Húúú a fenébe Imi...az nem semmi,de hát a nyomaték az nyomaték!
Miért érzem úgy,hogy akárhogy igyekszem,pedig sűrűbben gyakorlok mostanság szinte már csak a baumax-ig motorozom+vissza....mégis úgy érzem egyre jobban lemaradok pedig több órán át nyűzöm a vasat hogy beérjelek!
De lehet hogy azok amik éveknek tüntek közelebbről nézve fényévek!
De legalább jó tanítvány vagyok,mert gyakorolok nem úgy mint a Gambesz!
A Hétvégén,valami mehet..csak pénzt kell hogy szerezzek,mert vay lyukas a tankom amit kétlek vagy a sok fel-le -től jobban fogy a lé...nem hiába mondták hogy költséges sport ez!
Drakulálok!
7végén ha gondolod, vizsgázhatsz előttem egykerékből...
Én mostanában nem gyakoroltam (eleget), úgyhogy ötödikbe még mindig nem tudok felváltani keréken...
Sziasztok!
Kis segítség kellene: összetörtem a Suzuki tl-m, alkatrészeket keresek hozzá. Első felni, első féktárcsa, első sárvédő, idomok. Minden segítséget örömmel fogadok
Gambesz képzeld ide költözött a környékünkre egy TL-es Szegény biztos zavarban van amikor elmocizik előttem, mert mindig jól megbámulom...oh ha tudná hogy csak a motorjáért epekedem Mostmár amúgy igazán elmehetnénk egy csavargásra. De csak ha normálisan vezetsz
első teló miszlikben.
Zoli
Imi a piros TLr-rel?
Zoli
a villa kell. még mindíg a biztosítóval kínlódok
Miért érzem úgy,hogy akárhogy igyekszem,pedig sűrűbben gyakorlok mostanság szinte már csak a baumax-ig motorozom+vissza....mégis úgy érzem egyre jobban lemaradok pedig több órán át nyűzöm a vasat hogy beérjelek!
De lehet hogy azok amik éveknek tüntek közelebbről nézve fényévek!
De legalább jó tanítvány vagyok,mert gyakorolok nem úgy mint a Gambesz!
A Hétvégén,valami mehet..csak pénzt kell hogy szerezzek,mert vay lyukas a tankom amit kétlek vagy a sok fel-le -től jobban fogy a lé...nem hiába mondták hogy költséges sport ez!
Mindenkinek Szép Napot!
7végén ha gondolod, vizsgázhatsz előttem egykerékből...
Én mostanában nem gyakoroltam (eleget), úgyhogy ötödikbe még mindig nem tudok felváltani keréken...
Ma+tegnap össz. 1000km
Bali! Nem várok!
Gambesz:-Már állva is megy az egykeró!
Meg 2.-esben is Imrufó....gyakorlás és megint csak gyakorlás!
Szasztok!
Kis segítség kellene: összetörtem a Suzuki tl-m, alkatrészeket keresek hozzá. Első felni, első féktárcsa, első sárvédő, idomok. Minden segítséget örömmel fogadok
Zoli
Gambesz arra várhatsz! A sor végére tessék állni!
Én csupán 2, de lassan 3 hónapja várok rá.
Hogy álltok a főnökszelephézag témával? Mert nekem kellene a készlet.
Jóók mi!
Nah majd a videót ha felrakom!
Gartula
Köszi báttya!