Ma suli után kimentem a fóti cora mellé a Willkerhez kipróbálni az 1000rr-t. Hát nem szartam össze a bokám... Volt 1 felvezető gép és csak mögötte lehetett menni. Alig volt kanyar. Biztos jó kis gép, de a külseje abszolút nem tetszik, gondoltam kipróbálom és utána elájulok tőle. Hát nem sikerült normálisan kipróbálni... A fék nagyon kafa!
Imi, neked hogy szuperál a féked? Mennyiből sikerült kihozni a cserét?
Sziasztok, én még új vagyok itt. Meg fiatal is. De közeledek a nagymotor vásárláshoz. Számításaim szerint 800k-1milla közé tehető az az összeg amit sikerül kitennem egy nagy vasért. De a sok dumát lezárva az lenne a kérdésem: hogy szerintetek tl-t vegyek, vagy valami mást is tudtok ajánlani.
A mocikkal valamilyen szinten tisztában vagyok mindentéren. Annak ellenére hogy most lehet kicsit hülyeséget kérdeztem egy tl-fórumon.
Persze:),olaj,ilyesmi.
A tároló ahol tartom a mocikat nem 100%,ezért ha eltünik valami akkor nem akkora a sirás igy ,mintha egy 2 gurigás moci lenne.
Elözö mocim cbr600 volt szerettem,de olyan "simán ment" semmi érzelem,a Tl1000 azt mondják más egy kicsit...remélem.
Beszéltem vele telón, ismeri a motort, állítólag 1 darabig autó kipuffal volt használva , olaszból behozott vasról van szó, a srácnak van még 1 TLR-je is, az is ilyen "occcsón" beszerzett motor...a többit délután írja be Bali, addig beszél a szerelőjével, mert állítólag volt már nála ez a gép.
Te kis nyuszi!
Tasla