szerintem kb 2-3 szemmel meg kell toldani a gyári méretű láncot, ha nagyobb fogaskerék megy hátra...
de ugye lánckereket meg láncot egyszerre szokás cserélni, szóval az áttételmódosítás feltételez egy új láncot is
teljesen náájsz a videó, de az áttételt le kell cserélned, mert látszik, hogy egyszerűen nem bír felpörögni a blokk. amikor lapon gyorsítasz akkor pörög fel úgy, mint ahogy egyenes motorral kéne. másik áttétellel még könnyedén gyorsulhatsz egy pár másodpercet.
Kössz az infót BerikZ!Sebaj télen akkor a gyári idom lessz átfényezve!:D
Tényleg van egy kis hasonlóság.:D
Imrufo!Erre gondoltam,mégegyszer kössz a tippet,nagyon zsír lett így a gép ezzel az áttételel!:D:D
Üdv mindenkinek!
2 kérdésem lenne.
1.BerikZ!Tetszik az új idom,honnan vetted és mennyiért?
2.Ma vagy holnap veszek lánszetet,és az lenne a kérdésem h hátra mekkora lánckereket vegyek,hogy mégjobban feljöjön az eleje,de ugy istenesen!Ugy sem mászkálok végsebességgel szóval nem banom ha az kevesebb lex:D?
És szerintetek előre is vegyek eggyel kissebbet,vagy elég ha a hátsóval variálok?Megkösszönném ha válaszolnátok!:) Előre is köszi.Széles utat!
de az már megint egy csomó péénz
de ugye lánckereket meg láncot egyszerre szokás cserélni, szóval az áttételmódosítás feltételez egy új láncot is
de azért köszi!
Tényleg van egy kis hasonlóság.:D
Imrufo!Erre gondoltam,mégegyszer kössz a tippet,nagyon zsír lett így a gép ezzel az áttételel!:D:D
Az idomot Kovács Zolitól vettem, ő indul Tl-lel a dunlopon. Sztem nincs neki másik, ez használt volt,így 50ért jutottam hozzá.
Ez az oldala.
(Az utolsó képeden teljesen úgy nézel ki mint a Soilwork énekese. )
Amit irtál jol hangzott,ezért vettem én is hatra 43asat,előre a gyarit!Nah megyek,gyors fel is tesszük!:D:D
Nekem elől gyári méretű lánckerék van, hátul a 39 helyett 43 fogas...
kettesben még gázra jön kerékre, 3-ban fel lehet kupplungolni...
2 kérdésem lenne.
1.BerikZ!Tetszik az új idom,honnan vetted és mennyiért?
2.Ma vagy holnap veszek lánszetet,és az lenne a kérdésem h hátra mekkora lánckereket vegyek,hogy mégjobban feljöjön az eleje,de ugy istenesen!Ugy sem mászkálok végsebességgel szóval nem banom ha az kevesebb lex:D?
És szerintetek előre is vegyek eggyel kissebbet,vagy elég ha a hátsóval variálok?Megkösszönném ha válaszolnátok!:) Előre is köszi.Széles utat!
A gyári a szobában pihen. Ha odeverem,akkor inkább ezzel.
Új ruhát kapott a motorod?!
Szép:)