Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk az igaz...
Téged ismerve nem kell ahoz jó idő...
csak lesz még valami normális hőmérséklet... 20000-ig el akarok jutni az idén...
Alig tudom kivárni, h bemelegedjen... Kár, h itt a nyakunkon a tél.
Csak szépen húzom, aztán rácsavar és világítja a felhőket! Naon jó!
Dúúúrva
Nem is kell az...
Viszont nem újságoltad el, hogy hogy szedi a lábát...
He?
mer! Nincs. Jóvan?!
De miért nem kapcsoltad be a másikat is?
Hja! Este tesztelem! Kiváncsi vagyok milyen lett. Lehet, h jobb lesz?
Látom kivetted a gyertyákat az első lámpából. pedig elég kellemes hangulatvilágítás volt
Nem fűzök hozzá semmit.
ja:(
kevesebbet kéne innom.
főleg ha vezetek!
ezek már akkor is VIPER-ek voltak mikor te láttad :)
shark volt nem?
naki:)
ismered? honnan?!:)
kis javitás : Viper Dobok vannak rajta
én ismerem a mocit , az enyém, lehet gyanus a 9000km pedig ez igy van! amióta megnézted pl még elő sem hoztam, ezértvan benne ennyi... a kék-fehér sem néz ki rosszul
Utólagosan köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!
Az előző hozzászólást pedig nem kommentálom....
en is tl 1000r tulaj vagyok k1 es sok a kerdesem de keves a penzem
oreg gep persze hibak is vannak de szeretnem csinositani.a te mocid szinben hasonlit az enyemhez.torott a jobb spoiler az enyemen is de csak eldolt a gep es ezert nincs csuszasi nyom csak beton altal karcok,kerdes :erdemes e javitani,ha
igen hol?vagy mit?levegoszurot vennek de 7,8ezer itt a faluban,,,kiskunlachaza,,,lehet e olcsobban valahol?gyertyat 2200ft/db kaptam,na az olaj is draga 2500ft/l lehet e olcsobban ?8db lapka is kellene a szelepek ala ha ebben tud valaki segiten cserelnek esetleg amik most benne vannak azt odadnam
Az msn címem van ott...e-mail a berikztl kukac gmail.com
Na ide is felrakom. Eladó a motorom. Itt van pár kép,további infók nálam. ( berikz kukac hotmail.com )
( a fordított arrrow felirat a kipuff feltömse után keletkezett,mivel a "kupak" a végén véletlenül fordítva került rá. De orvosolva lesz a dolog hamarosan )
felvettelek msn re
Hali!
Szivesen máskor is!
Hi!
lánc: D.I.D. VZM2 x-gyűrűs, asszem ettől nem lehet erősebbet kapni... 43000Huf volt rendelésre, de a neten biztos találni olcsóbban is. A 17-43-as áttételhez 114 szemes kellett, vagy valami ilyesmi. Én megvettem a 122 szemes láncot, és asszem 8 szem maradt meg. Szóval ha rövidebbet veszel, akkor még olcsóbb. A Vortex lánckerekeket amcsi íbéjről vettem, a kettő együtt kb 100 dollár volt, +posta.
Tehát tök olcsó az egész...