Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
itt van:
http://www.hasznaltauto.hu/2899857_suzuki_tl_1999

ha megveszed a fém fékcső érdekelne róla ha neked nem kell
hali Keresek Tl 1000 r bonva.ha valaki tud jelezzen, előre is köszi.
talán egy légtelenítéssel nem árt megpróbálkozni...
pontosabban ezt rendeltem + egy V-Twin Superbike feliratot

http://www.motormatrica.hu/old...
hali ! www.motormatrica.hu , én inne rendeltem anno, f@szául megcsinálták és az egész postával nem volt több 5 rugónál
Vezetékneve?
Kábel.

Keresztneve ?
Feszület.
Város!
beesett a kuplung kar nem emel ki,olaj van benne mi a baja
legalább lesz tarcsiba vagy 5 évig
csak mindkét motorba le akarjuk cserélni itthon és azon agonizáltam,h elég lesz e mindkettőbe. De már mind1...1 flakonnal rendeltem. Legalábbis remélem megkapták az email-em,mert az első rendelést elcsesztem és így lehet,h 3 flakon lesz belőle
szerintem még az életben nem mérte meg senki, hogy hány milliliter megy bele... de szerintem a tartállyal együtt sincs 2 deci...amúgy mi a valódi probléma?
gyári az áttétel, egészen a cseréig:) akkor kap hátra pár foggal nagyobbat:) légszűrő szerintem nem gyári, kipu vance&hines jól szól:) majd csinálok videót de még lusta voltam konzolt csinálni a kamerának:(
Mennyi fékfolyadék kellhet kb a TL első fékrendszerébe?
oh az meg korant sem a vege a tlr nek,csakovatosan,gyari lanckerekek vannak benne?legszurod milyen?en most vettem gyarit 9000tf
a ringen 220 volt a célegyenesben, a legtöbb eddig óra szerint 270
na mentel vegsebesseget az uj vassal?
ma is lattam a sarga tlr-es skacot vajon ki vagy?szigethalom fele fordult az 51-es utrol?matricaszetttet hol tudok venni?a vasra?
a Hringen volt egyik menetben együtt köröztünk
Sziasztok! Milyen motorfestre gondolsz?(Újlakra? mert, akkor Mi voltunk...)
Töltés iránt érdeklődnék, mivel Nálam nem megy 13,1 fölé, világítással..., világítás nélkül 12,8. A diódákat kimértük, azok jók.
Van vkinek vmi ötlete? Vagy ez így normális? Előre is köszönöm!
hy

ki volt a piros S-el a motofesten?
Matrica erekelne a motoromra ocson kisegit~?nekem?
ki jart lachazan tegnap elott sarga tl1000r-el?en lattam ot,nem huzta neki fajt is a szivem nem halottam a hangjat
De, mert aftomata a rendszerem, beírom a betűket és megjelennek... Rendőr bácsi neked zsír a júni 20?
Nem lesz könnyű dolgod!
Akkor is életben tartom ezt a fórumot!
Mondjuk én tutira ott leszek!