Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénz,pénz,pénz!Amotorozáshoz is ez kell meg a háborúhoz is ezért háborúzik mindíg amerika!
De tényleg izlésesen csináltad meg a gépet!(adatlap képei alapján)
Sok sikert hozzá,minél hamarabb jöjjön össze!
Hát köszi!
Ha csak a blokkon múlna, már a jövő hónapban is lehetne vele motorozni, de van egy csomó sallang, amit javítani-tuningolni akarok, arra pedig sajnos nehezen jön össze a píz...
Sosem lesz kész az aTL,pedig az egyik legszebb amit eddig láttam!
a motorkiállításra 15-én megyek, de a motorosszezon nekem csak a nyár közepén kezdődik legkorábban... Válság van, és most a motor a legutolsó, amire költök...
mondj ma valamit a szezont mikor kezded,es mivel marcius ,1415 expo
Dehogy is, csak felszereltek rá két túradobozt, ezért máshogy törik rajta a fény...
Az utlosó képen ráborult egy kis ezüst?
ez egyáltalán nem volt vicces...
viszont igaz...
6000 Km-enként olajcsere, 10.000km-enként blokkcsere
Egy láncszett elég két blokkhoz
biztos nem leszel egyedül a fórumon, mer idén még tutira szétgyilkolok én is még egy blokkot...
Szasz csaplarzs
Köszike a biztatást a mocival kapcsolatban , csak nem leszek egyedül a fórumon(lám elég sokan írnak) ,ja ha van valami gond a láncvédö gyártásával csak írj és én segitek ha tudok.
Na csá mindenkinek
good,more good,you are champion.good luck for you.
Király az oldal az egyszer biztos.
Sziasztok!
Nézzétek meg a www.tempomax.lapunk.hu -t
és mondjatok véleményt róla!
NEM lehet vágni. Mintás guminál a minta alja a szövettel van egy vonalban nagyjából.
a hatso gumim meret 190/50zr 17 m/c bridgestone az elso gumihoz nem ferek oda a sufniban errol a gumirol mondjatok velemenyt kinem mi a tapasztalata?ezt esetleg lehet vagni?
A kutyák póbálgatnak!
nem néztem melyik van rajta,de mintha sport attack lenne....
de olaszhoz olasz dukál: pirelli!
vagy lehet rápróbálom erre is a metzelert.
mostmar megnezem milyen gumi van az enyimen de jo gumi elore mondom nem csuszikal 1 kicsit se esobe sose motorozok ott az auto
keszul a lancvedo leADTAM A TERVEKET a lakatosnAK
Én road attackról beszélek.
Én is jelenleg sport attackot használok,sztem jó,esőben is jól tapad
Semleges ...se nem jó,se nem rossz. 2.20as időhöz elég volt bőven a ringen.
első vagy akitől jót hallok róla.
bár a road attACK meg a sport attack között biztos van különbség.
Nekem annak a continak az oldafala is fekete volt 3-4 mm-en a hringes pályázás után (kb mintha leért volna). És nem csúszott meg.