Szobaszánkó Imi!
Mindenki szombaton érkezik, amit te überelhetnél egy pénteki befutással! Szombaton délben támadunk pincébe előkészülni, főzőcskézni. Hozni max hálózsákot kell, kaja vegyi pöri lesz, vasárnap reggeli házi kóbi, zöldhagymával..... Mikor érkezel?
Szerintem tuti az a baj, mert kimértem a generátort szakadás nincs egyik fázisnál sem, és leadja a váltóba a 70V-ot, amit ír a könyv is. Viszont, ha széthúzom a fesz.szabályzót, csak 0,8V jön le róla, és az összes kötést kimértem,nincs kontakt hiba, a testelés is rendben. A fesz.szab. alapjáraton is nagyon melegszik, nem tudok másra gondolni... Úgyh érdekelne a fesz.szabályzó! Mennyi lenne az ára?
nekem van elfekvőben...
viszont azt nézd meg, hogy tutira azzal van-e gond, mert egy srác nemrég megvette azzal hogy az övé is beszart, de aztán vissza is hozta, hogy ez is szar(na peeeersze)... szerintem meg csak rájött, hogy más hibája van a motornak, mivel a fesszabályzónak semmi baja...
Hali. Egyépként mi a véleményetek tl 1000 ről.
Én most vettem de van vele egy két probléma.
Úgy néz ki egy kiló rámegy,mondjuk jó áron vettem.
Mikre kell odafigyelni?
ha a feléért hirdetné az egész kuplerájt, talán még el is gondolkoznék a dolgon... mondjuk dícséretes, hogy 350-ről lejjebb vitte, de szerintem ennyiért se fogja elvinni senki... én legalábbis kihagyom...
Köszi a vendéglátást!