annyi változás történne, hogy kéthavonta vehetnél láncvezető gumit, ugyanis a kisebb lánckerék miatt a lánc ledarálná... ezért(is) szokás először hátulra nagyobbat tenni...
Köszönöm a gyors válaszod! E-mail címem verzo@pannonmail.hu .
Kérnék árakat is! Érdekelnének még az első lábtartó konzolok is ha megvannak! Köszönettel ! ZOLI
hogy lyukas e vhol azt nem tudom megmondani, a képeim között látható törött motorról vettük le.
Csinálunk róla pár képet amint lesz rá idő,aztán eldöntöd,hogy kell e vagy sem.
Megpróbálom minél hamarabb feltölteni ide,vagy ha adsz egy email címet,elküldöm oda.
Üdv: Érdekelnének a hűtők ventilátorral együtt! Milyen állapotban vannak? Mennyi lenne az áruk? Postai utánvéttel megoldható lenne? Motoros üdvözlettel:F Zoli
szabadidő? olyan van?
csak annyit mondok, hogy most voltam nyaralni... szombat-vasárnap... ennyi...
augusztusban a munkatársaim mennek szabira, úgyhogy valszeg semmi szabadidőm nem lesz...
de miért is?
Gyerekek!
Légyszi tegyetek már különbséget a TL-R és a TL-S között! Nagyjából a két keréken kívül egy alkatrészük sem egyezik. Az ember szívesen segítene, de az nem elég, hogy "baj van a TL-emmel", mert pl nekem fingom nincs a TL-S nyűgjeiről, mert sosem volt olyan motorom...
Na szóval...
Nagy általánosságban minden TL-R nehezen indul hidegen, nekem is általában 3. nyüstölésre kapja el a fonalat(már épp ha jó a motorom ) ezen csak egy jól feltöltött bivaly akksi segít valamit.
Elfekvő alkatrészeim nekem is vannak, de én aztán nem hívok senkit se, ha kell valami konkrét dolog, ide be lehet írni, oszt kiderül van-e az embereknek...
mellesleg kupplung főhengerem(a kormányon lévő kupplungkarral együtt) éppen VAN!
sziasztok,tudnátok segiteni TL 1000 R alkatrész beszerzésben?ami kéne:tank-elsősárvédő-kuplung munkahenger a kormánynál-indexkapcsoló-hűtö.tel:06302093728 hivj és visszahivlak!
Ha nehezen indul,és R-es akkor benzinpumpa lesz,vidd el és nézesd meg mennyivel nyom(hány bar)?!
Legegyszerűbben akkor tudod meg,ha lepadoztatod,ha nincs meg az ereje,130Le...akkor tuti benzinpumpa!
TL-S,vagy TL-R-hez keresel alkatrészt,R-re van még idomom!
Van egy pár alkatrészem.
Hátsó lengővilla, hátsó felni,rúgóstag,csillapítás, sérült kipuffrendszer, fékmunkahenger, féknyereg (a jobb oldaliban nincsenek benne a dugattyúk), hűtő,ventilátorral stb...
Sziasztok.
Tanácstalan vagyok a TLS-em kapcsolatban. Már keresem a lyukat a tankon, de nem találom. Kb. egy hónapja ugrott neki Veszprémben a nívó, nem jött össze nekik, az alap 8-9 fogyasztásból lett 12. Most szombaton hoztam el a Full Gas-tól szelephézag állítás, szinkron, injektor állítás, és most is benyeli a 10-et. (140-150-es tempóval használva) Van valakinek valami ötlete?!
Imrufo,te motorozol?! :(
Jó a géped,v.mikor elgurulok feléd....sajna csak kocsival! :)
Nekem van komplett idomszettem TL-R hez ,meg pár apróság...index+praire szelep stb!
Az ár megegyezés kérdése,plekó is van még!:)
Üdv:Tasla