Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton feltétlen szólj vissza, és megdumáljuk amit meg köll!
....és felhívtál!
Majd én felhívlak!
Vártam, hogy felhívsz, hogy odaért e az ülés, de azóta nem hallottam felőled....sz@rul esik
Azt nem tudom, de hogy nem eszi az oilt, az biztos. Mindig motult teszek bele.
mennyi a km benne? he?
én is vigyáztam rá.
Persze, h nem! Mert én vigyázok rá és szeretem. Nem lecserélem
nem is raktá ilyet a kapálógépedbe te!
De.
65000 km actevoval. 1 dl utántöltés/6000 km.
sztem nem szar.
Nekem a Repsol bizonyított,a Motul meg piszok régóta gyárt kifejezetten motorkerékpár olajakat!
Én meg azt mondom, h nem jó.
Én nem mondtam,h nem jó olaj a Castrol,csak hogy én nem teszem bele az enyémbe!Nekem nem szimpi!
Az van, h a castrol, nem egy motul.
hali tudom irogattttunk az olajakrol és itt az idő nekem a cserére,nem is merem leirni menyiért kapom a castrol actevo 10w-40 et belerakom örül majd neki a tlr blokk?
rebel ha nem tévedek ugyan az a minösítése a motul 5100 nak és a castrol actevo nak ugy hogy akor mi van?
Csaplarzs!Én innen szoktam hozatni?itt van minden link
találtam castrol actevo 10w-40 est 2600ft ért ez szerintetek mit tud?vane valakinek tapasztalata esetleg?minjárt nézem a repsol olaj mi is valojaában?
mindíg fullon nyelezem a motort nem akarom elszurni a blokkot 1 olajcserével köszönöm a hozzászolásokat
Üdvözlet Mindenkinek!
Szezonra felkészítve a vas,kivéve olajcsere!Én asszem maradok Repsol terméknél vagy Motul5100!Lehet nem mol áron vannak,de Nálam a Repsol-lal elment a sor2-es Honda 112Ezret! és nem ette meg,nem früstölt!
Hát ezt a Mol-t még autóba sem erőltetem,abba is csak Mobil1,esetleg Castrol!
valami hiba csúszott a rendszerükbe.
sose raknám bele.
ez is esetleg jo lehet szentem
kerdes jo lenne e ez az oil a tlr be ha valaki esetleg irna valamit ?