Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képek is kegyetlenek!
Köszi mindent Tornyi család (ebbe Indi húgom is bele tartozik)!
hát, ha gondolod, beugorhatsz vele valamikor...
na jó, csak süllyeszd el valahol, ha legközelebb arra járok, majd elhozom.
Készült videó is de az kegyetlen!
vagyis a III. :))
Nos az ígért link!
Ez csak természetes de ha gondolod szivesen postára dobom!
Vagy vigyem el személyesen? Úgy sincs messze!
:))))))))))))))))
én voltam... légyszi raktározd el nekem, mer egyenesen Egyiptomból kaptam, és megszerettem...
Sziasztok!
Kb 8 körül adok egy linket ahonnan le tudjátok tölteni azt a rengeteg képet!
Jah valaki itt hagyta a törölközőjét!
Szerintem az volt, csak a pancser firkászok nem értenek hozzá, de aztán tudja a tököm
Akkor az nem az lesz, mert az egy gixxer volt az árokban. 3an ültek lent és még két motor volt a másik oldalon. Én megálltam és megkérdeztem, h tudok e vmit segíteni, de azt mondták, h már jönnek értük. Ennyi.
a mindenit! te valami multifunkcionális Mutter vagy... telefonálsz, írsz, főzöl, meg közben kolbászt tömsz magadba... ...ez valami hihetetlen
csörgött, és most dumálunk!
1...2...3 nem csörög
csak viszki vót sok
hagyjá' a kifogásokkal
inkább vedd fel, mert hívlak... vagy mi...
...eleget...
Miko hívtál? Azt se tudom hol a telefonom, most értünk haza Zalakarosról, jót fürciztünk!
Most elérhető vagyok, főleg ha megtalálom a telóm!
jah... pedig nem is ittam pá-link-át...
Ennyit sikerült megtudnom arról a balesetről, amit vasárnap láttatok:

"Vasárnap délután történt, hogy egy 33 éves férfi egy Kawasaki motorkerékpárral közlekedett Zalacsány irányából Felsőpáhok felé. Egy balkanyarban letért a jobb oldali útpadkára, áthajtott a vízelvezető árkon és a meredek partoldalon felhaladva a fás, bokros területen felborult. A baleset során a motor vezetője, valamint utasa, egy 27 éves nő nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A Keszthelyi Rendőrkapitányságon vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek tisztázására.
telefont fel ne vedd, Mutter, nem azé' hívlak ám, hagyd csak...

Micsoda költői vénád van!
Sziasztok!
Nah ma is melóztam úgy hogy ma vagy holnap reggel linkelek a bulinket! :))))))))))))
Igyekszem srácok!
Tornyi annyira link, hogy nincs link...
Pedig jó volt a bulink...
Szolgálati slagja van és privát linkje.

Tornyi vétel!
Ma már nem hamutiporsz!