Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tenx! Most támadok... Mutter nálatok minden rendben?
Én is én is A messzi távolból üdvözlet és puszi Álmos bácsinak! Neked meg jó mulatást!
Lassan szomszédolok Álmos vezér 40 éves lesz ma 1/2 11 kor. Pálinka sör váltó.....
Szólítottatok gyermekeim?
Azé' nem ismered.
Bázzz most kapcsolok, hogy én nem is Ancsa vagyok.....
montam' hogy ember...tomnak híjták. Ancsa ismeri is.
Tán egy..... őőőőőőőőőőőőőőő .... vizipók-csodapók?
ki...ki...hát Ő a 6szemű srác.
két sorban vannak a szemei...
NemTom ki ő....
Ja. Volt velük egy 6 szemű srác is....Őt Tomnak hítták.
Nálam ugyan ez van csak teljesen más formában. Várom Rossit hogy orvosolja...
a windosvista se lenne jó mert mindig lefagyna. de ez az aksi téma lehet hogy bejön mert nem mindig jön elő a hiba.valamikor három hétig semmi baja utána meg rájön az öt perc.most töltöttem fel az aksit most semmi baja.mondjuk elég öreg már a drága meg érne egy cserét.köszi a tippet.
nézd át a service manual 4-28 és 4-29 lapot. a "dealer mode" aktiválásához nem kell a képen látható kapcsoló, elég egy drótdarab
újabb szoftver? a windowsvista biztos jól futna rajta...
na szóval szoftvert nem lehet rajta cserélni, max a befecskendezést lehet állítani.
hiba lehet még a gyertyapipa, esetleg a megrövidített gyertyakábel, az akksi és a trafó közötti kábelcsatlakozások, de a lemerült, esetleg szar akksira is hozhatja a c25-ös hibát.
hello!a kód amit ki ír az a c25.hiba a hátsó henger gyújtás körében.cseréltem gyertyát,gyújtótrafót,de csak bassza az anyját.hallottam olyat is hogy tipushiba,és hogy egy újabb szoftver segítene.de előtte csak meg kérdezek valakit hátha tud valami okosat.előre is köszi.
Én nem vágom úgyohgy leíhatnád hátha kell egyszer!
először is mikor kigyullad az Fi lámpa, ki kéne olvasni a hibakódot, mert nem biztos, hogy kontakthiba... vágod a hibakódolvasás menetét?
Na mi van itt
Elég lapos ez a forum
www.rsvforum.hu
sziasztok.van egy tls-em 97-es évjárat.mostanában elég sűrűn kivillan az fi lámpa,és utána az egyik henger megáll,de mindig csak a hátsó.gyertyát már cseréltem de az sem segített.mi a l*f*szt csináljak vele?befújtam kontaktsprayvel már az atya úristent is.tud valaki valami okosat?előre is köszi.
sziasztok:!tud valaki suzuki tl 1000r (2000-évj.)-hoz váltót?
előre is köszi
Fagyasztott pörkölt mindíg finom...
mé, az angliai kivitel az balkormányos?
na jó, tudom, hogy van egy-két különbség az angliai meg a többi európai TL közt, de szerintem az elektronikai folytás ugyanúgy benne lehet abban is. úgy tudom, egyedül az amerikai motorok telejesen nyitottak. mellesleg 100 lóerővel is lehet haladni bőven, de egy próbát megér kiiktatni a vezetéket...