Sziasztok!
Zsolti!Nálad állandóan lehetet hallani a ciripelést?Az enyémen az első henger környékén hallani.Olyan mintha 1 szelepnél lenne nagy a hézag.24 van benne,az előző gazdája állítólag 18nál nézette és minden ok volt a hézagokkal.Engem meg piszokul idegesít.
van egy Suzuki SV -m (karbis) és van vele egy olyan probléma hogy alapjáraton durrog cegényke.. 1100-1800 ig hallani utána már a hang meg a nagyobb fordulat miatt nem de gondolom akkor is csinálja... ez nem tudjátok mitől lehet? ja nem sportdob hanem gyári van rajta.... sporttal sztem láng meg minden jönne rajta mert elég hangos,m eg nagy durranások vannak
megkerdeztem dunaharasztiban a motorszevizt a szelepallitsrol es 20ezer az allitas es 5ezer a hangolas,1800ft a lapka darabja ha cserelni kell es nem eleg a sajatjai csrebelesei.az s tipus szerintem turazasra jo kenyelmes ezaz?
minnel fiatalabbat,20ezerkm alatt vennek,fentartasa olcso 2 henger 2 gyertya peldaul es nem 4 stb szoval a szerviz olcso,nekem r-em van ez a tipus eszi a lancot,fogaskereket,beteteket,benzint,gumit azon kivul nagy problema nincs ezekkel,ha nem hajtod orok elet,jo moyorozast
A jövőben szeretnék egy S verziót beszerezni, és lenne pár kérdésem a típussal kapcsolatban. Mely évjáratokat szabad illetve nem szabad megvenni. Hány km felett nem érdemes megvásárolni. Mennyire szervíz igényes normál túra használat mellett. Vásárlásnál miket kell megnézni, ellenőrizni a típusnál? Milyen típus hibái vannak, és azok mennyire súlyosak?
Mennyire alkalmas az S verzió túrázni, akár két személlyel? Mennyire felhasználó barát, illetve mennyire rezonál?
Elnézést a sok kérdésért, de alaposan szeretném körüljárni a témát, mielőtt döntenék.
Kell...de egyszerre a kettő nem megy (legalábbis nekem). Ahogy meg én szeretek motorozni az nem közútra való. És vhogy nincs kedvem szétkenődni vmin,vagy másnak bajt csinálni.
Úgyh marad a pálya.
Imrufó!
Köszönöm válaszodat!Hát igen,turázgaok vle inkabb de néha rámjön a 200 zazás
Remélem azért még darabig bírni fogja a paripa.
Nem bántam meg hogy TL-t vettem!
A hidegindítás nekem is ismerős...Ugyanaz a szitu nálam is!
Szerintem ez az indítózás v2-es betegség lehet.
1 indítózás semmi.-
2. indítózás hörr-hörrr.. aztán semmi-
3. imdítózás dam-daram-daramdam-dram-dararardaam
Melegen pöcc röff .
Hmm,akkor egyik ismerősömnek télleg igaza volt...ő is azt mondta hogy a dekompresszor szelepem ciripel,lehet mégis csak ért valamennyire a mocikhoz..
Melegen nekem is azonnal röffen,akkor ez ilyen TLes indítózás,jó tudni
Állandóan lehet nálam hallani,de csak halkan!Számomra nem zavaró,Imrufo számára kifejezetten teccetős ez a hang !