Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók a képeid...olvass vissza!
köszi a tippet imrufo!kicseréltem az aksit azóta eltűnt a c25-ös hibakód.
szép napot! szeretnék információt a TL1000 masinákról (szerviz tapasztalatok,megbízhatóság,stabilitás,stb.) előre is köszönöm
van cnc-es maros ismerosom igeny szerint lanckereket vag ki c-45 os anyagbol ha esetleg valakit erdekel szoljon 06302560430
Hát igen,én pár napja cseréltem.D.I.D. lánc és a két lánckerék volt kereken 40 ezer!De most jódarabig le van a gond:D
ilyen ez...
hát mondjuk jah
de az már megint egy csomó péénz
szerintem kb 2-3 szemmel meg kell toldani a gyári méretű láncot, ha nagyobb fogaskerék megy hátra...
de ugye lánckereket meg láncot egyszerre szokás cserélni, szóval az áttételmódosítás feltételez egy új láncot is
16-42 -es áttételt mondott nekem Zoli ő azzal megy és leforog a cél végén a 6. Kérdés az,hogy elég hosszú e hozzá a gyári lánc?
sziasztok.lenne egy kérdésem.a tl-nek a gyújtás része is olajban forog?vagy főtengely szimeringem ment ki?
teljesen náájsz a videó, de az áttételt le kell cserélned, mert látszik, hogy egyszerűen nem bír felpörögni a blokk. amikor lapon gyorsítasz akkor pörög fel úgy, mint ahogy egyenes motorral kéne. másik áttétellel még könnyedén gyorsulhatsz egy pár másodpercet.
sajnos a váltóhibás blokkomon nem sokat segít egy váltóhibás blokk... :)
de azért köszi!
Újabb onboard itt
Kössz az infót BerikZ!Sebaj télen akkor a gyári idom lessz átfényezve!:D
Tényleg van egy kis hasonlóság.:D
Imrufo!Erre gondoltam,mégegyszer kössz a tippet,nagyon zsír lett így a gép ezzel az áttételel!:D:D
Hello Z!

Az idomot Kovács Zolitól vettem, ő indul Tl-lel a dunlopon. Sztem nincs neki másik, ez használt volt,így 50ért jutottam hozzá.
Ez az oldala.

(Az utolsó képeden teljesen úgy nézel ki mint a Soilwork énekese. )
Kössz imrufó!
Amit irtál jol hangzott,ezért vettem én is hatra 43asat,előre a gyarit!Nah megyek,gyors fel is tesszük!:D:D
Hi!
Nekem elől gyári méretű lánckerék van, hátul a 39 helyett 43 fogas...
kettesben még gázra jön kerékre, 3-ban fel lehet kupplungolni...
Üdv mindenkinek!
2 kérdésem lenne.
1.BerikZ!Tetszik az új idom,honnan vetted és mennyiért?
2.Ma vagy holnap veszek lánszetet,és az lenne a kérdésem h hátra mekkora lánckereket vegyek,hogy mégjobban feljöjön az eleje,de ugy istenesen!Ugy sem mászkálok végsebességgel szóval nem banom ha az kevesebb lex:D?
És szerintetek előre is vegyek eggyel kissebbet,vagy elég ha a hátsóval variálok?Megkösszönném ha válaszolnátok!:) Előre is köszi.Széles utat!
Igen.
A gyári a szobában pihen. Ha odeverem,akkor inkább ezzel.
BerikZ

Új ruhát kapott a motorod?!
Szép:)
Még nem az igazi, de alakul...talán... Majd telón elmesélem! Érezd jól magad!