Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BerikZ!

szombaton megyek felétek!
össze tudjuk hozni?
hát az esés sose vicces, de mivel nem lett semmi bajom, lehet rajta viccelődni.
A motorhoz meg csak szombat délután nyúlok, szóval sírni ráérek akkor is, addig inkább poénkodok rajta...
Értettem én csak nem volt szivem nevetőset tenni. Mert azért annyira nem vicces.
A hátsókerék megállása valaminek a következménye volt... Gondolhatod, álló hátsókerékkel milyen könnyű volt betolni rámpán a furgonba...
Kivenni is csak úgy bírtam, hogy levettem a láncot, oszt azóta is úgy van ahogy hagytam. Még csak meg se néztem, hogy mi baja lehet, mert még mindig qrvára fáj a seggem...
Azt írtad, h a hátsókerék... Nem?
ööö, még nem tudom, hogy a váltó, vagy a kupplung, de valami megállt, az biztos...
no problem! Én is mehettem volna, de nekem is mindig volt mit csinálni a szünetekben.
Bocs, hogy nem mentem oda de százfelé állt a fejem.
Jelentem a Tl képes 2.14 - 2.16 -os időkre a ringen. Jó volt a tegnapi nyílt nap. 1 Tl-es volt rajtam kívül szegénynek elfogyott a fékbetétje.
Megállt a váltó?
Tettem fel még1et
jaja, inkább, mint a Rocco féle rántottától!
Hali!
Kösz szépen, de sajnos a tegnapi nap után már nem annyira gyönyörű...
De kis amortizáció mindig megmutatja az átalakítási lehetőségeket, szóval a tervek kezdenek kialakulni.
Szia! Tegnap láttalak Berénybe! Gyönyörű a TL-ed!
Inkább ettől fájjon
Hát könnyen kinyiffanhattam volna, mert azért elég szép átlagsebességet tartottam...
Két okból is mázlim volt. Pont lakott területen belül voltam, egy kilencven fokos balkanyarban, szóval kb 50-el mentem, mikor elkezdett ciceregni a blokk. behúztam a kupplungot, meg kezdtem fékezni, hogy megálljak, de a hátsókerék előbb beblokkolt, szóval kb 20-30al taknyoltam. A ruhámon nem is látszik semmi, de az első napos csizmám karcos lett...
A másik mázli meg hogy már majdnem otthon voltam(30km), szóval értem tudtak jönni.
Viszont a seggem qrvára fáj!
Jah basszus, nem túl jól fejeződött be ez a mezőberényi motorozás...
Idáig azért sírtam, hogy jó idő legyen, most meg ha jó idő lesz, azért fogok sírni...
Sebaj, 18000-et lemotoroztam idén, úgyhogy csak nem fogok belehalni egy kis szünetbe.
A tavaszi tihanyi gurulásra csak kész lesz...
Gondolj arra hogy mekkora mázlid volt hogy ilyen lassan mentél... Mi lett volna ha mondjuk épp egykeréken adod elő a mutatványt mondjuk 140-nél...
Ne b@ssz ,hogy odaverted
Nem is hallotam még ilyet, h megakad a váltó
Az nagy cink , az a szerencséd , h jól dobtad el és egyben vagy! Majd összelegózod valahogy a vasat!........
nem volt jo a lachazi gyorsulas 2000ft volt a belepo es nevezni is kellett ha gyorsulni akartal,szar a pajya szoval lenyulas volt .valaki megszegecseli az elso tarcsamat nincs kedvem venni ujat
Ez teljesen nem náájsz...
és szerintetek mi a baj akkor, ha menet közben megáll a váltó, blokkol a hátsókerék, és az ember taknyol egy egészségeset?
Ja, tudom... az, hogy idén nincs több motorozás... meg a seggem is fáj...
attól függ, hogy hol lötyög... ha a csavaroknál, akkor azokat meg kell húzni...
de gondolom a szegecseknél lötyög, ami nem baj, mert pont az a dolga, hogy legyen egy kis holtjátéka a tágulás miatt. persze ha mondjuk 2-3 mm-t lóg, akkor az már gáz, és alapból cserés.
na szasztok lepoliroztattam az 1ik dobot
tl-en es nem rossz ,ahogy kinezett uj lett hetfon viszem a masikat is na meg par cuccot is ha mar polirozuk igaz e
szombaton,holnap,27-en kiskunlachazan gyorsulasi verseny a repteren en ott egetem magam
mi a baj ha elol lotyog az 1ik tarcsa?