mit használ/használt és bevált... Köszönöm!
Ha nem hát nem!
Akko legyen vagyne legyen party?
Van baj a sipka alatt.
Kedden este fél nyolc körül a XXI. kerületi Duna utca-Vágóhíd utca útvonalon haladva került ki egy lépésben haladó kocsisort egy motoros, amikor az egyik jármű vezetője ráhúzta a motorosra a járműve kormányát, hogy megakadályozza annak elhaladását. A következő piros lámpák egyikénél a motoros az autó mellé hajtott, és megkérdezte a bent ülőket, miért nem engedték őt el a Duna utcában.

Ezt viszont a fiatalok rendkívül zokon vették: azonnal ordítva rontottak neki a motorosnak, sőt egyikük egy baseball-ütőt is kivett a csomagtartóból, majd azzal több esetben fenyegetően, ütést imitálva támadott a sértettre. A másik férfi eközben készpénzt követelt a megfenyegetett motorostól, aki az agresszív fellépés hatására engedett a követelésnek.

A pénz megszerzése után a támadók elhajtottak a helyszínről, de a nagy erőkkel megindított nyomozás eredményeként még az éjszaka rendőrkézre kerültek. A feltételezett elkövetőket - két 19 éves fiatalembert - a XX. kerületi Pázsit sétány egyik lakásában fogták el, majd eljárást indítottak ellenük, rablás megalapozott gyanúja miatt.
Hali!
Srácok írtam iwiwre!
Megkaptátok?
Válasz?
a festest neztetek?ha?na mi a meglatas errol a tema-rol?
Du swájczi?
te magyar vagy?

baszki....minimum kétszer el kell olvasnom a hsz-eidet,hogy a negyedét felfogjam....
Igen voltam, 2005-ben mikor megvetetm a motort ( kb 2 héttel később) meg 2006 tavaszán szóta sajnos kényszer szünet pénzügyi okok miatt
de remélem idén feljutok
Az nem rossz. És a gixxerrel voltál már fent?
2:17 volt az utólsó alkalommal mikor még nálam volt a tl.