Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nekem az a 400 km se mind1,hogy milyen. Utálok egyenesen menni...jó tudom van szerpentin stb de ahogy én szeretek motorozni az nem közútra való. Engem nem vonzz az egykerék,meg ilyenek,meg a gyorsulgatás... Ha meg esésre kerül a sor, akkor inkább ott. Ne vmi hülye autós próbáljon megölni,vagy én csússzak egy busz alá a szerpentinen.
A pályázásnak is megvan a maga romantikája...
Viszont amilyen közel laksz bármelyik pályához, kábé 3x annyiba fog kerülni egyetlen pályanap, mintha lemotoroznál 400 km-t. Az éves szinten (pályán) levezetett maximum! 1000 km pedig annyi, amennyit egy hétvégén lemotorozik az ember... Szerintem nem mindegy... Mellesleg mostanában már a pályán is legalább akkora veszélyben vagy mint közúton... De ha az jön be, hogy a füleden fordulsz minden kanyarban, azt is meg lehet érteni...
De az ötödik esés után ki fogod nőni...
közöt = közös
Azért mert nem voltam ott mostanság egy közöt találkán se,az nem annak az oka,h bárkivel is vmi bajom lenne.
Csak (volt) tanulóként mérlegelni kellett,h mire költöm a pénzem, és természetesen a szülők pénzét. ÉS megmondom őszintén,ha választhatok,h motorozok 400 km-t egy hétvégén vhova,vagy elmegyek pályázni, én a pályát választom. Az az én világom,nekem az jön be. És ha jövőre tehetem nem megyek többet közúton. És ha meg tudom vhogy oldani, fogok az itteni emberekkel találkozni. Ha máshol nem,akkor a pályán...
Ez most kinek szólt?
Főként ha tudásodat egy kicsit az emberi kapcsolataid terén is csiszoltad volna, akkor mindenképpen 5, azaz öt ponttal jutalmaztalak volna. Úgy gondolom, hogy a motorozás nem csak a fotókról, és a videókról szól! Földönfutóként elismerem, hogy nem esett jól nem részt venni egy olyan bulin, ahol helyettesem is született! (Nem félre értendő rokonlelkű kollega szemszögéből!) Szar volt nem ott lenni, ahol minden rokon lélek leledzik, józan életűen!
Húúúú...az sem lehetett semmi!

Tőlem mehet,úgyis jövök eggyel,remélem Andris is rá fog érni a háztáji munkák ellenére!

Ha minden jól megy,akkor a Prop-Tech-es fiuk addigra rendbe rakják a telószárszimeringet a bestián!

Valamint végre likvidálják a sportdob miatt retinakiégetőset játszó piros ledet a műszerfalon!

Beállítások,új olajak + folyadékok valamint fékbetétek oszt hajrá!

Apropó,van valakinek valvoline full szintetikus olajjal tapasztalata,mert ilyennel még nem volt dolgom,de ezt sikerült szereznem!

Várom a meglátásokat vagy hozzászólásokat!
Én egy hónapja utolértem anyámékat Gödöllőn, ahogy épp gurultak hazafelé. Beintegettem nekik, aztán kiegykerekeztem a képből... Ott is volt ugatás... Pláne, hogy hazafelé volt, aztán amikor hívott mutter, közöltem hogy épp Szentendrén vagyok. Volt öröm...
No, én csak vasárnap érek rá motorozni, szal ha van akkor valami a ringen, kinézhetünk... De akár a mátrázást is bepótolhatnánk...
Ehhez hozzátartozik, hogy kiűztem a szellemet a gépből. Az akksi fölött van két 30amperes bizti, na azok nem igazán akartak érintkezni, csak amikor kedvük volt, így megbolondította a motort... Bizticsere, oszt most teljesen NÁÁJSZ!
Hát gyerekek...

Úgy látom ez az év tanulással telik.....

Berik pályázni illetve kanyarogni tanul illetve fejleszti ezen képességeit!
Tasi meg stuntolni illetve az egykerekezés fortélyait próbálja ellesni!

gambesz pedig tanul járni!

Illetve mit tanul Gambesz?!?

Hétvégén Endurance a Ringen...jön valaki Imi?

Addig is mindenfélét...ma nagyon kikaptam,egykerekeztem a villamos mellett...és rajta ült az anyám!

Hú csörgött a telefon a garázsba és jött a hegyibeszéd!
Üdv!

Még hogy a TL nem ide való :
NA, a Mátrába mi sem mentünk, mert olyan fellegek gyülekeztek felette, hogy elment a kedvünk tőle.
Viszont kimentünk a ringre, oszt néztük a sok önjelölt versenyzőt... Ja, előtte volt egy meki kaja.
Mellesleg valami elektromos gebasz van a sárkánnyal, kétszer is kipurcant menet közben, annyira, hogy sekép sehang. Oldalidom le, akksi melletti biztosíték megigazít, oszt go! De a héten valahogy meg kell csinálnom, csak rohadtul nem vágomaz elektromos részt...
Volt már valakinek ilyen elektromos rövidzárlatos szellem a gépben szituáció?
Szasztok!

Bocsi Imrufó a tegnapi miatt ,de nem sikerült szponzort szereznem,a mátrai guruláshoz!

Bánatomban elmentem dolgozni,este pedig jól leitattak a haverok,reggel fél négyre értem haza azt se tudtam merre vagyok arc-cal!

Ancsa-Anyu-nál a pont ....én is szívesen felraknék a bemutatkozó oldalamra,egy egykerós képet!

Csak mindig itthon hagyom azt az átok gépet pedig kaptam egy videófelvevőt az édesanyámtól...de az Andris-nak is van,úgyhogy Ő a hibás!

Na remélem azért bepótoljuk még azt a közös gurulást a gyors csapattal.....Lapu Elbandit vittétek....kockásra ülte a seggét?!

Meglett a gikszerbe a 10000.-dik km-er?!

Na majd dumálunk!
Kis szerény... na jó, tényleg jól nyomod, még nálam is jobban!
hát videó az nem készült az eseményről, úgyhogy meg kell bíznotok bennem...
Tasi tud egykerekezni!

de én jobban tudok!
Hol a videó róla? Mi is megnéznénk!
Téged már láttunk, de Tasit még a bulin sem
Tl 1000 benzinpumpa (teljesen új) eladó!

Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
és még vásár tere is van
nem rossz hely, de azért nekem a dunakorzó jobban bejön
amúgy gratula az eredményhez, nem hittem volna, hogy ennyit fejlődtél...
jobb láb a hátsóféken!
Hhazaértem!

Meg kell hogy állapítsam, qrva jó hely Tura...és még Piactere is van!

Köszönöm hogy gyakorolhattam...és a jótanácsokat is Imi+Andris!
Nem nevet!

Nem kicsit vagy ittas! Még azok a sikogatások a mikrofonba...
Nem röhögni szegény Tornyi részeg rajta!
Rettenetes vagyok ragjta, de hála isten nem csak én!
Persze! Azért kell neki, mert ide szeretné adni.
hát azért a heti kb. ezer km alatt nekem is van lehetőségem gyakorolni...
de ha szorgalmas vagy, lehet hogy te fogsz nemsokára tanítani...