Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!

Imrufó-nak:-Tiszta Extrás lett a gép,de látom hogy az újonnan vételezett lábtartók,már fönt feszítenek a vason!

A 1024-es-re reagálnék néztem a gépet a levegőben,még le se esett de nekem már potyogtak a 20ezresek a szemem elött!
(ki a gazdája zsebéből)...a renoválás miatt!

Hát ennyi...Tasi
Sziasztok!
Tanusíthatom hogy imrufo tényleg motorozott! Láttam, hallottam
De ilyen embert? Varratokkal a lábában motorozik...
Na, ha már képeknél tartottam:
Ja, és RESPECT az új tagnak, akinek nagggggggyon teccik a motorja!!!

Felhívnám figyelmeteket a TUNING fékolajtartályomra,
és MINDENT mutató kilométerórámra!
Pro-Tek elbújhat...
Tasinak: csak telóval csináltam, ne várj 50 megapixelt...
Vannak még hiányzó részek bőven... Szerintem Elenor előbb kész lesz, ugyanis nem gyengén spriccelt a víz a nagy menet alkalmával. szerencsére csak egy gumicső ment szét, de előjönnek a hibák szépen, most hogy mentem vele...
De legalább mentem!
Ja, képek:
Ez csak a figura része..
HEHE!
Ők is megtanulták:
én beválalom az egyik ember szerepét ha adtok bőrrucit , bukom csizmám van, biztositást már kötöttem
Hehe!
Már csak ezt kéne megtanulni!!
Na szuper mi tuti megyünk ha csak valami közbe nem jön!
Mi szerintem visszük a házi sárkányokat mert ők is nagy motorosok!
Az enyém igaz most kezdte de teccik neki a dolog!!
Rock and Roll barátomnak a kedves neje Ancsa 400as RF el jön ha jönnek!
Ők is fórumosak majd szólok nekik!!

Üdv.: Tornyi (TL)
Szasztok!

Üdv az új V2-esnek Tornyinak!

A TL -tali bük-ön lesz egy K-val ahogy a BerikZ tudja!

Június 8-9-10 3nap/két éjszaka,együtt megyünk ha lehet konvojban,mindenkit megvárunk,ráérünk szerintem ottlétünk alatt párszor úgyis el fog gurulni az a bizonyos "Gyógyszer" ami a mi esetünkben TL-néven ismert!

Hát én vállalom a találkozást a Miskolc felöl jövőkkel (lásd:BerikZ) ha addig nem keveredik fel a motorja Vácra!
Az M3-ason találka akkor ahol nektek jó majd zúzúnk az M1-M7 kivezetőjéhez ott találka a többiekkel majd onnan fokozatosan felszedjük a rajt!

Remélem sokan leszünk...ha lehet a házisárkányokat hagyjátok otthon "Tasi-né lehet hogy jön" de még megpróbálom lebeszélni!

Addig még egyeztetünk kinek,hol jó ha csatlakozhat!

4000-Ft /szoba a szobák 2 ágyasak,az elég jó ár ...szerintem!

Szalonnasütési lehetőség és a Peti vállalta a főzést úgyhogy szaván fogjuk!

Kaját mi veszünk,de konyha van,mikró is!

de elsősorban ez a dolog a haverkodásról és a motorozás "seggzsibbasztásig"-ról szól!

Persze fürödni is fogunk az utak arrafelé elég jók,ami nem hátrány!

Előrejáróban ennyit ,már csak nekem van egy kérdésem! Én mivel jövök?!

Szasztok!

Tasi
Én csak annyit tudok,hogy 8-tól 10-ig júniusban. A szállást Tasi kolléga intézi,tőle megutdhatsz minden infot.
Na vazze akko ezt elb......m!! Az jó és legalább nincs messze! Oda elmegyek az tuti meg szólok a rock and roll haveromnak aki szintén tl-es amit itt is látom a fórumban! Na és Bükön belül hol mikor hánykor lesz???
Tornyi.....egy K-val van a Bük...ezzel sz*ptam be én is,mert én meg miskolci vagyok,és azt hittem itt lesz mellettük....de ez az 1 K-s Bük. Szombathely környékén valahol.

Nem lenne rossz egy saját oldal! A logoval én próbálkoztam,de mivel nem kaptam semmmiféle visszajelzést vele kapcsolatban,letettem a dologról.
Hi all!!

Hehe sajna nem eladó a vas túl jó állapotban van és túl kevés benne a km!!
Szóval bükk környékén lesz a tali! Az gáz mert én Zala megyéből írok de talán odaérek!Ha nem akko remélem közelebb is lesz tali! Amúgy láttam van klub logo vagy mi! Póló is van? Vagy esetleg weblap?
Én szívesen nekiállnék egy tl klub webnek! Szakami ártalom!
CSá mindenki.

Imrufó: Tornyinak ott a gépe full jó állapotba,ugyanaz mint a tiéd full lezúzva.
Beszélj vele hátha eladja
Jót kajoltatok tegnap?
Üdv Tornyi!

A tali jún 8-10-ig lesz, csüt-től szombatig,Bük-ön. Várunk!

Tasi!

Tuti,hogy jó a kipuff mivel nekem is S-hez való dob van a régin. Az elős tulaj ezt tett rá...
Üdv Tornyi! Szép a mocid! Üdv a klubban, ahogy azt ilyenkor mondani szoktuk
TL taliról visszaolvasva lelsz infókat. Bük-ön lesz, ha jól emléxem május legvégén valahogy...
Az S kupufogója teljesen jó az R-hez is, jól gondolod... Sőt, még az SV1000-é is ugyanaz...
Sziasztok!!!

Egy motoros társam ajánlotta ezt az oldalt és fórumot és nagyon megtetszett! Mivel már én is TL tulajdonos lettem és szeretnék ehhez a virtuális csapathoz csatlakozni! 4 hónapja vagyok a tulajdonosa de még meg kell vele ismerkednem mert az első V2 es mocim de K....ra teccik!!
Álítólag szervezés alatt áll egy TL találkozó?! Én is szívesen részt vennék!!
Szasztok!

Nagy segítség lenne ...ha tudnám!

Tasi
Szasztok!

Imrufó-nak:-Mi van éjszakázunk?! Azok a kicsi képek jöjjenek már nagyban is,meglesném mi hiányzik még a vasról...nagyjából!
Pfvári-nak:_Peti,én úgy tudom hogy az a kipufi,ami fönt van az S-en az R-re is jó mert a felfogatása ugyanaz,de ebben te vagy a spíler!

De jól tudom?

Előre is köszi!

Tasi
Ahhh bammeg, má holnap van...
Hey skacok, de nagy volt ma a csönd....
Mindenki motorozott mi?
Nagy unalmamban rákerestem pár eladó TL-re:

Szasztok!

BerikZ-nek ,rendben van,csak kicsit elszomorodtam...

Imrufó-nak:-Na B+ elmentek ti a jópitsába! Hogy idézzek,akkor neked is Irigy Kutya,nem is kicsi,na mindegy...türelem TL-R-t terem!

Imrufó-nak:-Kérjük a képeket nagyban is...légyszi!

Szasztok:Tasi