Sziasztok !
Az még sccak hagyán , hogy szinte nincs első fékem ,azzal még csak meg birkózom . Menni akarock és nem megálni , ami jobban aggaszt az az ,hogy nincs semmi csillapításom .Kátyuba és egykerekezésnél úgy lő ki az első teleszkópom ,hogy már azt várom , mikor száll el az első kerekem . Mint már azt kb. két hónapja is írtam , rugó , szimering és olaj cserén esett át a két teleszkóp ,és szerintem az össze szerelésné nem hibáztunk , kérdésem az olajjal kapcsolatos volna , amit bele tettünk az MOTUL 5 W Ti mit ajánlanátok , esetleg van-e más tipp a hiba okára nézve ? Előre is köszi: Rock
ami neked kell:part no.14181-31d00 gasket 3darab egyforma van benne kerek es csak felrakod es meghuzod fontos ne feszuljo a rendser ha feszul kieg ,szuzukiban rendelheto es postai utanvetellel is hozhato,
állat az a 18 link. megpróbáltam kitalálni a végét de nem ment.
adidas.
meg is lett az eredmény kis megfázás,+ kéét napig alig kész voltam az izomláz miatt, de tökre megérte:)
most kap új gyertyát, meg légszűrőt, és meglátom mi lesz a benzinszagú kipufogóval.
ja meg fékbetéteket is:)
m/pics/20...
Hehe ez a szoli nem olyan szoli! :)))
Bár itt is le lehet égni faszán! :)))))))
Viszont március utolsó szombatja munkanap!
Másoknak lehet nem jó!
Hah sos lesz az idén tihanyi tali?
Hm?
Bocsi , hogy eddig nem válaszoltam de nem voltam net közelben , a fejidom jól néz ki.
Az még sccak hagyán , hogy szinte nincs első fékem ,azzal még csak meg birkózom . Menni akarock és nem megálni , ami jobban aggaszt az az ,hogy nincs semmi csillapításom .Kátyuba és egykerekezésnél úgy lő ki az első teleszkópom ,hogy már azt várom , mikor száll el az első kerekem . Mint már azt kb. két hónapja is írtam , rugó , szimering és olaj cserén esett át a két teleszkóp ,és szerintem az össze szerelésné nem hibáztunk , kérdésem az olajjal kapcsolatos volna , amit bele tettünk az MOTUL 5 W Ti mit ajánlanátok , esetleg van-e más tipp a hiba okára nézve ? Előre is köszi: Rock
az injektorokon kellene állítani, a benzinszagú kipugáz miatt:)
amit tudok azt megcsinálom itthon:)
imrufo
BerikZ
köszi
Végh Janáék elérhetőségét meg tudnátok adni?