Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem esik szombaton?
ok
Akkor most tellegnekialtall vagy csak az ido rovidseget probalod behozni vel, mertugye szreritrem nem valo az oda alad, es a lapok meg nem arrol vannak kitallalva!
én mar viszaj55tem.a járólap meg mintha sötétebb lenne. viszont ha nem látsz fagyálló folyást akkor hagyhatod.
ma is volt kettő de nem érdekes.
Szia!
Hagyhatod, Boxymaxyval elintézzük!
szombaton gurulas
Akkor nem festek mert esot es a vegen senki nem latjaa boritast, amugysem lehet megmondni mikor ki megyki pedig ijenidoben mindenkeppen el kellene menni arra...
hétvégén gurulás spoilerrel vagy a nélkül mindegy uj láncot felraktam szelephézagot belöttem stb go
mentem gsxr 1100 öreg vasssal hát nem nagyon mönt
én meg má nem motrozok idén egyseszer ha festi az esőt a Dino hanem!
mit kernek erte?
hetvegen tuti gurulas 98 az oreg megjatr jot rosszat tuti,ki kell proszalni de ha nincs tob loved es v2 for ever akkor hajra
Én motorozok ha nem esik a festék és remelém nem leszek elfekvőben.
Hello! 29. én én karamboloztam a rakparton! Nem Tl, hanem régi Sv-m van ha arra gondolsz. Totálkáros lett a moci, én már jobban vagyok. Vki nem tud vmit véletlenül arról a 98-as fekete Tl-ről ami a full-gas budapesti szalonjában áll?Jó lenne vmi infó róla. Üdv: Balázs
Nalunk joido lesz, megsem gurulok, ha esik festek is valakinel esetleg elfekvoben?
en man hetvegen tutira gurulok,ha nem esik.esobe sose
akkor viszem magammal a cuccot, és bizniszelhetünk...
az kivitelezhető
még nincs vége az idénynek...
félnyolc és tíz között Lurdy háznál
Hány óra felé?
borulas nelkul atveszelted az idenyt,en is gratula
majdnem minden csütörtök este fent vagyok Pesten...
pl most csütörtökön is tutira leszek...
van :te,a vasanyi srac,en es aki akar guruljunk valahova jovo hetvegen
Hát nem nagyon.
De lehet, hogy ezentúl másképp lesz!