Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó.
Létezik ilyen, webasto rendszer, de csak autókba és tehergépkocsikhoz
"Sajnos" ma is motoroznom kell. Kellene csinálni vmi melegítő rendszer a mocinak. Még mielőtt elnidulnék a garázsba, telefonálnék neki és elkezdené melegíteni a vizet. Még valahogy azt is megoldaná, h feorgassa a hrendszerben. Mikor odaérnék, indítanám és lehetne vele menni, mint állat. Így nem kellene azt várni feszült idegekkel, h mikor lesz üzemin...
Káros széria ügyben rocco az illetékes, nem a kormány
ezaz desvérem! Kérj valami segítséget a kormánytól!
legyen...
ákkor károsszériát ákárok!
Szerintem meg inkább tücskös...károsszériá
nem nem, semmi gond, inkább egy kicsit ogrés volt
Vagy ez egy kicsit tücskös?
Az karosszéria! Így kell írni.
Carrozzeria. majd ha nyertem a lottón...
aszittem marchesini lesz vagy pvm
öööö... még a zöld? van valami sérülés rajta? gondolok itt gumiszerelés nyomokra, mert full hibátlant akarok venni.
ára mennyi?
Imi!

Van egy hátsó felnim ha érdekel.
úgyis ez a divat mostanában...
de inkább anyagi vonzatai vannak a dolognak, azon kívül, hogy mondjuk gecijól néz ki.
sajna tört a jobb idomom, meg az alsó is, és ez a kettő kerül annyiba, mint itt az egész készlet. ráadásul piros jobb idomot már egy éve nem találok sehol...
Retro motor?
Te hol görgőzteted a felniket? Én is benevezem egyre a kicsikéket, ez lesz nekik az első!
Na ja! Így sem lesz rossz!
tetszik a rizla-s is de mivel a forgalmi szerint piros a motorom, és ebben több piros van, mint a rizla-s színben, ez maradt.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ geeeecccccc! Én tuti rizlásat raknék fel...nézegettem őket egy ideig... de aztán maradt ez a snassz, egyszerű.
Jah, valami race festéses...
A felni amúgyis lassan cserés lesz, mert már 3x volt görgőzve(most lesz negyedszer), úgyhogy vagy polír lesz, vagy festve lesz olyanra, ami megy az idomhoz...

Vmi race festéses? Milyen felni? Gondolom ócsó..
végülis túl nagy változás nem lesz, mert már szinte semmi nincs rajta, ami gyári lenne...
új idomok lesznek, meg másik felni, oszt csá.
Mesélj!
Ok, értem. Köszi
Szólok ha kell!