Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem, minden OK!
Jó volt a mai nap, mondjuk bocsi a késés miatt, de szerintem ezt már megszoktátok...
Ja, hazafelé M3 kivezetőn volt egy kis verseny egy F430-assal, ami úgy ment a kocsik közt, mintha motorral lenne! De aztán látta, hogy teljesen esélytelen, és elkullogott Újpest felé...
Na jó, lenyomott, mint a sz*rt... De csak azért, mert mellette is végig keréken küldtem!
Tássék,nem tudtam ott lenni,és nekem már nem is.....
Jelentem én itthon voltam szinte egész nap és a ház körül dolgoztam, egészben beértem a házba, és eléggé el is fáradtam. Örülök h a szomszédaim nem voltak jelen, szép volt fiúk!
Részemről....

Hazaértem a bungee-val,köszönöm a csapatnak,szerintem szuper volt!

Aki ott volt szerintem nem bánta meg!

Imi,Píít,Bazsi és a többiek ha hazaértetek jelezzetek hogy minden OK!

megállapítást nyert hogy imi,lassan valóban mint Ufó fog bekerülni a nagykönyvbe,mert ma nagyon szép egykerekeket dobált...

Le a kalappal lassan tényleg alacsonyan száll,és nem gyorsan megy!

gyakorolok,gyakorolok Imi elöbb utóbb csak összejön,csak azt sajnálom,hogy erre nem lakik semmilyen Fighter hogy elleshessem a csíziót!

Mindenkinek Naposat!

Tasi

Helyes!
odáig még nem jutottam el, nemrég értünk haza ...összelapátolom magam (Saturday night fever megvolt ), és vagy este vagy holnap feldobálom a képeket...
Képek?
Ohh!

Örülök hogy megismerhettük nagyszerű csapatotokat!
Ha nyáron lesz nálunk buli szívesen látunk benneteket!
Ancsáéknak, Tornyiéknak:
Látom termeltetek rendesen!

Arról a tatabányai S ről annyit tudok amennyit Ancsa már beírt. Plusz, hogy a szerelőmnél kuplungbowden cserén volt. Az utóbbi másfél évbe most látom harmadjára meghírdetve ezt az S t.
A srác azért akar tőle megválni mert a szerelőm beparáztatta, hogy ezeknél a cselepcsésze törés igen gyakori jelenség és minél előbb váljon meg tőle mivel motorikusan még nem nyúltak hozzá.
Szerintem nem biztos, hogy rossz vétel lenne. Minden esetre a helyedben vétel után ránéznék a szelepcsészékre és ha repedezettek kicseréltetném. HA gondolod szólj és átmegyek veled.

Zrider köszi a képet! Nagyfater régi munkahelye volt.

Sajnálom de hengerfej dugó meg hasonló problémákban nem tudok segíteni. Lassan kimerül a teljes magyarországi készlet.

Peti, Imi, csöröghettetek volna, hogy mentek a ringre! Én is szívesen mentem volna. Fórumot meg nem mindig tudok olvasni.
széles és száraz utat nektek
jövö héten csatlakozom remélhetöleg
A magam részéről megindultam, balázzsal megyünk kifelé, ott találkozunk
Z jelentkezz! az SM topicban!
Egyébként jóreggelt jószurkolást! Szép napunk van a sárdagasztáshoz, legalább is itt a keleti felén , ma se kell a Rózit kivinni sétáltatni !
Reggelt!

Köszi Imi a képet....super

Szép a vas természetesen a biztos úré is!

Fent vagy már,indulhatok Imi!

Adj jelet! (Füstöset!)...

Tasla
Bélám! Nemtom melyik topicban találok rád, mindenesetre itt egy momentum a dicső multból!
pfvári foglalta tavaly a szállást, én meg itthonról megyek!
éss megvan hogy hol szálltok meg?
jo reggelt mindenkinek!
blokkot illetöen esetleg tudom ajánlani a lakihegyi bontot (0624-475383), vagy majosházát (0624-486129). remélhetöleg nem változott a telo számuk
egy olyan kérdés hogy elmesélné valaki röviden mit is terveztek Kunmadár utánra? ugyanis én lemaradtam kicsit mi volt a tavalyi esemény ami annyira jo volt és mi lesz idén?
A pécsi blokk is már új tulajdonosnál van kb fél éve, így az is storno!
Nesze neked!
Igen, elég jól dolgozik az a szív!
Idén már meg kellett ejteni egy olajcserét, január óta túl vagyok az ötezredik kilométeren...
A régi blokkomat meg eladtam én is, úgyhogy ezügyben én sem tudok segíteni. esetleg az injektor, meg a légszűrőház még megvan, ha kell valakinek... Meg még egy csomó alkatrész elfekvőben.
Jó éjt, mindenkinek!