Köszi Tornyi jól esett! Manapság a motorom projektárából bizony 46 szor le lett színezve a házam, és környezete, amit szívesen megosztanék veletek is, a helyi motoros találkozó idején, ami június környékén lészen. Mutter pajtás a dátumot amióta tudom már előre bevéstem mindenhová, így sem a céges party, sem a disznóvágás nem szólhat közbe, és most megígérem hogy az elmaradásomat, egy cefet mód berúgással be fogom pótolni! Előre is bocsánatot kérek mindenkitől akit inzultálni fogok, és remélem végre egyszer Imivel is piázhatok együtt!
Úgy néz ki, hogy az idei B.C. buli december 20. szombatra esik.Kérem a távolról érkező, és eddig minden bulin résztvevő kedves barátaimat, hogy már most véssék be ezt a dátumot a búrájukba, nehogy az legyen, hogy későn szóltam, és azért nem tudnak eljönni!A szállás a szokásos, nőröl mindenki maga gondoskodjon, a hangulat az én reszortom lesz! Külön hangsúlyt fektetnék rá, hogy Peti fogja fülön Anti barátunkat és természetesen Csabit, nehogy hiányozzanak a létszámból.Imit ismerve, jó bulit nem hagy ki,és kérem kedves Dingó kollégát, hogy ne 20-án pucolja be 46-odszor a házát, és a céges buli is le van szarva!Gambesz és a többiek alap hogy jönnek....remélem!
az óra sose lesz pontos... ha gumit cserélsz, már máshogy mér, ha áttételt módosítasz, akkor meg pláne.
nekem ez a bigyó kb két éve van fent a motoron a műszerfal alatt, de csak most nyáron kezdtem el vele játszani.
kb mióta GPS-el tudom mérni, hogy mennyivel megyek...
250-260 között valahol. nekem 285 volt a vége óra szerint, és most, hogy be van állítva GPS-el 17-43as áttétellel kereken 260 a vége. ott szabályoz 6-ban
Teljesen szűz. Még nem volt felrakva.
Az árban megegyezünk. +36 70 207 3351
Úgy néz ki, hogy az idei B.C. buli december 20. szombatra esik.Kérem a távolról érkező, és eddig minden bulin résztvevő kedves barátaimat, hogy már most véssék be ezt a dátumot a búrájukba, nehogy az legyen, hogy későn szóltam, és azért nem tudnak eljönni!A szállás a szokásos, nőröl mindenki maga gondoskodjon, a hangulat az én reszortom lesz! Külön hangsúlyt fektetnék rá, hogy Peti fogja fülön Anti barátunkat és természetesen Csabit, nehogy hiányozzanak a létszámból.Imit ismerve, jó bulit nem hagy ki,és kérem kedves Dingó kollégát, hogy ne 20-án pucolja be 46-odszor a házát, és a céges buli is le van szarva!Gambesz és a többiek alap hogy jönnek....remélem!
Jó látni írásod! :))
nekem ez a bigyó kb két éve van fent a motoron a műszerfal alatt, de csak most nyáron kezdtem el vele játszani.
kb mióta GPS-el tudom mérni, hogy mennyivel megyek...
Amúgy nekem innen van.
Vigyázzatok magatokra!