Hali!
Hát, tesó, ha ilyen felnit akarsz, akkor nézz be egy lottózóba, és bízz a szerencsédben, mert ilyen felnik leginkább csak amcsi gépeken vannak, az ára pedig általában 1500$ körül mozog... per darab...
Persze ha megvan a gempa, e-bayen lehet rendelni...
Én viszont holnap reggel a lottózóban kezdek...
Nekem ilyen kell mit ezen a képen és ez nem polírozva van hanem krómozva!!!
Szóval hol lehet krómozni motor felniket??????
Na és bukógombát is akarok rá tenni! Megvan a helye????
Végülis 1.190.000 re volt kirakva a használtra de én 1.200.000 ért hoztam el!! Jó mi!!
Na de nem vagyok hülye ám! Mert adott hozzá az ex gazda még két Raptor sportdobot na és egy K&N sportlégszűrőt is! Úgy már 1.250.000 lett volna de alkudtam!
2000es évjáratú a vasam és igazán büsze vok ráá!!
Amúgy volt baja ne sok! Eldölt vele a csávó nem esett hanem eldölt és karcos lett a jobb oldali haidom, egy tükör, index, fékkar eltörött. No de hobbiként fényezek és a karcokat eltűntettem 4 új ledes indexeket kapott! Az eredeti nem tetszik! A kart meghegesztettem a tükör megragasztva és színre fújva! Így lett meg a vasam!
már kezdem szokni és kiba jól megy! Na meg ez a tekintélyt parancsoló hang!!! HUUUU
Szóval V2 for ever!!!
Háát Tasikám rossz hírem van mert az enyémben kevesem kilóméter van ha hiszed ha nem!
De ma lefényképezem és küldök képet is róla! Októberba vettem 22.250 nel azóta gy 500 ast nyomtam bele!
Úgy hogy bocsi!!
Egyébként mióta van megneked???
Mert ezt én is meg akartam annó venni!!
Na mindegy a mostani is nagyon pipec és hála isten olcsón hozzájutottam!
El sem merem mondani mennyi volt!!!
Teljescsöndet kérek....Tasi-nak fontos bejelenteni valója van!!!
Tasi motorozott...úgyhogy kiléptem végre abból az 1 személyes Nyomi táborból,ahol már csak én maradtam!
Eufória...ez a megfelelő szó...tegnap délután történt,de azóta is pörgök mint a buszkerék!!!
Hercegnőm alig várta hogy fölébresszék...hát végre megtörtént!
1-2-3 de ez egy vadmacska,kár hogy nincs még készen és nem tökéletes még a tapadás!
Újpesten azért az embereknek nem kellett erősen fülelniük,mert már messziről is hallható volt elenor dorombolása(vagy nevezzük inkább ezesetben dörömbölésnek)...na mindegy.
gyerekek ha megtörténik a csoda amire cirka 4 hónapja várok és meg lesz javítva a lovam,akkor azt hiszem még az asszony is elhagy ,mert hogy én le se szállok róla egy hétig az is biztos!
Még némi olaj,új szűrők,és polír majdpedig teljes fényében fog ragyogni a paripa...mi leszünk a legszebbek! Be-Be...
Na mindegy Imrufó-nak üzenem :-nekem tanú sem kell ...aki nem hiszi járjon utána!
Bagyipetyá-nak:-Elenor az új helyén...mindent köszi előre is!
Ui:-Mindenkitől Bocsi,nem akartam regényt írni,de ebben az állapotban nehéz!!!
Sajnos ritkán esek ide a fórum elé, de megnyugvással olvasom h minden, és mindenki rendben van. Nos szombaton akinek kedve ideje és energiája van az jöjjön Tihanyba, és meghallgatjuk a V2 es visszhangot. Kb d.u. 1 re lészen az érkezés, és végre meglesz az első "hosszobb" túra is.
Felhívnám minden érdeklődő figyelmét, hogy az SV Club idénnyitó túrát szervez most Szombatra! Dinó kollégával és még pár vállalkozó szellemű ismerősével mi benevezünk. Aki kedvet érez hozzá, jelezzen itt a fórumon, aztán megbeszélünk valamit! A tervezett túra az SV club honlapján fentvan, mi kicsit módosítanánk, egy Bp-Tihany-Bp túrára, illetve nekem ez a fix
Én is mennék a talira de akkor van aza kurva vizsgaisőszak,de valahogy majdcsak megoldom
Remélem azért majd nem lógok ki a sorból a GSX- R emmel.
Van közös: az is 1000-res
Amúgy jó reggelt mindenkinek.
Szép napra ébredtem ,nem úgy mint tegnap.
Megyek is és letegezem a gépet
Remélem a talira egyben lesz a gép is meg én is.
Én legalábbis gyakran elköltök pár tízezer dollárt elméletben...
Hát, tesó, ha ilyen felnit akarsz, akkor nézz be egy lottózóba, és bízz a szerencsédben, mert ilyen felnik leginkább csak amcsi gépeken vannak, az ára pedig általában 1500$ körül mozog... per darab...
Persze ha megvan a gempa, e-bayen lehet rendelni...
Én viszont holnap reggel a lottózóban kezdek...
Kezd összeállni a vasam, de még hiányzik egy-két apróság róla. Gondoltam beteszek egy képet.
Én mondjuk kompletten felpolíroztam anno a TL-em kerekeit, meg még egy haveromét is de nem kívánom senkinek.
Szóval hol lehet krómozni motor felniket??????
Na és bukógombát is akarok rá tenni! Megvan a helye????
Érdeklődnék valaki nem tud-e olyan helyet ahol szépen krómoznak motor felniket??????
Segítségeteket előre is köszi!!
Remélem egyszer vagy többször majd egymás mellett áll a két V2es vas!
Jól mutatnának egymás mellett!
Na majd találkozón remélem!!!!!!!!!
Jól van nyertél!
De mit számít ez,nálam október óta van és csak csúszott a srác vele,eldobta valahol!
Nem számít mert ez egyedi ilyen senkinek sincs!
Elenor Forever!
V2 The God!!!
Szasztok!
Tasi
Végülis 1.190.000 re volt kirakva a használtra de én 1.200.000 ért hoztam el!! Jó mi!!
Na de nem vagyok hülye ám! Mert adott hozzá az ex gazda még két Raptor sportdobot na és egy K&N sportlégszűrőt is! Úgy már 1.250.000 lett volna de alkudtam!
2000es évjáratú a vasam és igazán büsze vok ráá!!
Amúgy volt baja ne sok! Eldölt vele a csávó nem esett hanem eldölt és karcos lett a jobb oldali haidom, egy tükör, index, fékkar eltörött. No de hobbiként fényezek és a karcokat eltűntettem 4 új ledes indexeket kapott! Az eredeti nem tetszik! A kart meghegesztettem a tükör megragasztva és színre fújva! Így lett meg a vasam!
már kezdem szokni és kiba jól megy! Na meg ez a tekintélyt parancsoló hang!!! HUUUU
Szóval V2 for ever!!!
Na hi
Háát Tasikám rossz hírem van mert az enyémben kevesem kilóméter van ha hiszed ha nem!
De ma lefényképezem és küldök képet is róla! Októberba vettem 22.250 nel azóta gy 500 ast nyomtam bele!
Úgy hogy bocsi!!
Egyébként mióta van megneked???
Mert ezt én is meg akartam annó venni!!
Na mindegy a mostani is nagyon pipec és hála isten olcsón hozzájutottam!
El sem merem mondani mennyi volt!!!
Üdv: Torny(TL)
Ja mellesleg mutassatok mégegy R-t itt a fórumon,amiben ilyen kevés Km-er van!!!
Az órán látszik!
Kis kép!
Tasi
Teljescsöndet kérek....Tasi-nak fontos bejelenteni valója van!!!
Tasi motorozott...úgyhogy kiléptem végre abból az 1 személyes Nyomi táborból,ahol már csak én maradtam!
Eufória...ez a megfelelő szó...tegnap délután történt,de azóta is pörgök mint a buszkerék!!!
Hercegnőm alig várta hogy fölébresszék...hát végre megtörtént!
1-2-3 de ez egy vadmacska,kár hogy nincs még készen és nem tökéletes még a tapadás!
Újpesten azért az embereknek nem kellett erősen fülelniük,mert már messziről is hallható volt elenor dorombolása(vagy nevezzük inkább ezesetben dörömbölésnek)...na mindegy.
gyerekek ha megtörténik a csoda amire cirka 4 hónapja várok és meg lesz javítva a lovam,akkor azt hiszem még az asszony is elhagy ,mert hogy én le se szállok róla egy hétig az is biztos!
Még némi olaj,új szűrők,és polír majdpedig teljes fényében fog ragyogni a paripa...mi leszünk a legszebbek! Be-Be...
Na mindegy Imrufó-nak üzenem :-nekem tanú sem kell ...aki nem hiszi járjon utána!
Bagyipetyá-nak:-Elenor az új helyén...mindent köszi előre is!
Ui:-Mindenkitől Bocsi,nem akartam regényt írni,de ebben az állapotban nehéz!!!
Szasztok!
Tasi
Sajnos ritkán esek ide a fórum elé, de megnyugvással olvasom h minden, és mindenki rendben van. Nos szombaton akinek kedve ideje és energiája van az jöjjön Tihanyba, és meghallgatjuk a V2 es visszhangot. Kb d.u. 1 re lészen az érkezés, és végre meglesz az első "hosszobb" túra is.
Üdv: Dinó
http://www.borzsongas.hu
De hogy motorozunk az tuti ha csak hó nem esik!
Én mennék de mivel Zalai vagyok ezért nem jön össze a Bp-Tihany forduló!
De aki e környéki az jöhet velünk is úgy néz ki mi sokan leszünk!
Remélem azért majd nem lógok ki a sorból a GSX- R emmel.
Van közös: az is 1000-res
Amúgy jó reggelt mindenkinek.
Szép napra ébredtem ,nem úgy mint tegnap.
Megyek is és letegezem a gépet
Remélem a talira egyben lesz a gép is meg én is.
ÉS végül csak annyit: EGYKERÉK
Ezt már szeretem ennyi sok őrült V2es!!
Hány TL es van itt kb???
És ime elkészült a vasam!! Teljesen kész!!
Bocsi 1094-es nem 24-es!
tasi