Sziasztok!Köszi szépen mindenkinek az ajánlatokat, de nekem tényleg konkrétan kinézett motorom van, szal tényleg a tapasztalataitokat és a segítségeteket kérném, h mire figyeljek! 1ébként motoros haverjaim közül ma is 2en kapcsiból le akartak beszélni a TL-ről, de nem igazán sikerül nekik! Sőőőt 1re jobban tetszik :)! Bocsi h csak most írok, de 2-től este 10-ig dolgozok a 7en!
Igazán örvendetes, hogy a TL fórumon ennyi eladó TL van ( ), de ha jól megnézitek a srácnak konkrét elképzelése van, és nem eladó TL-eket keres, hanem tanácsokat, hogy mire figyeljen oda az esetleges adásvétel folyamán...
Úgyhogy kérném a kedves fórumtársakat, hogy az adott kérdésre válaszoljanak!
Hivatalos voltam mi, baszki!?
Sziasztok! Még új vok. Pár hete kezdtem el olvasgatni a TL-ek után, és hát non megtetszett! Régóta motorozok, de eddig csak soros 4-eseim voltak, azok is YAMAHÁK,és sajna ez a szezon ki is maradt! Próbáltam már Aprilia rsv 1000 Factoryt,de külsőre A TL 1000 R nyerte meg a szívemet! 7végén ha minden összejön megnéznék 1 szép állapotúnak hirdetett példányt! Tudnátok segíteni abban hogy mire figyeljek oda, ha ki tudom próbálni, mind külső, mind a motor szempontjából milyen árulkodó jelek lehetnek? '99 12. havi 36 000 km-rel. Segítségeteket előre is köszönöm!
Hát azért annyira "értek" hozzá,hogy tudjam hogy a piros kapcsolónak milyen állásban kell lennie
Akkor megvan a hétvégi teendőm,átnézem azokat amiket mondatok!
Majd beszámolok hogy mire jutottam(vagy mire nem )
New numbers?!?
előre is köszi....
Úgyhogy kérném a kedves fórumtársakat, hogy az adott kérdésre válaszoljanak!
Hivatalos voltam mi, baszki!?
Az én volt TL-em is eladó!
Merem ajánlani! Még nem volt törve megkímélt és rengeteg extra van hozzá!
TL1000R
Mert nekem is van egy eladó 2000.évvégi példányom 1100000.-Ft-ért irányárba!
Akkor megvan a hétvégi teendőm,átnézem azokat amiket mondatok!
Majd beszámolok hogy mire jutottam(vagy mire nem )
Köszönöm imrufo&gambesz
Gyakorlás....külön köszönet érte Ó Andris!
fel akarok nézni a Pardihoz, és ha már ott vagyok bármi lehet
Az említett ezekről nagyokat hallgat!
Na bravó Andris!
Vasárna egykerék suli volt....ki tud hosszabb ideig 200.-ig ment el a kis gonosz!
AKI TUD AZ TUD....