Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezek nem jók!
Ez mar faraszto lehet neked nem is zklatlak,de itt is 1 sok van akito
Se nem kék, se nem fehér
na ez mijen?karrera
ja tom 120ezer a ruci ami ved jo(alap)de csak 50ezer von ra kozi az infot mutatom ha van masik,a szin is fontos ,kek,feher,keves fekete
ez a bőrruha egy esésnél kb annyit védhet, mint egy kötött garbó...
ráadásul kb 20 évvel ezelőtt hordhattak hasonlót. szerintem bőrruha vásárlás terén is érdemes az ebay-t nézegetni. az enyém is angol bay-ről van, igaz kicsit több volt egy ötvenestől, de ötven körül is lehet találni ezerszer jobbat, mint ez a frankthomas valami
Én is inkább vmi komolyabbat vennék..én majd dzsekit szerettem volna venni, de azt is csak olyat, aminek van gerincprotija. Persze az meg egy vagyon. Nekem meg most no maney.
Nézz vmi jobbat.
Szivacs protektorosat én nem vennék.
gambesz mi a velemenyed megeri e ez a ruci?teszvesz
Ez jó lett, de ennek a blokkja sor4. Szerintem nem kell Iminek.
es sikerult assem
http://www.dhales.com/viewauct..." target="_blank">link igy
azt írja az arc, hogy ő buherálta össze a duki vázat a tl blokkal (ha jól fordítottam a nemlétező angoltudásommal), ducati csak ducati blokkal jön ki gyárilag
linket berakni a vigyorgó fejek melletti link gombbal tudsz. először bemásolod a linket, aztán a szöveget, amit ki akarsz tenni az oldalra...
azt hogy csinalod kek beture klikkeltem amit irtal es bejott az oldal?en benazokde csak emailbe kuldok 10000betut aztan jon a zoldal.szoval latom tudod ezeket az oldalakat nem lesz gond meg fogod talalni a legjobbat amugy tarcs blokk jo ha van,ezek a blokkok at raktak dukatikba is?
steril műhely?
NANÁ!
Hali!
az már 1000%, hogy veszek egy másik blokkot, ezt meg majd a télen rendberakom, és vagy eladom, vagy megmarad tarcsiba.
a német ebay-es blokk nem szimpi, 32000 km-rel ezer eurot nem ér meg. szokott valaki felrakni egy nullkilométeres blokkot 1400 euroért, amit egy éve nem vett meg senki, ha felkerül, lecsapok rá.
most eddig ez a legszimpatikusabb...
Ancsa mondta hogy gyüssz egerszegre, akkor markodba tészem, a hűtővel együtt
na most talan ha képből kimásolod a htp hivatkozást és bemásolod a bőngészőbe megjelenik a blokk
http://cgi.ebay.de/suzuki-tl-1...|66%3a2|65%3a12|39%3a1|
240%3a1318
Szasz Píít!
Kormány csapágy?
Nono, ez egy szétugrott váltó, meg a fene se lát bele hogy még mi minden, egy kiszakadt blokköntvény és egy szétnyekkent csapágyfészek...
Teljesen nem náájsz javítgatni
http://cgi.ebay.de/suzuki-tl-1...|66%3a2|65%3a12|39%3a1|
240%3a1318
ha hejébe lennék és lenne fütött garázsom tuti nekiálnék javitani elvégre csak 1 szaros csapágy hányt be,ez végül is semmi de ha a felesége megértő a nagyszobaban is lehet szerelni
Figyu fiúk egy simson blokk is borzasztó és a Tl-é 1000-szer rosszabb de siránkozásból nem lesz a motor összerakva. Én a te helyedbe megprobálnám megjavitani a blokkot, hisz mi annak a garanciája hogy a bontott blokk nem fog két hét múlva szétesni. Ha a blokkba egyszer beletursz, megjavitod tudni fogod hogy új alkatrész van a motorban és nem fogsz amiatt idegeskedni, hogy mikor megy szét az 1000 euros blokkod, ja és egy ki szerelés sem fog megártani.