Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki jon gurulni vasarnap?
Fasza... Tudok mi?
Az lehet érdekelni fog. Most ott tartunk, h a fékeket, meg a többit rakjuk rendbe. Aztán jön az idomozás.
megtaláltad azokat az alkatrészeket, amik nincsenek...
max fejidomot tudok adni, az van egy piros...
Üdv
Gambesz örülök hogy újra találkoztunk Igaz nem tudtunk sokat beszélni
Imrufoval és Dinoval és veled remélem jövőre,de még idén is sokat találkozunk,szolid keretek között
csak csere,ozmeg draga,dah csattogjon
Te kolbász inkább válaszolj, amit kérdeztem arra.
Mert? Mi a baja? Miért nem lehet megcsinálni?
van 3db kidurrant hatsogumi,1 szakadt lanc,2 szett tuhegyes lanckerek,uj dobozban 2db25ezret futott gyertya,1 hasznalt olajszuro
Az alsó lámpa tartó konzol kéne, esetleg felső is, ram air csőnek a vége, fejidom, első sárvédő. Ezek jutottak így hirtelen az eszembe. Épp most támasztunk fel 1et, amit megtört a volt gazdája kicsit.
Hali!
BerikZ-nek, meg nekem vannak elfekvőben cuccok.
Ha leírod hogy mi kell, az is kiderül hogy van-e...
Mert? Mi a baja?
TLR-hez valakinek vannak alkatrészei?
Hy

nem épp motoros téma de hátha valaki megússza!
aki 3,5 t alatti kis teherautóval jár az vigyázzon mert a rendőrök valahogy meg tudják állapítani hogy a kocsi tgk v szgk, és ha tgk akkor közúton 70 autópályán 80 a megengedett legnagyobb sebessége (nem nem m/s ban)
nekem eddig 2 papír jött autópályáról egy 125 egy 115 kb 105 eFt meg necces a jogsi is, de azt megoldom majd
úgyhogy vigyázzatok!
Gratulálnék egy ismeretlen motorosnak aki a győri hipertesco előtt parkolt dél körül, istenien néz ki a TL1000R-e , sajna a hangját nem hallhattam, de két Shark van rajta így gondolom isteni hangja lehet
az a tetves dekompresszor csorog az am semmit se tudsz vele csinalni
Sziasztok, egy pár ötletre lenne szükségem van egy 99-es TL 1000 S- em aminek hidegen gyönyörű hangja van, semmi csörgés, semmi kopogás ha viszont eléri az üzemi hőmérsékletet akkor valami csörög! Segítsetek hogy mi lehet ez! Az olajat nem eszi, cserétől cseréig nem hogy nem kell rátölteni, hanem nem látok fogyást
! A motor pedig bontatlan és 44000 km van benne!
Szeressssem
azmeg, jó hangja volt, mikor eltűztél...
nemsokára indulok is...
viszem a cuccost.
Imi!

Hogy áll a kisgép?Zene :D

Este hozd el légyszi a pasztát is...ha nem válna be az O-ring.
no nem baj,majd keresünk valamit ami passzol bele. de azért köszi a segítséget.
Sajnos nem jó bele semmiképp.
szia berik z.a hátsó rugós tag,csavartól csavarig,300 mm.a rugó hossza 180 mm,ami ha jól tudom,az r-ben olyan 150mm körül van.