Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy én is Végh Janáékat ajánlanám!
Az volt az bizony!
Holnap délután el is sergek hozzád, ha nem gáz...
Végh Janáék Gyöngyösön!
nekem is kifogyott a benzin:) kb 5 km kellett volna a kútig
esetleg tud valaki szervizt hatvan-starján-eger-ózd-miskolc körzetében ahol vágják a témát?
én sajnos újoncként nem nagyon vágom hogy hol értik a dolgukat!
Hy!

csaplarzs
sajnos itt a mátra mellett nem nagyon tudok 200 felett menni, de azért próbálkozok:)

imrufo

a benzinszag a kipufogóból jön:( a tank és barátai tömítése rendben van. azt figyeltem meg hogy ha a kipufogó le van tömítve (kb 50 km et bír) akkor nem durrog, aztán kezdni miután kiégett. motoroztam itt a környéken (eger ózd) és itt evett ennyit, nem hiszem hogy kezdő tl es létemre nagyon bántottam, egyenlőre csak szokjuk egymást:) beszéltem a salgótrjáni suzukisokkal azok 10-12 ért csinálják, de ott kéne hagyni, azt meg nem nagyon szeretném:

köszi a helpet:)
Ha jól emlékszem az a Balatonszentgyörgy-Siófok végignyelezős, mindenkinek benzinkifogyós buli volt
Amúgy itt a műszerfalad főnök
Hali!
Kipufogó tömítésnek a gyári tűzkarikán kívül nem igazán tudsz mit felhasználni, bármit raksz oda, ki fog fújni... Cikkszámkatalógus alapján meg tudod rendelni a Suzukitól. Viszont a kifújás miatt nem fog többet enni, meg benzinszagnak se kéne lenni. Tudom, mer a gyári rendszer nekem is kifújt ugyanott. Benzinszag miatt érdemes megnézni a benzinpumpa tömítését, és a két gumicsövet ami a tankra megy, Nekem pl eresztett már a tömítés is, meg a cső is kirepedt egyszer...
A durrogás és magas fogyasztás miatt pedig szelephézagot kellene megnézni... Persze az is lehet, hogy az előző tulaj belenyúlt az elektronikába, vissza kell állíttatni gyári értékre...
Nekem tavaly egyszer volt 8-9 liter közt a fogyasztásom, de akkor volt benne majdnem 100 km folyamatos nyél... :) amúgy túratempóban 5-6 liternek kell lenni a fogyasztásnak.
azert megkene nezni 200 felett mit csinal
Error 503.
csaplarzs
pfvari
köszi a válaszokat:)
el fogom vinni egy kis irkálásra
a kipufogó nem kormos, deviszont durrog mint állat:)
hol lehetne venni ilyen kutyut?
Az nagyon sok, ha benzinszaga van, biztos sokat kap.
Valószínű a kipuffogó is jó kormos belül, erre utaló jel az is.
Suzuki szervízekben van író kütyü, vissza tudnak venni vele a benzinből.
valami nem franko az tuti az enimen nincs benya szag de sokat eszik bar en csak nyelezem,ami kifer a csovon szinte mindig,de igazibol meg sosem mertem,hangolni szoktak kb5piz lapkazas 20piz,ha lapka is kell 2500/db,es tut i megy a hengerek?imrufot is csekeld le tui tudor a skac
Sziasztok!

lenne egy kérdésem
ugye vettem egy tl-t decemberben, és most sikerült motoroznom vele és össze se törtem.
a problémám az lenne hogy mintha kicsit sokat enne (9L) aki mögöttem jött mondta hogy érződik a benzinszag, amit alapjáraton is érezni.
a légszűrőm tisztítható azt azelőtt kompresszorral kifújtam, a láncot megkentem. a kipufogóm a hátsó hengernél kifúj a leömlőnél:( folyamatban van a javítás, de amivel eddig tömítettem az nem bírta:( vennem kell gyári tömítést.
szoktak e valami szinkront csinálni vagy ilyenek?
vagy ehet a kipufogó miatt is sokat?
egyeltalán sok az a 9 liter?

előre is köszi! mindenkinek
jöjjön má a jó idő!
Tudom Dinó tudom! :)))
A magban soha nem csalódom! :)))))
Én már msn en kommenteztem az 5 azaz öt pontot!
én is észrevettem. kircsi!
Köszi Ancsa legalább te észreveszed!
Szép munka!
szibte=szinte
Hali!
Van még pár cuccom elfekvőben, de már szibte csak a zacc.
Gyári kipufogórendszer, gyári dobok(csúszásnyommal), légszűrőház, kupplung munkahenger, bowdenek, gyújtótrafók-gyertyapipák...
Sziasztok! Gondoltam hosszú idő után benézek régi kedvenc topicomba. Látom néhány új tag is csatlakozott a csapathoz, de azért a kemény mag még mindig jelen van!
Lassan lassan indul a szezon.

Mindenkinek balesetmentes kilométereket, jó hangulatú találkozókat, kellemes túrákat kívánok!
szia van e valami cuccod elado a tlr hezzzzzzzzzzzzzz
szia maradt e valami cuccod a tlr bol?
Sziasztok!

Egy kis csemege, nosztalgia!
Link!