Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval tolni voltál...értem én,akkor a CBR próba csak ürügy volt,értem már....

Te kis nyuszi!

Tasla
Ha ezt hozzám címezted, akkor azért, mert nem értem rá....érted?! Te kis csiga!
Kérdezhetek?!?

Miért nem hívtál fel?!?

Lehet hogy mentem volna ha hívsz,gondolom TL-el voltál s nem gyalog!

na mindegy,te kis magányos farkas!

Tasi
Sziasztok!

Ma suli után kimentem a fóti cora mellé a Willkerhez kipróbálni az 1000rr-t. Hát nem szartam össze a bokám... Volt 1 felvezető gép és csak mögötte lehetett menni. Alig volt kanyar. Biztos jó kis gép, de a külseje abszolút nem tetszik, gondoltam kipróbálom és utána elájulok tőle. Hát nem sikerült normálisan kipróbálni... A fék nagyon kafa!

Imi, neked hogy szuperál a féked? Mennyiből sikerült kihozni a cserét?
Sziasztok, én még új vagyok itt. Meg fiatal is. De közeledek a nagymotor vásárláshoz. Számításaim szerint 800k-1milla közé tehető az az összeg amit sikerül kitennem egy nagy vasért. De a sok dumát lezárva az lenne a kérdésem: hogy szerintetek tl-t vegyek, vagy valami mást is tudtok ajánlani.
A mocikkal valamilyen szinten tisztában vagyok mindentéren. Annak ellenére hogy most lehet kicsit hülyeséget kérdeztem egy tl-fórumon.
Tényleg, mennyi az annyi? Csak hogy mit mondjak majd a tolongó vevőimnek mikor tovább küldöm őket hozzád...
Nekem is van egy eladó gépem, bár 600 ért tutira nem ruházom át senkire, így megmarad másodmotornak a lányaimnak!
Persze:),olaj,ilyesmi.
A tároló ahol tartom a mocikat nem 100%,ezért ha eltünik valami akkor nem akkora a sirás igy ,mintha egy 2 gurigás moci lenne.
Elözö mocim cbr600 volt szerettem,de olyan "simán ment" semmi érzelem,a Tl1000 azt mondják más egy kicsit...remélem.
Ja értem...átírást,eredetvizsgát is bele kalkuláltad? :S meg sztem nem árt olajat is cserélni,h "új" motort veszel...
Köszi,de 6kiló lapul a zsebemben,többet nem tudok ill nem is akarok mocira költeni.
Tudom sovány,de ez van.
itt is találsz Tl-t elég jó áron. Ezek is olaszból behozott motorok. Bár csak R-es van náluk sztem.
Várlak Titeket!
Szia Rockné !
Mindjárt indulunk le hozzád a Mazsival , kitartás .
Amúgy üdv minden motoros társnak .
14-után készültem indulni,jó lenne addig tudni valamit:))
Kicsit késön találtam rátok...
Ok,köszönöm.Autókipufogó?
Beszéltem vele telón, ismeri a motort, állítólag 1 darabig autó kipuffal volt használva , olaszból behozott vasról van szó, a srácnak van még 1 TLR-je is, az is ilyen "occcsón" beszerzett motor...a többit délután írja be Bali, addig beszél a szerelőjével, mert állítólag volt már nála ez a gép.
Megköszönném,ma délután megyek megnézni......
Szia!

Bali barátunk talán tud valamit róla, megpróbálom elérni, és ha tudunk valamit üzenek!
Ha motorozik, akkor nem hiszem, hogy a postás bácsié, de ha mégis úgy lenne, akkor YBR 125-el járna!
Sziasztok, tudtok valamit erröl a gépröl(sajnos nem sok pénzem van ezért nézem a legolcsobbat:)))

http://www.hasznaltauto.hu/1875266_suzu
ki_tl1000s_1997

Köszönöm,és be fogok mutatkozni stb...de sos lenne az info.
Köszönjük, viszont!

Te ki vagy? Légyszi töltsd ki az adatlapod
Kellemes hétvégét Mindenkine,és vigyázzatok magatokra!
Akié a vezéranyag sztem tuti!
Rendesnek rendes, de ezt az utóbbit tudhatja egy pasi is?
Rendes gyerek! Tuti a tiéd?