Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaa aszittem rendőőr! :)))))))))))

nem ám viccnek veszed! :)))))))))))))))))))
Asztalos-többek közt
De buzik vagytok! Nekem tényleg igy tetszik! Eddig nem volt ilyen. Csak két mattfekete. Ezek most naon bejönnek. Reggel fel is teszem a helyére mind2t.
Khm! őőő mi is a szakmád?
annyira de annyira ügyes vagy!
Jaaaa, azt direkt hagytam meg! Nekem tetszik! Kicsit megtöri az egyhangúságát. Azt is lelakkoztam!
Hali!

Isten éltessen Dinó!
Tarkának és családjának köszönjük a vendéglátást!
Gambesz szép az a lakkozás de azt a ronda matricát igazán levehetted volna!
Tarka! Neked még meg van a motorod?
Dingóka!

Isten éltessen sokáig, és a tököd ne érjen bokáig!

Tarka!

Köszönjük a sziveslátást, és a fincsi ebédet! Imádom a Zsófit!
Nem a legjobb a kép, de kb ilyesmi lesz.
Lassan szárad a lakozott indextartó. Fel kellene még este rakni, de valószínűleg nem fogom. Had száradjon. Holnap reggel ezzel kezdem a napot.
Értem én a célzást....
Azt hittem csak duma hogy ehhez is kell érzék...mármint az egykerekezéshez!

Ajánlom a videó fórumon a "Minden kezdet nehéz" Vidit.....fossá röhögtem magam,ez milyen béna....

Inkább otthon főzne az asszonnyal!
Tarká-nak:-Gratulálok apuka....nő ez a gyerek mint a bolondgomba!

Remélem jól vagytok asszonyka is...jó egészséget az egész pere-putty-nak!

Jó babázást!
Tenx!

Azt hiszem veszek egy ilyet 4.-nek,csak nem gyári az a lánckerék....szerintem!

Úgy is agyonnyomnak a hitelek...akkor meg nem mindegy...lassan a hitelezők is!

valami majdcsak lesz,a mai nap nem kedvez a gyakorlásnak...rohadt erős a szél!

De azért megpróbálkozom vele...holnapra kell vmi új,hogy elkápráztassam a többieket!

Dinó-nak:-Boldog Szülinapot!

Mindenkinek szél menteset gyakorlósat!
hello Dino öcskös!

mostanában ne nagyon gépezek,de ide bekukk látom,h szülinapod volt....

Hát akkor utólagosságosan is de csilliómillió boldog szülinapot!

Meg hello mindenki!
Ok, de Te nem számítassz.

Tasi: http://www.sportmotor.hu/motor...
Gyakorlás
Nekem nem tetszik tesóka! Tenx!
Egy kicsit megkésde, de akinek nem tetszik az be...

Boldog szülinapot Dringo!
Hi!
Elhiszem, h ezek is fontosak, de nincs olyan dolgod amit rendezni kellene? Egy kis ideje...
Jah majd pont én várlak meg Nem nem én tudom hogy lesz ez....bőszen kell majd a tükröt néznem, nehogy egy körön kettőt verj rám Jah majd szólj, h mutassam meg az új Trinity-s motoros cuccomat
Igaz, normálisan sem tudok még motorozni.... Majd egyszer talán megtanulok. Azért még mehetünk Majd mindig megvársz.
Hát persze, te meg a normális motorozás wáháhá... Én már el is képzeltem a szitut - mire én felmásznék az RR-re, amiről ugye nem ér le a lábam te már fülön fordulnál rá a százasra. Én meg nyomhatnám a kis hatkilóssal az ezredes után...-már a mocid hangja is csak egy rossz emlék lenne a mindig a kiv.szakaszon álló rendőrökben, mire én odaérnék, aztán tuti engem szednének ki
ok. Én nem is tudok máshogy!
Nem is akarlak lebeszélni a pályázásról, mert jó is az, csak egy motorozni imádó embernek szerintem édeskevés az a pár lehetőség, ami egy évben megadatik... Én pl 100 pályanapért se cserélném el azt a kb 15000 km-t amit idén mentem. Bejártam az egész országot, Ausztria, Szlovákia is volt benne, nekem már ez jön be... Eleinte én is lapon fordultam mindenhol, de az ötödik esés után átgondoltam, hogy kell-e ez nekem... Sajnos nem vagyok annyira lóvés, hogy bevállalhassam...