Az ilyen dolgokkal nem kell foglalkozni, mert ha így nézed akkor a 750-es gixxeres csávó is az árokba lökhetné a motorját ha összeakad aegy turbós ZX10R-el
Tényleg nem okoskodás, de megosztom Veletek a legféltettebb titkomat
A K5 750 Gixxer ugyebár nem gyorsvonat...........
.......node.......
olyat vert az arcomra minden kigyorsításnál, az emelkedőket is beleértve, hogy azthittem elszakadt a láncom !!!!
A zsuzsi állítólag 139Ps, merthogy a keréken mért teljesítmény, meg a powerkit, mega nyitott rendszer, mega.....
Node: ezek a rohadt Gixxerek, nemcsakhogy erősek, még könnyűek is !!!
Feladom !
........szóval nekünk Tl (R!!!!!!!!)eseknek megmarad az öreguras, sörözős, nagyotmondós kocsmai legenda, bezzeg az én időmben.............
még mindig szar kedvem van------ha lenne egy csapágyas, szétküldött Gixxer akit lenyomhatnék, sokat javítana a közérzetemen !!!!!!!! Ha már egyszer TLR
No gyerekek, Dinóval tisztesen helytállva képviseltük a TL-eseket a mai SV talin
Rengetegen voltunk, és a sok V2 hangja maradandó kérosodást okozott a helyiek idegeiben
Állat volt, remélem mindenki rendben hazaért! Ja, ha olvassa a fórumot a mai SV túrán megjelent sárga TL1000S tulajdonosa, az jelentkezzen! Szép a mocija!
Na hello V2-es fanok. Gratulálok a gépeitekhez! Amúgy tudnátok nekem mondani V2-es japán sportmocikat pl. VTR SP, Tl.....stb.??? Csak kiváncsi vagyok V2-es superbikokba mi a kinálat rizskályha fronton. Na köszi!
ÉS VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
Kösz Tasi! De a te lilád sokkal egyedibb! Hallgattam BerikZ-re és nekimentem a hegynek. Sikerült ma is egy kurvajót menni a traktorral. Imrufonak sztem is igaza van. Pályára sor4, de kint nem biztos hogy fasza az állandó "agyigforgatommintálat" stílus. Nyomatékból sokmindenkinek lehet meglepetést okozni...
Hi everibodri!
A hatalmas vita tárgya: -Burn rubber, not your soul! Szal Tasinál a pont. (szerintem)
bagyipetyának: Sajna pályán tényleg lenyomják az új vasak (sor4) a kéthengereseket, de utcán egyszerűen labdába se rúgnak. Nem az erő, vagy ilyesmi, hanem a hang, érzés, stílus, meg ilyesmi miatt...
Ha sokat járnék pályázni, má én is rég a gixxerhaccáz fórumot nyomatnám... de nem, úgyhogy titeket untatlak...
Tasinak: Valszeg csak júniusra lesz menetkész a gépsárkányom, szal addig ki kell hagynom a gurulást... De ha bedurvulok, megyek vele úgy ahogy van... Majd mellássuk...
Péntekere lehetne intézni az elmaradt sörörzést...
Tornyi:
Ne idegeskedj már annyit, olyan leszel, mint egy vénasszony! Királyok voltunk.
Különben is qrva jót motoroztunk, és csak a végén ment el a szimeringed.
Olyan fáradt vagyok, nem tom miért, ma amugy is csiga vagyok .Pussz
Üdv a többi Tl-es fíjuknak, Rockandroll mondta, ha tudunk megyünk a talira!
Ja én is megyek házisárkány , nagy baj? , Igaz nekem nem TL, de legalább suzuki!
Kishapsi: elfelejtkeztél rólam , drága?
Szerintem is így helyes, de mindegy lényeg a lényeg!!!!
Na vazze me kiba jóót motoroztunk a bandával és kellemeset csalódva azt kel, hogy mondjam zala megyében V2 esek osztódással szaporodnak mert annyi de annyi van hogy az kész!!! Csak úgy röpdösnek hála istennek!! Bár kicsit mérges vagyok mert a teló szimeringek elfosták magukat csak nem tom miért amikor 2 hete cserélték!!
Valami gáz lehet de majd a szerelő!!!! Fasz ki van na de szerdán kész lesz!!!
Na hii
Képzeljétek Mindenki!!!
Ma a Hungaroring-en voltunk, és sajnos az a tapasztalat, hogy a V2-nek bealkonyodott...
Egy D-999, egy D-748-as, és két Szlovák srác VTR-SP2-ekkel.....
.........hát megalázó látvány..........
A 999 még csak-csak, de a többit a Gixxer 600-asok (1000-ről nem is beszélve) úgy körbemotorozták, hogy szegények kínjukban eget-földet bámulták, csak hogy leplezzék zavarukat.
Sajna a zsuzsi labdába sem rughat !!!
Tornyi-nak:- A gumit égesd ne a lelked! így helyes,ha a vadmotorosok című filmből idéztél!
BerikZ-nek :-Nem maradtál ki semmiből mert a TL -Fórumos sörözés elmaradt ...talán a jövőhéten ha ráértek!
Torro-nak igaza van hatalmas munka és még géppel is írtó sokáig tart!
Psyhoatimaster-nek:-Szép a gép régen én is megvadultam a GSX-R színűekért,de nekem sajnos csak lila jutott!!!
De a BerikZ-nek biztosan bejön!!!
Imrufónak-Peti-nek-BerikZ-nek-Bagyipetyá-nak-Din o-nak és mindenki-nek aki újjabban vagy régebben de résztvesz itt a fórumon és figyelemmel kiséri a történéseket és TL-es!!!
Minden TL-Fórumos-nak üzenném,hogy ha elkészül a lovunk/Nyomi-Tábor/ és a többiek,mindenképpen szeretnék a tali elött közös gurulást veletek!!!
Úgyhogy ha Elenor végre lábra áll és elhagyja a Kyra-Cat-ot akkor hétvégén Monday!!!
Bármelyok hétvégére is essen...punk-tum---nincs apelláta indulunk és kész...azt még nem tudom hova de nyitott vagyok!!!
Szerintem a csöndet Igen-nek veszem!
Na Szasztok,mindenkinek jó gurulást aki már teheti!!!
Bazz, ha te most nekikezdesz full felpolírozni mind2 kereket, akkor kb júliusban fox motorozni újra!
Én anno télen kezdtem és épp össze tudtam vakarni a motort tavasz elejére. Cca 3 hónap volt nekem és a második garnitúra (haver TLR-je) sem ment sokkal könnyebben és rövidebb idő alatt. Na persze én csak hétvégente nyomtam, de ha te ráérsz hétköznap is csiszolgatni akkor más a helyzet. A legtöbb munka 1ébként a sarkokkal lesz a küllőknék, a fémcsíkkal a felni közepén és úgy általában az öntési felület felcsiszolásával. Maga a polírozás az előcsiszoláshoz képest gyerekjáték. Persze én akkor is újracsiszoltam, ha a fény rosszul tört meg rajta...
1ébként sztem a polír szebb mint a kissé csicsás króm, ha szépen meg van csinálva persze.
a technologiában én se vok 100% ig biztos de azért mikor ott voltam az embernél belestem a műhelybe.
elöször ilyen aros gecivel leszedi a gyári szintr festéket róla(van aki homokszoroval) utánna meg ilyen nem tom milyen korongal el kezdi csiszolni, és a végén csillog mint salamon töke.
Hátr nem rossz máér csak a technológiát kéne tudni!! Na majd egy haver egy festékboltban nagy polír mester talán ehhez is ért!!!
Egyébként még szeretnék rá bukógombát csak a helye nem tom hol van! :(
Sötétített plexi is kell de 3M es foliával az meglesz!
Na meg jó lenne egy olyan lánszvédő ahol még rajt van egy kis sárvédő is!
Kb ennyi!!
ugyanaz mint a krómnál, gumit szelepet ki/le, csapágyakat is kiütni. és anyi.
nem tom hogy aluminimura hogy tudnak kromot felvinni, azért mondtam a polirozást egyből.
na itt a kép a busáról, igaz a felni jódzsuvás mert épp motorozás utánn lett fényképezve, de a kipuff dobok is polirozva vannak.
Hehe akkor polírozok de még van egy forrás ahol faszán lekrómoznák de majd eldöl!
Na és ha polírozni akarom mik a teendők???
Még soha nem políroztam felnit!
ugyanilyen minőséget tudsz elérni ha poliroztatod.
haverom hayabusa felnijeit poliroztatam, hát mit ne mondjak fülem farkam keté állt mikor megláttam, hogy milyen lett.
olyan mint a képen, teljesen mint a króm. felirtak egy ketyszert is hozzá, hogy mivel kell törölgetni és akkor megörzi a csilli villijét. csak a hülyegyerek utánna elvitte egy szinterezőshöz éés lelakoztatta, akkor is szép volt csak nem anyira fényes.
Zsuzsit fogyózásra fogtam mátol
Eredmény