Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bammeg, elbasztam a képek felbontását...
Na mind1...
Hali all!
Igenigen, a blokkot má le triplastipistopiztam!
Meg még van pár hiányzó elem, mint alul is látható...

Tasinak: Valszeg Lbandi, meg én megyünk, szóval ketten leszünk. Én egyenesen Egerből megyek, pont pénteken szedik ki a lábamból a varrást, és ezzel Over...
Ja és még hozzátenném, hogy ez a nyomi ma ollyat gurult a gépsárkánnyal, hogy majdnem orgazmo lett a vége! Na ki lesz az uccsó?

Azé kellett nyüstölni, mire életet leheltem szegénybe...
De innentől má csak jobb lehet!
Na PEACE!
Az jó....már Te vagy a 3. Nem gondoltam,hogy ennyire keresik ezt.
Jah, és majd elfelejtettem mondani, ha a motor elvileg indul, tudok vevőt rá+a vázra !!!
A felső hűtő elméletileg ép,ha jól emléxem.
Első fékkar kicsit le van fittyenve,de használható,a tartály az jó.
A dobok,csak karcosak.... a cső felőli vége.
A váltókar vége egyszer már le volt törtve nekem is,úgyhogy annak a vége eléggé házi megoldás
A hátsó fékkart meg látod a képen,az kicsit ferde fölfelé.
Oké megnézem majd őket a hétvégén.
Besz@rok......ezt észrevenni

R.I.P. szegény szunyi.....
Ejnye BerikZ
Azt nem írtad itt a fórumon, hogy a balesetedben véletlenűl meg is gyilkoltál valakit!
Oksi, kösz a képeket!
-felső hűtő a vízcsövekkel tágulási tartállyal ha szépen javítható vagy ép
-elsőfékkar tartállyal ha ép
-kipufogók ha javíthatóak( árfüggő-megbeszéljük)
-váltókar
-hátsófékkar
Ami nincs a képeken:
-jobboldali airbox (gumi közdarab és a karbonszívó borítás is segítség)
stb.....
Várom a listát
Még pár...
Háj!!!

bagyipetya: Majd készítek leltárt.....mondjuk lehet,h könyebb lenne,ha leírnád,hogy mi kéne,és ha otthon vagyok hétvégén megnézem. Az a baj,hogy nem sok időm van hétvégén szétbontani,de megpróbálom minnél hamarabb leírni az ép alkatrészek listáját. Addig is teszek fel pár képet,remélem látni rajta valamit.

Tasi: Bocs,hogy nem tudok menni a sörözésre,szívesen mennék,de sajnos már lefixáltam a dolgot a bnővel,úgyhogy..... majd legközelebb. Ja és módosítom az igazolványomat.
Hi Tasi !
Örülök !!!
Csak okosan, időd most már van, beszéljétek át a jelentéktelennek tűnő dolgokat is.
Aztán meg lehet, hogy elöbb ülsz vasra mint, hogy én a zsuzsit gurulásra bírnám.....
Wanted:cooler upper
(BerikZ-lehet hogy olvassa ezeket a sorokat is)
Szasztok!

BerikZ-nek:-Üzenem,hogy mosmá jó lenne ha megújítaná az igazolványt mert az ott lévő adatok elévültek...

Imrufó-nak és akit érdekelhet:-Hányan leszünk a TL-fórumos sörözésen pénteken Peti és Tasi jön!

Hozod a vizipólós Spanomat,azt a nem kicsit!

bagyipetyának:-Valami lesz,de még nem alakult ki hogy pontosan mi is!

Na szasztok!

Tasi
Hi BerikZ!
Gratula a vashoz !
Összeírtad már, hogy ha esetleg eladod a régi törött vasadat mik lennének belőle?
Szerintem pik-pak széthordanák, anélkül hogy különösebben hírdetnéd...
Ha bonckés alá kerülne, gondolj rám feltétlenűl, mert a zsuzsin ma csináltam egy leltárt, és hát lehetne a csajszira költenem jócskán !
köszi, utánajárok.
Lehet mindent rendelni, a német ebay-en megkapsz mindent...
bugspoiler
bugspoiler2
sárvédő hátra
plexi
sziasztok.talán még emlékeztek,én vagyok a nem kipörgős tl-es.minden jó a gépen,hétvégén 600 km -t futottunk vele,kezdem megszeretni.előtte cbr-em volt.amiért újra zaklatom a tábort,az a következő:tudja-e vki közületek,hogy 1000 s-re lehet-e valahol hasidomot+hátsó sárvédőt szerezni,vagy hogy van é hozzá+mennyiért kb.esetleg valaki tudott-e már superbike plexit hozzá venni.rendeltem már én is,de abszolút nem stimmelt.a bolti katalógus szerint 98-2000 ig ugyanaz,az enyém 2001-es.előre is köszi.
Ja!Gratulálok az új gépedhez,teljen benne(rajta)sok örömöd!!!
Sziasztok TL tesók!
Remélem mindenki tudta élvezni a h.végi jó időt,nekem csak szombat d.u.ánig sikerűlt!Idén már tudtam gurulni 2000 km(4km híjján),és most megint megmakacsolta magát a paripám,eltört az első heng. kipu szelepemelő tőkéje Lehet hengerfej csere lesz a vége,ha valaki tud ilyet eladót,sikítson,legyen szíves!
Jó mocizást mindenkinek,hali
Bocs...Andrev.....sima v-vel.
Hello Andrew!

Igen emléxem. Aztán végülis sikerült talpraállni...végre 7 hónap és 14 nap kellet az "új" motorhoz. De meglett.

Kishapsi!

Kösz a gratulációt!.
BerikZ Örülök hogy újra minden ok. körülötted és megvan az új gyönyörüséged Emlékszel? Egyszerre "raktuk" le a gépet majdnem... Én aug. 13. Sok örömöt hozzá

gratula az uj tl hez,
hatóság és balesetmentes kilométereket kivánok a nyárra.,
Hello!!!

psychoatimaster: majd teszek fel videot róla,ha csinálok valami értelmeset, deazt kell,hogy mondjam,hogy nekem igen tetszik a hangja.

Tasi: Nemrossz ötlet.....sőőőt!!!!! Gyere!!! aztán megyünk itt egy kört.
Szasztok!

BerikZ-nek:-Azt hiszem bátran mondhatom a maradék nyomival együtt,ha már így ketten maradtunk,hogy nagydarab Irigy kutya vagyok!

Imrufónak:-Jövőhéten bármi legyen,megcsinálom ittmaradsz parlagon!!!

Kilépek a nyomik közül,mert már nagyon viszketnek az ülőgummáim,pedig mosom őket rengeteget,csak hát hiányzik alá egy Ló vagy TL nevezzük nevén!

Jaj de jó nagyon gratulálok! BerikZ-nek...de most utálom!

Jövőhétvégén hazamész Berik?
lehet ha kész lesz Elenor átugrom Miskolcra!

Mit szólsz,motorozunk egy kicsit!

Szasztok!

Tasi