Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, de ha el akarod adni a motort, akkor szerintem tök feleslegesen fogsz költeni rá vagy százezret. Senki nem fogja megfizetni szerintem. Ha megtartanád, azt mondanám, hogy NAGYON HELYES, így kell kezdeni a szezont!
Akkor megnyugottam.
Elég új vagyok és elkeztem olvasni elejétől a fórumot, izgalmas dolgók vannak fent ezért kérdezgetem ezeket az infókat.
Köszi a gyors választ.
Csak TL1000S esetén lényeges.
pfvari: gyujtáselektronika érdekelne, írtad anno hogy az újaknál egy "1"-es van a számsor végén (32920-02f21) az enyém egy 2000 évjáratú TLR tökéletes állapot de a számsor végén a "0" van (32920-02fc0) esetleg ha meg tudnád mondani hogy ezeket már megint "0"-val nyomták e és, hogy a "c" ami a "0" előtt van jelent e valamit ennél az évjáratnál. Törve nem volt a motor és a fontosabb részei sem voltak kiszerelve.
Problémám nincs a mocival csak érdeklődés képpen.
Bárki aki tudja segithet előre is köszi.
nem érdekel valakit egy hátsó sárvédő?
Ja meg sajnálatos módon amint kész van,adnom is kell el,mivel májusban megyek külföldre dolgozni,és nem tudom használni a gépet
De csöndbe van a TL fórum

Imrufo!
Most viszem a moccot szerelőhöz,kap új fékbetéteket(Ferodo Racing),új láncot+fogaskerekeket(D.I.D.),új légszűrőt+olajszűrőt.Amúgy azóta mióta sikerült beindítani következő alkalommal annyira nem akart beröffenni,hogy leszívta az akksit az indítózástól,úgyhogy valszeg új gyertyákat is kap,de remélem a szerelő kideríti hogy miért megy a gépnek ilyen nehezen az indulás
úúúúúúúbazz... hát sok sikert!
Legalabb te jol jartal azzal a bolttal... maradjunk annyiban hogy en egyelore olyan minusz 400-ban vagyok azzal a bolttal, de mar dolgozik egy ugyved a kerdesen..
Szevasz Norbi! Imádom a sarokvédőt, pláne, hogy ilyen jó üzletet azóta sem sikerült összehozni... Nem maradt esetleg egy blokkod, amit ugyanígy elboltolhatnánk?
Tényleg, amúgy a TL-es ügyeddel lett valami? (csak ha publikus...)
Köszi!
de fasza ez a sarokvedo...
Most meg sűrü bocsánatokat kérek el gépeltem magam IMRUFÓNAK !
Az IMROFÓNAK nagyon sok boldog sületésnapot kívánok !
http://www.kepesmotor.hu/idom/...árvédő#p
HA VALAKIT ERDEKEL HÍVJON MERT AZ ÁR CSAK IRÁNYÁR
Hali!
Magasnyomásúval szerintem se tanácsos motort mosni, de slaggal kis nyomású vízzel, nyugodtan lehet locsolni a kapcsolókat is, akár még a műszerfalat is. Nekem legalábbis a 6 év alatt soha semmi baja nem lett tőle. A láncot brigéciollal szoktam lemosni, ecset, fogkefe minden játszik, utána láncspray, és olyan mint az új.
A féktárcsákat egy havertól vettem, nagyon haveri alapon, az új ára üzlettől függően olyan 60-100 ezer(/pár) között van.
A sarokvédőket egy másik TL-es havertól szereztem, még haveribb áron. Itthon szerintem nem is nagyon lehet kapni, ebay-ről beszerezhető...
Csak egy képem van közeli, az se a legjobb...
jesszus, te még élsz? Mizu veled?

Mosás: nagynyomásúval ne, mert kivereted vele a csapágyakból és a láncból a cuccost. Mosószeres víz, slagos öblítés. A motor vízálló ember, nem olvad el

Lehet nem engem kérdeztél,de az én tanácsom: MOSD LE méghozzá H2O-val.

Adios.
sziasztok adj legyszi tanacsot a motor letakaritasarol ugyan is az a bajom hogy ugy feltem a viztol a mocimat hogy miota megvan 1 eve nem erte viz,esocsepp.stb es mar nagyon dzsuvas,rongyal torolgettem 1 darabig de mar nem jutok semmire se.most ha neki esnek magasnyomasuval azt hiszem oda veszik a szaraz 1 ev feltem az elektronikat kapcsolokat lancot es mindent.a lancvedo mereteit leirhatnad van 1 haverem legyartja alubol,kozeli fenykep is johet a lehetseges.baromi jol nez ki az elso tarcsaid hol lehet venni es vifil?ft ben. tegnap 1 orat mociztam finoman ,csak hogy izgassalak
Igen, sajna még mindig szét van szedve, és amíg nem lesz píz másik blokkra úgy is marad. Qrvanagy recesszió van, másra kellett költenem a félretett forintot, most meg lassan gyűlik... A szezonom jó ha a nyár közepén elkezdődik...
Majd csak kunyerálok valakitől kölcsönmotort...
Én is megnyugodtam hogy csak ennyi baja volt !
Na ha megkapod a vasad lehet szaggatni
Csá!Zsolti!Örülök,hogy csak akksibaja volt a gépnek!
Én meg úgy döntöttem a hétre elég volt a MAN kutyából,meló folyt köv a jövőhéten!Szombatra elméletileg kész a gép
Hát akkor tuti hogy nagy baj lehet ha már te se tudod megoldani
Télleg amugy hogy áll most a tillered?Legutóbb egy szétszedett képet tettél be róla,azóta is úgy van?
Az én motorom se megy...
De semmi ötletem...
Hát ha vmi nem megy a gépen akkor mindig van vmi ötleted
Hamár én semmit értek hozzá..