Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nekem írtad?

szasztok téellesek.

állat az a 18 link. megpróbáltam kitalálni a végét de nem ment.

adidas.
a hétvégén 730 km et motoroztam:)
meg is lett az eredmény kis megfázás,+ kéét napig alig kész voltam az izomláz miatt, de tökre megérte:)

most kap új gyertyát, meg légszűrőt, és meglátom mi lesz a benzinszagú kipufogóval.
ja meg fékbetéteket is:)
feladom billl géjc majd felhíííív és segit addig is
http://p1.bikepics.com/pics/20..." target="_blank">linkimages.google.hu/imgres?imgurl=http://p1.bikepics.co
m/pics/20...
nem tudok beillllleszteni linket na
nem tok liket másolni
Mi ez a link e? :))

Hehe ez a szoli nem olyan szoli! :)))
Bár itt is le lehet égni faszán! :)))))))
ne is menj szoliba.....bőrrákot okoz.
Nekem mindegy nem leszek szoliban!
Viszont március utolsó szombatja munkanap!
Másoknak lehet nem jó!
Lesz. Időjárás függvényében március utolsó szombatja, vagy április első szombatja.
Sziasztok!

Hah sos lesz az idén tihanyi tali?
Hm?
Szia Rebel !
Bocsi , hogy eddig nem válaszoltam de nem voltam net közelben , a fejidom jól néz ki.
Sziasztok !
Az még sccak hagyán , hogy szinte nincs első fékem ,azzal még csak meg birkózom . Menni akarock és nem megálni , ami jobban aggaszt az az ,hogy nincs semmi csillapításom .Kátyuba és egykerekezésnél úgy lő ki az első teleszkópom ,hogy már azt várom , mikor száll el az első kerekem . Mint már azt kb. két hónapja is írtam , rugó , szimering és olaj cserén esett át a két teleszkóp ,és szerintem az össze szerelésné nem hibáztunk , kérdésem az olajjal kapcsolatos volna , amit bele tettünk az MOTUL 5 W Ti mit ajánlanátok , esetleg van-e más tipp a hiba okára nézve ? Előre is köszi: Rock
a tömítés nem gond
az injektorokon kellene állítani, a benzinszagú kipugáz miatt:)
amit tudok azt megcsinálom itthon:)
ami neked kell:part no.14181-31d00 gasket 3darab egyforma van benne kerek es csak felrakod es meghuzod fontos ne feszuljo a rendser ha feszul kieg ,szuzukiban rendelheto es postai utanvetellel is hozhato,
nehogymart 1 szerelo levegyen akarmenyivel is 1 szaros kipufogotomites miatt vedd meg a gyarit ahogy imrufo is mondta es tedd bele
pfvari
imrufo
BerikZ

köszi

Végh Janáék elérhetőségét meg tudnátok adni?
Miskolc, Suzuki Maxx power. Nekem mindig ott csinálják.