"Sajnos" ma is motoroznom kell. Kellene csinálni vmi melegítő rendszer a mocinak. Még mielőtt elnidulnék a garázsba, telefonálnék neki és elkezdené melegíteni a vizet. Még valahogy azt is megoldaná, h feorgassa a hrendszerben. Mikor odaérnék, indítanám és lehetne vele menni, mint állat. Így nem kellene azt várni feszült idegekkel, h mikor lesz üzemin...
úgyis ez a divat mostanában...
de inkább anyagi vonzatai vannak a dolognak, azon kívül, hogy mondjuk gecijól néz ki.
sajna tört a jobb idomom, meg az alsó is, és ez a kettő kerül annyiba, mint itt az egész készlet. ráadásul piros jobb idomot már egy éve nem találok sehol...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ geeeecccccc! Én tuti rizlásat raknék fel...nézegettem őket egy ideig... de aztán maradt ez a snassz, egyszerű.
Jah, valami race festéses...
A felni amúgyis lassan cserés lesz, mert már 3x volt görgőzve(most lesz negyedszer), úgyhogy vagy polír lesz, vagy festve lesz olyanra, ami megy az idomhoz...
ákkor károsszériát ákárok!
ára mennyi?
Van egy hátsó felnim ha érdekel.
de inkább anyagi vonzatai vannak a dolognak, azon kívül, hogy mondjuk gecijól néz ki.
sajna tört a jobb idomom, meg az alsó is, és ez a kettő kerül annyiba, mint itt az egész készlet. ráadásul piros jobb idomot már egy éve nem találok sehol...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ geeeecccccc! Én tuti rizlásat raknék fel...nézegettem őket egy ideig... de aztán maradt ez a snassz, egyszerű.
A felni amúgyis lassan cserés lesz, mert már 3x volt görgőzve(most lesz negyedszer), úgyhogy vagy polír lesz, vagy festve lesz olyanra, ami megy az idomhoz...
új idomok lesznek, meg másik felni, oszt csá.
Szólok ha kell!