Ehh bazz most olvasom Imi mi történt!
Szerencse nem lett nagyobb bajod!
A vas meg majd csak elkészül!
18.000 km az széép teljesítmény! Panaszra nincs okod! :)))
A IV. hetésy partyra csak elkészül! :)))))
Nos professzor úr, ez a lehetőség megfordult az én fejemben is hátraszaltó közben.
Aztán törött seggel megállapítottam, hogy itt valami nem forog bazmeg...
Amúgy arra már rájöttem, hogy én hibáztam... Hiba volt lelassítani, mert kettőötvennél nem volt semmi gáz...
Akár az is előfordulhat, bár a motor jobb oldala felől jött az az egy másodperces zörej, ami a perec előtt volt, úgyhogy még mindíg reménykedek, hogy valami kupplung környéki hiba lesz... már csak azért is, mert a hideg kiráz a blokk ki-szét-össze-be szereléstől... nem is beszélve a dolog anyagi vonzatairól... csak a tömítéskészlet van vagy ötvenezer, és akkor még azt se tudom, hogy mi a gond...
Az az igazság, hogy kb 500 km-el a balhé előtt cseréltem olajat, szóval nem hinném, hogy azzal volt gond. Meg az olajnyomás lámpája se világított... Ráadásul ha olajnyomás gond lett volna, akkor vagy a vezérlés, vagy a főtengely adja meg magát, de itt tutira váltó, vagy kupplung hiba volt, mert behúzott kupplunggal is blokkolta a kereket...
Holnap ha lesz kedvem, szétkapom a kupplungot, meg a váltótengely környékét, és reménykedek, hogy ott lesz valami gubanc, és nem kell megint kihúznom a blokkot...
Azért köszi!
Ja, és turai vagyok... Gödöllő-Aszód-Hatvan-stb környéke
imrufo ha kanyarban becicereg a motor ,olajnyomas hiany lehet az oka nagy baj lehet es draga.segithetek ha akarod bar nem tudom azthiszem kecskemetivagy ?en lachazi messze vagy.
szeva!
bevállt a barátod gumija már 5000km-et karcoltam bele,de még
mindíg bírja(ddt azt mondta adjam neki,ha nem kell! )a pályázást is,
most szép kerek a pályanaptól,ugyhogy bevállt esőben sem volt gond.
mondjuk végsebet nem tudok vele menni,de minek is menjek 170fellett!
Elvileg igen! Én sajnos nem leszek otthon, de szólok apának,remélem otthon tud lenni. Jobb lenne,ha telón keresnél(ha nem gond),m bizonytalan,h mikor ülök gép elé. Az is jó,ha dobsz egy sms-t,hogy mikor jársz arra. Ha a számom nem lenne meg akkor 30/934-6830
2500Ft ha még egy ember :))
Ennél olcsóbban nem tudjuk kiadni sajnos..