Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az tuti !
Nézegettem ma ilyen "szörny" TL1000R-eseket meg Hayabusákat,hát szép szép,de szinte használhatatlanok.Főleg azok,amiknek a hasidom meg az aszfalt közé még egy kivasalt macska se férne be
motorozni biztos lehet nyújtott lengővillával is, csak kb úgy fordul mint egy csopper
Nekem se jön be maga a moci,mert szerintem kanyarodni se lehet vele,szal ja használhatatlan!
Egy ilyen nyújtott hátsó lengőkarosat azért 1szer kipróbálnék hogy milyen lehet vele "motorozni",már ha lehet vele !
Aha, szépen mutat, de ez már az amerikai agyatlan stílus megtestesítője... Vagy 3 centit beejtve az eleje, nyújtott lengővilla, tutira motorozhatatlan...
Mellesleg azért sem szabad beejteni túlzottan az elejét, mert a sárvédő bele fog érni a fejidomba rugózás közben, ami lehet, hogy nem annyira jó...
nekem 4 mm-re van kitolva a villa, de a télen átállok én is a 10 mm-re + a hátsó rugó még nincs kiemelve, csak a segédvázba van alul egy toldás, amitől feljebb áll a hátulja.
Szuper,akkor befogom 1ik haverom "tartószerkezetnek" !
Én is azt hallottam hogy kezesebb lesz a gép,meg nekem jobban bejön ugy megültetve.A tied eleje is megvan ültetve,meg a hátulja kiemelve,nem?
Amúgy ez a kép ejtett gondolkodóba hogy milyen lehet megültetve :
Hali!
Nem egy bonyolult művelet...
Először is kell hozzá egy +ember, aki megtartja a motor elejét, amíg a csavarokkal gépészkedsz.
Aztán kell egy 12-es kulcs, amivel meglazítod az alsó és felső villahíd, meg a kormánymarkolat csavarjait.
Természetesen azokat a csavarokat, amik a teleszkópot tartják...
Szóval csavar lazít, haver motort lejjebb enged, csavar meghúz, örül!
Állítólag az az igazi, ha a teló a felső villahídból kb 10 mm-t lóg ki.
De ha már futóműállitás van, nem árt megemelni a hátulját is...
A rugó felül egy baszomnagy anyával van rögzítve, amiből kilóg kb egy-másfél centit a menetes rész.
Namármost anya levesz, haver(aki még mindig ott van) hátulját megemel, rugó menetes részét mondjuk alátéttel hézagol, hogy mikor baszomnagy anyát meghúz, pont szintben legyen az anya a menetes résszel. Örül.

Ha ezek megvannak, sokkal kezesebben fog kanyarodni a gép.
Sziasztok!

Imrufo!

Olyan kérdésem volna hogy tudsz-e ötletet adni hogy hogyan tudnám kicsivel lentebb ültetni az első futóművem?

Köszi!
Szia!

Bocsi, de tegnap miután beírtam már léptem is..
Gyere CBR fórumba...vagy wiwre.
Köszi Teska!
Haver, teljesen mázlid van!
Megvan mind a két oldali gumibigyó, be is táraztam a csomagtartóba...
Imi!
A 14-es kellene! Fasza kis programom van, mi?!

Thx!
A vasárnap az ALAP
Amúgy meg szombati motorozós tervek vannak már kialakulóban?
Csak mert én ide tervezek egy délutáni (egyig melózok) kiruccanást...
Valaki?
Valaki?

Vasárnapra pedig be lehetne iktatni esetleg az elmaradt szilvásváradi gurulást...
Nekem is megvolt ma a szerelés.
Visszaraktam a fékmunkahengert, normális csavarokkal, egy darabig csak nem hagyom el...
Aztán 5.1-es fékolaj, légtelenítés, és minden szuper!
Nem lesz itt sértődés szerintem...
Én meg mentem K1-től K8-ig az összes Gixxerrel, mégse éreztem soha egy másodpercre sem, hogy elcserélném rá a TL-t. Szeretem, hogy motor van alattam, nem bicikli! Persze második motornak elfogadnék egy K6-ost...
No, akkor a pénteket még megdumáljuk...
Na! Kicseréltem a gumikat. Nem tartott sokáig...most éppen a légszűrőt mosom..beáztattam Még 4perc és moshatom, utána szárítás és lefújom, majd mehet vissza a helyére! És mára ennyit a szerelésről..
Pénteken...Alright!

Én is ezt éreztem amig meg nem vettem a gikszert...most meg azt érzem hogy ...miért nem tudtam egyből ilyet venni...

Elvesztegettem pár évet!

Senki ne sértődjön meg ...én szeretem a TL-T is!

Jön a meleg.... Imi lehet valami a péntekből de eső az nem!
Mert már sokunknak nincs is...TL... Én meg imádom! Ma is mentem vele egy kicsit! Ezzel az áttétellel nem lehet lassan menni....kéri gázt! Pedig nem vagyok olyan! Nagyon jó a gép! Imádok vele menni!
Te vagy az egyetlen ember, aki mostanában tuningolja a vasat...
Én sem tudok semmiről írni, takony idő van, egy hete rá se néztem a motorra... Pedig a fékem meg kéne tuningolni, de semmi kedvem hozzá... Inkább fexek...
Viszont péntek délután megyek csizmát venni a Pardihoz(csak ha nem esik az eső), akinek van kedve gurulni egyet, csatlakozhat...
Szasztok!

Mi ez a nagy pörgés? Ezt nem is birom már követni.

Ma megvettem a gumikat a hátsó kerékbe. 10e. holnap beleteszem.
Süt a nap! Nemsoká megyek egy kis karikát!
Természetes
Nekem is meg van már variálva, de még némi módosítás kinéz szerintem tavaszra
Aham! Nagyon jó!
Áttételmódosítás történt?