Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

chicano =az USA-ban született mexikói
Hát egy kicsit sem illik rám!
Tényleg jóéjt srácok!
Akkor mondd meg a huginak, hogy holnap gyúrunk vazzze!
Megyek, mert összecsúszok!
Jóéjt mindenkinek!
Ja hogy miaz ? Én se tudom, csak szoktam mondogatni ,pedig nem is tudok spanyolúl ,de Te mondhatnád itt mindenkinek, mer asszem vmi fiacskámat jelent. Majd utánnakérdezek , a lányom beszél spanyolúl .
Akkor edzés után tényleg adj neki sok vitamint, h hamarabb gyógyuljon!
Aszonta megy nanáá!
Ki nem hagynáá!

:)
Kemény csájje! :)))))))
Jön gyúrni? Kérdezd meg légyszi!
Még nem tudok semmit, ha jó idő lesz, és nem jön közbe semmi, leugorhatunk Gyenesre, adok 1 puszit Zsebynek!De 1-ig robot, s aztán kiderül, hogy beborul e.
Hívtam Indit az elöbb, de ki van kapicsálva.
Köhög nagyon az Indigó bébibogyó
Ancsa hétvégén megyünk valamerre?

Bár van mit tanulnom de egy kicsit muszály kimozdulnunk!
Mi van vele? Adj neki 1 nagy szurit, rögtön meggyógyul!
a szememmel? én huje meg a számmal néztem
Nem tom még bébi, szombat meló 1-ig, a többi meg még sokmindentől függ, de köszönjük a meghívást, és hívni foglak mindenképp!
Indi most nem is akar mert szegényem beteg!
Bár lehet egy kis Tornyicylin jót tenne neki!
küldtem neked mééélt, csájé sasoljad meg a szemeddel e
Hát jó, majd jól bemegyek
BAmmeg Ancsajom,de nem tudom megoldani messziről,mert nincs online beállitás Samsungra.
Tehát,holnap bemész egy GSM üzletbe és kérd meg az eladót,hogy az MMS profilt állitsa be.
HA vérbeli,akkor tudja miről beszélsz,ha nem akkor találkoznunk kell,csak ugy fog működni
...ja és az Indi sem tud majd veled mit kezdeni
Na azé csak pihengessél, az egészséged a legfontosabb.Kimerült tűzoltóval nem mennek sokra
Reggel 8 óta nyomom!
Nem ártana kicsit pihennem asszem!
Remélem meg lesz az eredménye
Vazze má hülyére tanulom magam!
Én vagyok az annnnyuk, muszály észbentartanom a csibéimet
Mijjjaz a csikánó? Már másodszor kérdem
Nem is voltam ideges, csak kényszeres feltünési viszketegségem volt!
Szépvót Hófehérke! Nyilvántarod a törpicsekeket ! Itt vok ,csak megöltem időközben párezer agysejtet! . Lehiggadtál már csikánó .
Na mivan? Sehol senki?

Zé elment sörért , Gambesz motorol , Dingó filozofál , Tarka glettel , Tornyi tanul , Tasi keres 1 képet magáról , Imrufó tuningol , Berik csajozik , Peti nem kommentál , Bali frissíti az adatlapját ?
Jövök, de mindenesetre azt még meg kell várni vele Debibe, h kicseréljék a kuplungmunkahengert!
Most felhivtam, lencsefejü idomcsavarjuk va zöldben pár csomaggal, rendelésre tud huzatni még a srác de aloban kint lesznek kunmadáron. ha addig máshol nem találok, kivárom az eseményt. addig is ha van egyéb ötlet, szives örömest várom.
Imbuszfejü csavarkészlet (szines)... Lap alján..
Mi ezt forgalmazzuk, de nincs benne zöld a mérete 5-ös.